Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kızlar ben bugün paramı bütünlettirdim 167,5 olmuş dayanamadım sadece bozuk para köşebank hariç :) yarın altın alıcam birazda eşimde birikmiş var 1500 tl hepsinle küçük altın alıcam bakalım bugün yeni başlıyorum devam birdahaki aya kadar eylül 1e kadar ramazan bayramına bakıcam gene :)

merhabalar herkezeee..

fazla giremiyorum kızlar ev işleri malum:97:
ben bugun 2tl cik atabildim.ay sonunda almayı düşünüyorum.öpüyorum sizi:79:

Annem bugün almış 1 tane çeyrek 140 tl demiş kuyumcu her yerde farklılık gösteriyor demekki

belkide iniş çıkışlarda farklı zamanlarda soruyoruz ondan canım

bereketli olsun meltem bayramda daha da çoğalır inş altıncıkların

merhabalar herkezeee..

bereketi bol olsun

maşallah canım ne zmaan unv basladın da bıtırdın kac yılda tebrıkler canım basarılarının devamını dılerım
erken doğmadım ama onun dışındaki her işim acele benim teşekkür ederim

süpersin canım tebrik ediyorummmm
çok teşekkür ederiiiiiiimmmm

hislerimi anlatmamıştım ama tam da böyle işte,hayalini kurduğum,bu kadar stres yaptığım şey çok sönük geliyor şimdi.hayat çok garip gerçekten de:26: inşaallah bundan sonrası benim için ve tabi ki hepimiz için çok iyi olur teşekkür ederim

yuppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallah canım benim .
bundan sonrası için hayırlı bir iş, hayırlı bir eş dilerim senin için bitanem

çok teşekkür ederim "ablammm" darısı tüm isteyenlerin başına

Son düzenleme:

bereketli olsun canım.kadın yüreği dayanamıyor işte ne yaparsınn bende güya saklıyorum ama gell sen bana sor azcık ısrar etse su koyvercem diye korkuyorum keşke oda biriktirebilse ama erkekler bu konuda çok tavizler veriyo bencee tamam pintilik yapmasın o tarz insanlardan bende aslaa hazzetmem ama bizde amaç çok savurganlık yapmamak.. işte

farmasi allah kabul etsin canım
kızlar bugün kumbaraya 1 tl
cüzdanın gizli köşesine 30 tl gitti
Allah razı olsun canım
ve de birikimlerin bereketli olsun

Bende geldiiiimm dün gene kıyamadım açmadım kumbiriği e haliylede saymadım bakalım dolsun artık merak ve sabır içinde bekliyorum ata liraya dönüştüğü günü bozukluklarımın
bitanemmmmmmmmmmmmmmm bereketli olsun
hem de çok haklısın canım benim
merhaba başıyazmalı kız hoşgeldin.
birikimlerin bereketli olsun

harikaaaaaaaaaaaaa bereketli olsun.
merhabalar herkezeee..

canımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar akşam üzeri bankadan 100 tl yi çektim doğruca para aldığım kişiye verdim kaldı 400 tl

3 yıllık öğretmenim 7.1 derecedeyim. neyse okuldan bi arkadaş var aynı bölüm mezunuyuz evliyiz çocuğumuz yok onla kıyas yapıyorum. aynıysa problem yok.
kızlar biraz önce bankanın sayfasına baktım 14 günlük maaş zam farkı yatmış. 35 tl olarak Allah bereket versin.
şimdi bankada dün yatan parayla birlikte 100 tl oldu.

bana o dediğin şey yatmamış Allah Allah bi gariplik var bu işte.

siz ne güzel birikim yapıyorsunuz maşallah. bende asıl para bozulunca harcanıyor. bu hafta tatildeyiz en az 10 gr altın parası gider ama napim. o da lazım gençken gezmiycem de ne zaman gezcem. kış dönemi yeterince kısıyorum zaten.

inşallah yakın zamanda mutemetiniz yapar ve de yatar .
tabiki kazandığımız gibi gerekli olan yerler için harcamasını da bileceğiz birikitirmesini de canım.
hayatta ifrat ve tefritten sakınıp orta yolu bulmak lazım
ben de sıcakların geçmesini nasipse ramazanın da bitmesini bekliyorum tatil için.

geçen yıl ramazan bayramında eylülde bodrumdaydım
kasımda kemerdeydim
martta selçuk'ta
mayısta doğu karadeniz turunda
gene mayısta ankara .

eee sonuçta hem kazanırız hem harcarız eğleniriz hem de biriktiririz.
herkese hayırlı bereketli birikimler.

aslında doğru biz de iyi sıcaklarda gitcez hem de alanya. ama eşimin tatil o şekilde denk geldi. aslında tam bu günlerde trabzona gitceksin olimpiyat da var ya şenlikli olur orası biz kışın kış olimpiyatlarında erzurumdaydık harikaydı.

az az derken borcunu bitirdin farmasi helal olsun sana
ayrıca tebrik ederim çok istikrarlısın
bizede örnek oluyorsun.
teşekkür ederim bitanem .Çok şükür Rabbim'e bu süreçte ne kapılar açtı ne vesileler yarattı hakkımda. henüz 1 ay olmadı bile ödenip gidiyor işte.
selam kızlar nasılsınızz dün bakamadım ancak girdim
ve aleyküm selam canım. çok şükür çok iyiyiz sen nasılsın?
herşeyy aynı canım birikim cadıları iş başında
evvetttttttttttt aynen öyle
maşallah caanım benim valla süpersin en son 2.900 tl hatırlıyordum sanırım kaldı 400 bravo aşkıma
sağolasın bitanem benimmmmmmmmmmm . 2700 tl idi bütün borcum işte bitti gitti satılır neredeyse.
bende temizlik yaparken çekmece de 25 kuruş buldum attım hemen

Allah bereket versin canım

merhaba kızlar cumanız mübarek , kumbişleriniz ve kuytu köşebanklarınız para dolsun sonunda hepsi çil çil altın olsunnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…