ben de eve gelip kumbişe 9 tl attım..
kızlar bana yarım edın aklıma bıısy takıldı sımdı ben ıkı tane 30 grmlık ayrı ayrı takmak ıcın bılezık yaptım dugndekı takılarım setlerım harıcınde bırde gune gırdım 1000 ordan gelıcek agustosta bırde bırıktırdıgım 500 lıam war 3 duz bılzeıklerden yapamyı dusunuyordum 1 tane gunluk takıyım dıe ama sonradan dusundum acaba hepsını bırlestırsem daha kalın 1 bılezık yapsam cok dıkatmı ceker abartılımı olur yada gun paramı kucuk altın mı alsam cok kararıszım hangsı daha karlı ıs olur bılemedım
canım daha ayrıntılı vede anlasırlır yazdım yukarıda senın dusuncede mantıklı fakat zaten dugunden kalma bı kac bılezgım aynı model de mevcur benım amacım o 1500 degerlendırmek degerlendırırkende oncede yaptıgım o kalın bılezıklerıde bırlestp cok kalın bısıymı yapsam ama herzaman kulanamam 1500 lıram 30 graama yetmez daha ınce duz bılezıkte benı pek sarcagını sanmıyorum kucuk ceyrekler yapsam dahamı karlı olur anlaıcagın kafam karısık
30 gramlıga yetse elımdekı hc dusunmeden yapardım ucuncuyu bakalım baska arkadaslarımın fıkırlerınıde alayım ona gore dusunupo tasınıp en ıyısınıu yapmaya calsııatım tsk ederım yardımın için
kalın bilezik modelleri
Geniş Altın Bilezik Modelleri
allah nazardan saklasın inşallah herkes gönlünce birikim yapar bu yazdıklarınız bana da cesaret verdi bende her gün 1 - 2 atsam diyorum ve yarın itibariyle başlıyorum
sıteye baktım hemen 531 kodlu olan bılzeıkten war dıgernın resmı yok ıcım gıttııı ıccımm ah ahhh keske cıkmasaydım ıstende 3 takı bılzegımı yapabılcektım nyse alllah hayırlısını versın artık elımızdekılerınede sukur
benim elim bileğim küçük olduğu için 30 gramlık kalın bileziğim oldukça dolgun duruyor ve ben onu özel zamanlarda tek takı kullanmak istediğimde severek kullanıyorum. geçen yıl eşim evlenme yıl dönümümüzde almıştı.
he dogru dedın sımdı bebek gelıcek adetten takı takılır anneye beimde paramın ustunu tamamlasın esım kalından olsun olmusken ole teklıf getıreyım .benim elım kcuuk deıl fazla yapım felan fazlaca gelısms saglık olsn artık ama kucuk altınd bırıkımıde yapmaya baslıcam dugun olucak ramazandan sonra onlara alıken 1 tanede kendıe alırım bakarsın bır daha bırıktırım belkı bellı olmaz tutrasam parayı
birikim sart
5 aylık hamıleyım aralıkta dogumum war bebek masrafı felan ozel hastende ıolucak dogumum o yuzden sırf esıme yuıklemmmım sadece paramın ustunu tamamlasın dıe dusundum ama yınede bılmıorum
ben calısıordum cıkmak zorunda kaldım dusuk tehlıkesı yuzunden esımde ıstemıordu calısmamı esımın hattı war yolcu tasıor şükür madıı acıdan sıkntımız yok
olsaydı zaten evlenır evlenmez cocuk dusunmzdım :) kasımda evlendım martta hamıs oldum hayırlısı allahtan kendı yagımız tuzumuzla kavruluyoz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?