Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Herkes gelsin ramazanda iftar yapalım hepberaber

ayy ben de ankaradayım eşim nişanlıyken götürmüştü günü birlik iftar için ziya şark sofrasına cok güzeldi off bu senede gıdelım ısterım ama hem bebiş var nereye bırakcaz hem de baya tuzlu olur yanii

Evet taydin o dediğin dua bilmiyorum bana çok iyi geliyor hissediyorum dediğin gibi sürekli oku inan çok güzel şeylerle karşılaşıyorsun

yaramaz mı hem de nasıl.. ben allah bereket versin kendi harçlıklarım la biriktirdim 1 ,5,10, 20
,ne bulduysam attım köşeye 4 ay baya ii oldu 2 ay bıraktım şimdi gene birikime devam ...bu ara epey harcadım artık dur dicem kendime..

Selam hanımlar konu yaklaşık bir yıl olacak açılalı kaç altın biriktirdiniz işe yarıyormu ?
İşe yarıyorsa benide aranıza alın çok tutumsuzum

bende buraya geleli daha 1 ay olmadı ayın 4 ünde olacak 974 tl lık birikim yaptım ayrıntısını ay başındaki listede vericem inşallah

kime yakalandın cincan
bak ilerde çocuğun paralarının üstüne yattı adın çıkar haaa demedi deme ya da getir çocuğun paralarını hesap açalım deyiverirler dikkatli ol yani

Herkes gelsin ramazanda iftar yapalım hepberaber

böyle bi etkinlik olursa gelmeye çalışırım

Selam hanımlar konu yaklaşık bir yıl olacak açılalı kaç altın biriktirdiniz işe yarıyormu ?
İşe yarıyorsa benide aranıza alın çok tutumsuzum

ben temmuz ayında 7 tane çeyrek aldım,herhalde bu topik olmasaydı o paraları ufak ufak yemiştim:44:

evde duran bir kumbaram var kullanmadığım yarın ilk iş işyerime getirmek olsun bakalım bende bozuk para bulunmaz pek önümüzde ramazan harcama yapıpda bozuk olacak durumda yok ama ufakdan denemeye başlayım dimi

hepiniz sağolun kızlar allah razı olsun haklısınız ama sürekli dua ediyorum nasip değilmiş diyorum 6 sene olmuş hala boştayım rüyamda bile görüyorum eşim duysa böyle düşündüğümü kızar ama napayım hayırlısı artık

evde duran bir kumbaram var kullanmadığım yarın ilk iş işyerime getirmek olsun bakalım bende bozuk para bulunmaz pek önümüzde ramazan harcama yapıpda bozuk olacak durumda yok ama ufakdan denemeye başlayım dimi

ya illa bozuk atacağız diye bir kural mı var bütün biriktir tatlım

böyle bi etkinlik olursa gelmeye çalışırım

ben temmuz ayında 7 tane çeyrek aldım,herhalde bu topik olmasaydı o paraları ufak ufak yemiştim:44:

Deryacık ayarlıcaktı bişeler kesin ramzana bir buluşma düşünüyordursık sık takip et buluşma haberleri bölümünü
1 ayda 7 çeyrekmi aldın yuh lan ben anca bir cumhuriyet alabiliyom bir ayda

bu arada pazara gittim 19 tl harcadım herşey aldım sebze meyve yani..kumbaramdan 3 haftalık 100 tl çıktı bankadanda 180 tl çektim kuyumcuları gezdim hepsini 150 miş çeyrek en son birine girdim 148 den vereyim eski tarih dedi aldım bitane param artınca bir tanede gram aldım 87 tl den 25 liram kaldı 1 hafta idare ederim haftaya pazar parası ederim allahın izniylebu arada gram altındada 1-2 liralık zarar oluyormuş üstünü biriktirip gel çeyrek vereyim yerine dedi,üstünü tamamlayıp çeyrek yapcam onu da ,birde altın bayramdan sonra 175 tl civarı olacakmış kuyumculara sordum hep

oooooooooooooooooo çok güzelmiş bu ya çok beğendim kaç gram. eşin aldı galiba sana manevi değeri büyük olduğuna göre

teşekkür ederim canım
bunu hassas mutfak terazimle ölçmüştüm 30 gr belki 1 -2 gr daha fazla olabilir sarraftakilerde.
eşim geçenyıl evlilik yıl dönümümüzde almıştı canım o yüzden manevi değeri büyük .

canım alabiliyorsan hemen al bileziğini zarar etmezsin bayramdan sonra 175 olacakmış çeyrek hayırlısı bakalım

ececimmmmmmmmmmmm canım hemşom
altınların hayırlı uğurlu olsun bitanem
verdiğin güzel haberler için de çok çokkkkkkk teşekkürler

çok güzel çok beğendim güle güle kullan canımm

Deryacık ayarlıcaktı bişeler kesin ramzana bir buluşma düşünüyordursık sık takip et buluşma haberleri bölümünü
1 ayda 7 çeyrekmi aldın yuh lan ben anca bir cumhuriyet alabiliyom bir ayda

ama ben de senin gibi düzenli alamıyorum canım,sonuçta çalışmıyorum.öğrenci harçlığı da malum...okul bittiği için harçlıklarım birikti bu seferlik,sınav dönemi de fazla harcamamıştım.öylelikle aldım işte,sen her ay cumhuriyet alıyorsan hiç az değil bence.gördüğün gibi başlığımız ayda 1 çeyrek almaya dair

ya illa bozuk atacağız diye bir kural mı var bütün biriktir tatlım

valla bir taşınma işi var başımda taşınsam bir yerleşsem düzene gircek aslında giderlerim şimdi olmadık yerler çıkıyor ondan sonra bütün bütünde atmak süper olur

kızlar ne güzel düşünüp açmışsınız bu topiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…