Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ayyy cok heyecanlandım

Merhaba hanımlar,

şu saat itibariyle size evimden sesleniyoruuuuuummmmmmm:92: pek giremiyordum nete,o sebeple topikten de altın fiyatlarını takip etmekten de uzak kaldım.çeyrek 152 lira olmuş yaa,bi haftada 10 lira artmış:44: keşke biz alırken hep düşük olsa da satarken de tavan yapsa

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ?

arkadaşlar topiği uzun zamandır takip ediyorum
1 yıllık evliyim şimdiye kadar borcumuz vardı birikim yapamadık ama bu ay bitiyor inş. borcumuz. ve bu hafta içinde 10000 lira kadar bir yerden paramız gelecek bu parayı bilezik yapmayı planlıyorum ama aklım karışık altın hesabına mı koysam kararsız kaldım. bankada kasam var düğün takılarım var orda altına merakım vardır takarım. sizce ne yapayım altın hesabı mı yoksa bilezik mi yapayım
önümüzdeki aydan itibaren ayda 1500 lira kenara ayırabiliriz onu her ay bir bilezik mi yapsam acaba

selam canım.. altına merakım var takarım demişsin bilezik yapabilirsin. ama takmam sadece biriksin diyosanda altın hesabına yatırabilirsin sonuçta her ikisi de aynı şey. ama bildiğim kadarıyla bileziklerde işçilik ücreti düşülüyo. öte yandan altın hesabında vergi ya da kullanım ücreti ödemiyosun.. bunları göz önünde bulundurup sen istediğine karar ver. zaten her ay ayırdığın 1500 üdüşünürsek her ikisinide yapabilirsin yani 10000 lirayı altın hesabına yatırıp her ay bi bilezik alabilirsin veya tam tersi de olabilir. benim naçizane fikrim bu tabi yine karar verecek olan sensin canım.

haklısın canım ben tam tersini yapsam daha iyi olcak galiba 10000 i bilezik yapayım işçiliği gramda 1 lira olan burma bilezklerden yaparım.her ay ise banka hesabına atabilirim

merhaba hoşgeldin canım
bana kalsa ben yatırıma öncelik veririm . elbette karar senin.

günaydın kızlarr..
bol bereketli bir gün diliyrm.

listeyi aylık mı tutucaz kızlar.
sürekli değişiyor zaten zor olur.

günaydın kızlarr..
bol bereketli bir gün diliyrm.

listeyi aylık mı tutucaz kızlar.
sürekli değişiyor zaten zor olur.

canım listeyi aylık tutuyoruz her ayın başında geçmiş ay ne biriktirdiğimizi tablodan görebileceğiz.
mesela bugün 3 tane çeyreğimiz varsa 6 ay sonra listede belki de 15 -18 çeyreğimiz olacak

insan daha çok istiyor böylelikle birikim yapmayı
süper valla.
elimden geldiğimin daha da fazlasını yapmaya çalışıcam :)
ileriyi düşünerek birikim yapıyrm hep zaten

insan daha çok istiyor böylelikle birikim yapmayı
süper valla.
elimden geldiğimin daha da fazlasını yapmaya çalışıcam :)
ileriyi düşünerek birikim yapıyrm hep zaten

seni tebrik ederim işte ilerisini düşünerek yaşayanlar ilerde pişmanlık yaşamazlar inşallah
Allah şimdiden güzel birikimler yapmayı nasip etsin hepimize canım

Herkese günaydın,bol bereketli günler.Bugün açılışı 1 tl ile yaptım bakalım akşama kadar inşallah artar .

Günaydın hanımlar ;

bugün 273 TL kredi taksit borcum vardı, onu hesaba yatırdı ve bankada birikim hesabım var.Her ay kredi kartından ya da vadesiz hesaptan 50 TL çekiyor ve böylece küçük küçük birikim olmuş oluyor.Şuan o biriken hesabımda 750 TL var bugünkü ile 800 TL olacak.Aslında fon alıp satılıyormu bu hesabı hiç araştırmadım açıkçası.Bakalım olsun kredi kart ve kredi borcum toplam : ortalama 7.000 TL civarı ( bu ay yine biraz açıldım ).Bakalım bende bu borcu ne kadar zamanda kapatabileceğim.sizlerle paylaşırım arkadaşlarım.

canım benim niye heyecanlandın

liste için canım sonunda lıstede benımde altınım gözükecek kuytu köşe banktakı paralarıda yazcaz demi belki bi süpriz yapıp bişey daha ekleme ihtimalim var kısmet.
herkese günaydın bol bırıkımlı günler

Herkese günaydın,bol bereketli günler.Bugün açılışı 1 tl ile yaptım bakalım akşama kadar inşallah artar .
bereketli olsun canım

canım Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…