Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Listemde şuanda 26 kişi görünüyor . Olmak isteyenlerin mesaj atmaları yeterlidir . Listede olan arkadaşlarımı yazmak istedim .
farmasi
ececikkk35
arcak81
karalahana
başıyazmalıkız
taydin
deren1907
prometheus
sonbahar14
amonra
julia
speedy
ferihann
gamze_eymen
zehra1025
vanilya30
seyhan77
nur_tfk
pasaklıtanrıca
naz8
ikon
denizinkızı
ezgikc
deymil
violin35
meltemzeynep

bereketli olsun derencim.

wawwwwwwwwwwwwwwwww maşallah bizlere çok kalabalık bir kir çıkı grubu olmuşuz ne güzelllllllllll

bende cumaya kadar bişeyler daha atayım kumbarama bende katılmak istiyorum listenize :))

süpersin canım ya senin koca çok şanslı desene daha baba evinde araba aldıysan sen koca evinde yatlar katlar ...:)))

süpersin canım ya senin koca çok şanslı desene daha baba evinde araba aldıysan sen koca evinde yatlar katlar ...:)))

ay evet yaa bazen kızıyorum kendıme nasıl ıstemısımkı o arabayı oyle hırs yapmısım evlenınce farkına vardım dedım neden aıleme destek olmadım yatak odası fılan yapamadılar erkek tarafı bız herseyı yapcaz deyınce de sorun yoktu ama sonra sorun oldu neden yapılmadı fılan gıbı yanı ılk evlendıgım zamanlarda bıle bı ortamda boyle gondermeler duydum sureklı ve pısman oldum o arabayı gören olmadı yanı.sımdıkı aklım olsa ceyızımı güzelce düzer aılemde daha cok destek olur laf ettırmezdım ama ıste bazı seyler yasanınca anlasılıyor bekar olmak cok farklı bısey dunyayı toz pembe görüyordum o zaman

Bloomberg'in araştırmasına göre altın önümüzdeki hafta küresel yavaşlama endişesi ile kazancına kazanç katabilir

Bloomberg'in Araştırmasına göre ABD ve Avrupa'nın borç krizinin küresel ekonomik büyümeyi yavaşlatacağı endişesi ile yatırımcının güvenlik varlıklara yönelmesi sonucu altın daha da değer kazanabilir.

Bloomberg'in Haftalı kAltın Araştırması'na katılan 32 trader, yatırımcı ve analistin 16'sı yani yüzde 50'si altının önümüzdeki hafta değer kazanacağı yönünde görüş bildirdi. 9 kişi altının değer kaybedeceğini iddia ederekn 7 kişi ise sabit kalacağını söyledi. Ağustos teslimli altının onsu New York Comex'te haftalık yüzde 0.5 değer artışıyla dün 11.02'de 1,597.50 dolara ulaştı. Altın 19 temmuz tarihinde tüm zamanların rekoru olan 1,610.70 dolara ulaştı.

Avrupalı liderlerin Yunanistan'ın finansal sıkıntısını rahatlatmak ve İspanya ve İtalya'ya daha da yayılmasını önelemek adına bir ayda iki kere buluşmaları sebebiyle yatırımcının desteğini alan ETF'deki altın varlıkları bu hafta 2,122.6 metrik tona ulaştı. Standard & Poor's, ABD'nin kredi notunda 3 ay içinde yüzde 50 değişiklik olabileceği açıklamasını dün yineledi.

"Kolay kolay ortadan kalakacak gibi görünmeyen ABD'nin ve euro bölgesinin borç krizi finansal istikrarsızlıkta belirleyici olmaya devam edecek." diyen GoldCore Ltd direktörü Mark O'Byrne, "Güvenli varlıklara olan talep tamamen küresel ekonomik büyüme ve derinleşen enflasyona bağlı." dedi.

Bloomberg'in 7 yıl önce başlayan Haftalık Altın Araştırması, 372 haftanın 214'ünde ya da yüzde 58'inde doğru sonuca ulaştı.
kaynak:bloomberght
22 Temmuz 2011 Cuma

Son düzenleme:

teşekkürler canım almayı çok istiyorum bu gidişle öyle olacak

ay evet yaa bazen kızıyorum kendıme nasıl ıstemısımkı o arabayı oyle hırs yapmısım evlenınce farkına vardım dedım neden aıleme destek olmadım yatak odası fılan yapamadılar erkek tarafı bız herseyı yapcaz deyınce de sorun yoktu ama sonra sorun oldu neden yapılmadı fılan gıbı yanı ılk evlendıgım zamanlarda bıle bı ortamda boyle gondermeler duydum sureklı ve pısman oldum o arabayı gören olmadı yanı.sımdıkı aklım olsa ceyızımı güzelce düzer aılemde daha cok destek olur laf ettırmezdım ama ıste bazı seyler yasanınca anlasılıyor bekar olmak cok farklı bısey dunyayı toz pembe görüyordum o zaman

olsun canım sende bişey diyenlere benim de arabam var desene bende şimdi çok karalıyım 1500 tl var eşimde onu aldım 165 ben biriktirdim birde günüm var benim ordan da 500 gelicek birde köşebanka para biriktiricem allahın izniyle ocak ayına kadar en 7000 tl biriktirmek istiyorum bakalım ne oucak eşim gülsede ben yapıcam kararlıyım ay 100 tl daa güne giricem

teşekkürler canım almayı çok istiyorum bu gidişle öyle olacak
imkanın varsa al canım içinde kalmasın bende cok sevıyorum altını hem takı olarak hem bırıkım olarak

ay canım dıyodum ama baktım anlamıyolar demedım sonra bısey onalrın kafası baska calısıyo türk adetlerını bılıyosun ıste ne olursa olsun beklenıyo oyle seyler malesef ayrıca masallah canım sen bu azımle yaparsın ıstedıgın bırıkımı merak etme

Ben geldiiiiimm birikim kraliçeleri kumbaramı hala saymadım 1 kg oldu herhalde 1tl lerden hadi dolunda gelsin ata liracığım

'Bay Felaket'ten altın öneri

Dünyaca ünlü "Bay Felaket" olarak bilinen yatırım uzmanı Marc Faber, Türkiye'de ciddi sermaye akışının olduğunu belirterek, "Cari açık büyük problem değil. Ancak cari açık nedeniyle Türkiye kırılgan ve hassas durumda" dedi.

Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Feber'e göre, son krize yönelik alınan adımlar sadece ötelemeye yönelik. Yani yapısal ve kalıcı çözümler üretilmedi. Bu yüzden yeni bir parasal genişleme kaçınılmaz gözüküyor. Faber, ABD’de parasal genişmenin devam edeceği tahmininde bulundu ve şunları söyledi:

"Yatırımcılara altına yönelmelerini tavsiye ederim. Altın fiyatları artmaya devam edecek. ABD'de Fed'in para basmak dışında şansı kalmayacak. Çünkü her zaman güvenli bir liman. Avrupa Merkez Bankası ve Fed'in para basmaktan başka bir şansı yok. Para basıldıkça, paranın değeri düşecek. Bu da altına yarayacak. Bu yüzden bir miktar nakitin yanına bir miktar da altın koymakta fayda var."

Alıntıdır...

Kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim eşim 1 yıldan beri işiyle ilgili yeni yatırımlar yapacaktı bekliyorduk bugün imzaları atmışlar mübarek cuma günü inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim utandırmaz.DARISI inşallah sizlerin başına

Maşallah canım Alla muvaffak etsin size hayırlı ve bol kazançlar getirsin yeni işiniz

canım hayırlı uğurlu bol bereketli kazançlı olsun işiniz

kızlar bugün pazar parasından kalan 10 tl hop kumbaraya
eşimle çıktık pazara çaktırmadan çoğu şeyleri ona aldırdım
aslında önceden pazar parası vermişti bana
pazarda şüpelenmesin diye ufak tefek şeylerin parasını ben ödedim
eve geldi pazar parasını sordu bitti dedim.ne yapayım başka türlü elime para geçmiyor.

süpersinnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm

bereketli olsun birikimin

Kızlar varya sizden korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…