Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

aslında eski yeni farketmiyo ama bu kuyumcular nerden para kazanacaklarını şaşırdılar
tvlerde falan hep diyolar aynı hepsinin fiyatı diye
Bencece canım.Eski yeni arasında fark yok ama maddiyata dönüştürünce mecbren eski altın alıyorum ben kendi adıma.

Ama teselli olarak şunu diyorumki, bu krei kartı harcamasının içinde buzdolabı ve çama.mak. taksidide var :)
Bundan sonra yemek yok, biriktirmek var.Yeter savurduklarımız di mi :)
İnş şeker elbet sende bigün ziyafet verirsin ben güveniyorum sana.
Bekarken bunu yapmak herkesin harcı değil şekerim :)

kesinlikle farkediyor cnm hatta semtler arası bile farkediyor :bbo:

az önce sordum burda 95 tl bilmiyorumkismile
Burda 95 e mümkün değil vermezler ya
Valla 95 e bulsam hemen alırım şümdi
Berektli olsun canımcım :)
Canım konuyla alakasız ama özel değilse birşey sorcam.
Nişanda gelen altınları sana mı bıraktılar eşinin ailesi ?
bu günden başlamam lazım ... yarına bırakmadan. ama cebimde beş kuruşum yok sanırım:)))

:))

evt candas bende kaldı
ama bunu biz değil onlar söylediler

kızlar bende katılıyorum.belki sigarayı azaltırım,çeyrek yapacam diye
benide ekleyin listeye
bismillah deyip bugün 6 tl koydum.
gerisi gelir inşallah sizin sayenizde.

Ece;Canım benim bildiğimde kız tarafında kalır zaten.
Boşver iyi olmuş.Bizim cadaloz daha nişan bitmeden altınları napcan,
bilezik alalım yarın diye tutturdu milletin içinde.
sinir olmuştu o davranışına da acaba herkes mi böyle benimki dedim kendi kendime ?
İnş bozdurduklarını harcadıklarını tez vakitte yerine koyarsın canım.

aaa ne kadar ayıp bişey ya
benim kayınvalidem yaşlı olduğuna karışmaz zaten o konuda hiçbirinin hakkını yiyemem
ama harcananlar gitti :gitme: ne yazık ki yerine koymam imkansız 7 çeyrek altın 1500 lira para uçtu gitti

kızlar bende katılıyorum dün karar vermiştim kendi kendime . seneye ev alacağız böyle ufak ufak biriktirmek lazım. ben yapmazsan eşim hiç yapmaz. ve sürekli kayınvalidemler borçlarını ödeyemeyip bizden para istiyıorlar eşimde bişey diyemiyor. veriyor bu yüzden çok kavgalarımız oluyor. çünkü evime kendime hiçbirşey almıyorum fedakarlık yapıyorum ama bakıoyrum biriktirdiğim parayı vermiş. çok kötü birşey olacak bu ama ben gizli gizli biriktiriyorum. eşimden para saklamak çok kötü hissettiriyor ama yeter aldığımı onlara veriyorum . ilerde teşekkür edecek bana ...

maalesef ayıp bişey bencede.Aman olan oldu artık üzerinden de 3 yıl geçti :)

Canım san bi teselli vereyim.Yazmışmıydım hatırlayamıyorum.
bizde eşimle 61 altın bozdurduk araba almak için.Krediden kazık yemeyelim yerine koyarız diye.
Derken 85,75 ten bozdurduğumuz altın şimdi 102-103 lerde geziyor.
Biz üstelik saf gibi bi kısmına kredi çektik bi kısmını altından aldık.2 sinde de zarara girdik.
Şimdi yerine koyalım diyoruz ama zarar en az 900 lira.Yani 9 alltıncık akannehir
Keşke zamanında sahip çıksaymış altınlarımıza dimi? Ama önce bi musibet gerek.O olmasa bizimda aklımız başımıza gelmeyebilirdi :)

900 tl mi akannehir
şansa bakar mısın ya
allah yardımcınız olsun
hemen mi ödemeniz gerekiyor belki düşer altın biraz daha ama 86 a düşer mi bilmem
demek ki o para kısmetten çıkmış
ama bana ders oldu bak
çok mecbur kalmadan bozdurmam kalanları

Kizlar bende baslamisdim, ama listeyi bulamadim :-S
Gecen kumbarama 8 lira atmisdim, bugün 18 lira oldu boshayallersmile

Bende 1 sene boyunca kayinvalidemle birlikde yasadim, kendi evimize ciktigimizda Allah'dan korkar insan hic degilse bir adet hic degilse bardak ver ya, catal ver bisy ver.. hic bisye yardim etmedigi gibi, birde kavga etti.. Kacga etmesinde ki sebep de Esimin oarasindan kendine kirpamayacagi icin.. Ki,
bunu kendi agizyila dile getirmsdi
Evime ciktigimda hic birseyim yokdu, yatagimdan baska.
Bende ne var ne yok herseyimi satmis, evimi cooook iyi bi sekilde , herseyin iyisini alarak bozdurmusdum. Simdi hic biseyim yok, tabi yillar evvel ki olay ama, insanin icine oturuyor..
Diyemiyorsun ki, mecbursunuz ama iste olmuyor....

Simdi bu ufak ufak yaptigimiz altinlarla bakmisiz ki onlarin yeri dolmus (;

Kızlar altın düşünce alacagım diyenler var ama pekı ya daha çok çıkarsa? o zaman ne olacak hiç düşündünüz mü? Bence risk almak gerek . Tabi herkesin kendi kararı :)

geçen sefer düşmüştü yüzün altına
olmadı o parayla başka yatırım yaparım döviz alırım

güzel bişey olmuş bu kumbara fikri yaa:))) maşallah sizede hanımlar Allah daha çok versin

benimde herzamn istediğim ama bi türlü yapamadğm şeydir para biriktirmek
ne nereye gitti hiç anlamam

hatta biara defter tutaym dedim aldığımı verdiğimi yazaym
onu bile beceremedim:çok üzgünüm:

ben bugün ucundan baktım ellilerde bişi tam saymadım zemuszemus
iki gün daha beklim açılış ay sonu inş

neden olmasın canım..

o küçümsediğimiz bozuklar bile nelere yetiyor birikince..

önemli olan birşeye niyet etmek gerisi Allah kerim :lepi:

Tabi yaaa, azim iste kizlar.
Devamini getirebilmekde, ufagi büyütebilmekde Rabbim'in izni ile magreifet.boshayallersmile

biz de 2008 ocak gibi bozdurduk 30 çeyrek falan 55 ten gitmişti.... 2009 da da 65 ten bozdurmuştuk...:1no2:

selam kızlarr 60 liram oldu ıkıncı altınım ıçın ama alabılrımıyım bılmıyorum malumunuz ay sonu geldı sıkışma zamanı:)ama yınede çok mutluyum bu paraları bırıktırdım ıçın.ben sigara ıçmıyom ama eşım hergun ıkı paket sıgara içiyo çok kızmama rağmen bende kendımde sıgara ıçıyomuşum gıbı kenara 10 tl en az koyuyorum hem sağlığıma zarar vermemış oluyom hemde keseme ayda ortalam 300 tl gırmış olcak :jeyyar: hihih:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…