bereketli olsun derencim.Arkadaşlar Merhaba; Dün kumbarama 2,20 tl attım . Bu arada haftaya cuma günü son bildirim günüdür . Listede olmak isteyenler birikimleriyle birlikte mesaj atlarsa çok sevinirim . Ben de temmuz ayının listesini düzenleyip yüklerim . Herkese iyi birikimler diliyorum .
Listemde şuanda 26 kişi görünüyor . Olmak isteyenlerin mesaj atmaları yeterlidir . Listede olan arkadaşlarımı yazmak istedim .
farmasi
ececikkk35
arcak81
karalahana
başıyazmalıkız
taydin
deren1907
prometheus
sonbahar14
amonra
julia
speedy
ferihann
gamze_eymen
zehra1025
vanilya30
seyhan77
nur_tfk
pasaklıtanrıca
naz8
ikon
denizinkızı
ezgikc
deymil
violin35
meltemzeynep
aynen canım ıstedıgın kadar kazan paranın bitmeme gıbı bı durumu yok harcayınca bıtıyor yanı cok ta olsa o yüzden az cok demeden birikime devam ben bırıkımlerımle araba almıstım bekarken ve bu bırıkımler taa 15-16 yaslarında basladıgım babamın evrdıgı cok ufak harclıklarla baslamıstı
süpersin canım ya senin koca çok şanslı desene daha baba evinde araba aldıysan sen koca evinde yatlar katlar ...:)))
bende cumaya kadar bişeyler daha atayım kumbarama bende katılmak istiyorum listenize :))
canım benım var bıkac tane bu tazr seyleri bırıkım ıcın düşünmemelisin sadece takı amaclı yanı cok sıtıyorsan ve kullanacaksan alabılrıısn tabıkı ben değiştirerek kullanıyorum canım
kızlarr günaydın işte benim kumbişciğim ve içindeki bozukluklarım
imkanın varsa al canım içinde kalmasın bende cok sevıyorum altını hem takı olarak hem bırıkım olarakteşekkürler canım almayı çok istiyorum bu gidişle öyle olacak
ay evet yaa bazen kızıyorum kendıme nasıl ıstemısımkı o arabayı oyle hırs yapmısım evlenınce farkına vardım dedım neden aıleme destek olmadım yatak odası fılan yapamadılar erkek tarafı bız herseyı yapcaz deyınce de sorun yoktu ama sonra sorun oldu neden yapılmadı fılan gıbı yanı ılk evlendıgım zamanlarda bıle bı ortamda boyle gondermeler duydum sureklı ve pısman oldum o arabayı gören olmadı yanı.sımdıkı aklım olsa ceyızımı güzelce düzer aılemde daha cok destek olur laf ettırmezdım ama ıste bazı seyler yasanınca anlasılıyor bekar olmak cok farklı bısey dunyayı toz pembe görüyordum o zaman
olsun canım sende bişey diyenlere benim de arabam var desene bende şimdi çok karalıyım 1500 tl var eşimde onu aldım 165 ben biriktirdim birde günüm var benim ordan da 500 gelicek birde köşebanka para biriktiricem allahın izniyle ocak ayına kadar en 7000 tl biriktirmek istiyorum bakalım ne oucak eşim gülsede ben yapıcam kararlıyım ay 100 tl daa güne giricem
Kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim eşim 1 yıldan beri işiyle ilgili yeni yatırımlar yapacaktı bekliyorduk bugün imzaları atmışlar mübarek cuma günü inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim utandırmaz.DARISI inşallah sizlerin başına
Kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim eşim 1 yıldan beri işiyle ilgili yeni yatırımlar yapacaktı bekliyorduk bugün imzaları atmışlar mübarek cuma günü inşallah yüzümüz kara çıkmaz rabbim utandırmaz.DARISI inşallah sizlerin başına
Ben geldiiiiimm birikim kraliçelerikumbaramı hala saymadım 1 kg oldu herhalde 1tl lerden hadi dolunda gelsin ata liracığım
kızlar bugün pazar parasından kalan 10 tl hop kumbaraya
eşimle çıktık pazara çaktırmadan çoğu şeyleri ona aldırdım
aslında önceden pazar parası vermişti bana
pazarda şüpelenmesin diye ufak tefek şeylerin parasını ben ödedim
eve geldi pazar parasını sordu bitti dedim.ne yapayım başka türlü elime para geçmiyor.
kızlar bugün pazar parasından kalan 10 tl hop kumbaraya
eşimle çıktık pazara çaktırmadan çoğu şeyleri ona aldırdım
aslında önceden pazar parası vermişti bana
pazarda şüpelenmesin diye ufak tefek şeylerin parasını ben ödedim
eve geldi pazar parasını sordu bitti dedim.ne yapayım başka türlü elime para geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?