hemşom özelden bildireyim birikimimi zaten bu ay atamam artık ayın 5ine kadar çulsuzum
valla bir taşınma işi var başımda taşınsam bir yerleşsem düzene gircek aslında giderlerim şimdi olmadık yerler çıkıyor ondan sonra bütün bütünde atmak süper olur
kızlar ne güzel düşünüp açmışsınız bu topiki
ececimmmmmmmmmmmm canım hemşom
altınların hayırlı uğurlu olsun bitanem
verdiğin güzel haberler için de çok çokkkkkkk teşekkürler
arada oda atsın diye ortada bırakmıştım yaaa ters tepti
kime yakalandın cincan
bak ilerde çocuğun paralarının üstüne yattı adın çıkar haaa demedi demeya da getir çocuğun paralarını hesap açalım deyiverirler dikkatli ol yani
Allah'ım çulsuzum diyene bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn seni kirli çıkı seniiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim seni ben
taşınırken sağdan soldan bi sürü bozuk para çıkar inşallah
taşınırken sağdan soldan bi sürü bozuk para çıkar inşallah
60 tl süperrrrrrrrrrrrrr rakamsağol bitanemm allah bereket versin hepimize geçen günlerde aldığım 3 çeyrekten 60 tl kar yapmışım:81:bu arada bileziğin çok güzellmiş canım güle güle kullan benimde bunun düz olanından var görümcem takmıştı sağolsun ama takamıyorum ki burda hiç takım yok yüzük kolye dışında korkudan yüzük bile takmıyorum burada yalnızım diye
Valla canım çaycı bayan var bizim ona yakalandım bereketi kaçmasın diye bir anda uyduruverdim.
arakdaşlar belli bi miktar altın olunca sanırım 4 milyar kadar olunca zekatını vermek gerekiyormuş. bi bilginiz varmı
halamın kızı var memlekette pazardan ordan burdan artırıp halıların altlarına atmış birgün temizlik badana yapalım demişler eşyaları boşaltırken paralar çıkmasın mı ortaya 2 kızı ve eşi kapışmışlar
arakdaşlar belli bi miktar altın olunca sanırım 4 milyar kadar olunca zekatını vermek gerekiyormuş. bi bilginiz varmı
Olsun yeterki canım zekatınıda verince paramızda bereketlenir inşallah
bizim bi tanıdığımız da birikmiş paralarını dolar yapıp saklamış.sakladığı yer de büyük çiçek saksısının altı,zamanla unutup çiçekleri de bol bol sulayınca dolarlar erimiş tabi suda
yok yok zekat vermem derdinde değilim:) bi bilgisi olan varmı:) bn 22 yaşındayım.. liseden beri toplamaya çalışyıyorum.. tabi 54 tanem yok
bizim bi tanıdığımız da birikmiş paralarını dolar yapıp saklamış.sakladığı yer de büyük çiçek saksısının altı,zamanla unutup çiçekleri de bol bol sulayınca dolarlar erimiş tabi suda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?