Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

teşekkürler farmasi önümüzdeki aylarda bomba gibi birikimlerle gelicem
inşallah canım Allah gönlüne, niyetine göre versin
birikimlerimiz ile ev almak istiyoruz ya sizlerrr

canım biraz vakit ayırırsan geriye dönük sayfalara arkadaşlar pekçok şey paylaşmıştık bu konuda ayrıca çok yararlı fikirler edinmen açısından incelemeni tavsiye ederim.
ben ara oturup benim topiğe dahil olmadığım zamanlarda yazılanlara göz atıyorum eeee ne demişler akıl akıldan üstündür

zaten yaklaşık 10 gündür okuyorum ilk defa birşeyler yazıyorum
geriye dönük de okurum

90 100 civarı ankara yenimahalle

bizde 4 yıl sonra lojmandan cıkınca ayrancı güvenlik caddesı tarafı istiyoruz ama 150 den baslıyo hatta gecen baktım 200 e bıle süper olmayan evler var ben soyle mutfagı genıs olsun ıstıyorum kısmet bakalım allah herkesın gönlüne göre versin

zaten yaklaşık 10 gündür okuyorum ilk defa birşeyler yazıyorum
geriye dönük de okurum

ben de nisan ayının ortalarından bu yana burdayım ve niye daha önceden keşfetmemişim diyorum kendi kendime.
bu kk sayesinde kiloları attım , birikimleri kaptım öyle diyorum

farmasiciğim kusura bakma canım ya uğraştım uğraştım 100 msj hakkımı dolduramadım..bu yüzden burdan yazıyorum benim 1 tane yarım altın+ 5 gr altın+ 13 tl var. eklersen sevinirim canım.

ben de nisan ayının ortalarından bu yana burdayım ve niye daha önceden keşfetmemişim diyorum kendi kendime.
bu kk sayesinde kiloları attım , birikimleri kaptım öyle diyorum
ben de 7 kilo verdim hamile kaldım ve şimdi birikim yapacağım inş. birikimlerimiz bol olsun sen öğretmendim değil mi
farmasiciğim kusura bakma canım ya uğraştım uğraştım 100 msj hakkımı dolduramadım..bu yüzden burdan yazıyorum benim 1 tane yarım altın+ 5 gr altın+ 13 tl var. eklersen sevinirim canım.

birikimin bol olsun inş.

birikimin bol olsun inş.[/QUOTE]

sağol canım teşekkür ederim hepimizin bereketli olur inşallah.

estağfirullah canım zaten özel mesaj atabilecek konumdaki arkadaşlar için yazdım .
sen henüz yenisin profilindeki kalpten anlaşıldığı üzere
hayırlı olsun kaydediyorum canım.

ben de 7 kilo verdim hamile kaldım ve şimdi birikim yapacağım inş. birikimlerimiz bol olsun sen öğretmendim değil mi

birikimin bol olsun inş.

evet canım öğretmenim
hamilelik öncesi kilo vermen isabetli olmuş, hayırlı olsun canım bebeğin .
profilinde öğretmen yazıyor doğru mu?

Farmasıcım ellerine sağlık . Harika görünüyor tablomuz . Arkadaşlar yoğun sınav temposuna gireceğimden dolayı tabloyu farmasiye devrettim . O da sağolsun kabul etti .
Burdan kendisine tekrar teşekkür ederim . İyi ki varsın cnm . Hepimize bol hayırlı birikimler .

estağfirullah bitanem elimden gelen birşey olduktan sonra seve seve yaparım. iyiki sen de varsın canım benim .Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…