Bencece canım.Eski yeni arasında fark yok ama maddiyata dönüştürünce mecbren eski altın alıyorum ben kendi adıma.aslında eski yeni farketmiyo ama bu kuyumcular nerden para kazanacaklarını şaşırdılar
tvlerde falan hep diyolar aynı hepsinin fiyatı diye
Ama teselli olarak şunu diyorumki, bu krei kartı harcamasının içinde buzdolabı ve çama.mak. taksidide var :):1shok:
Amaniinn...
E büyük başın derdi büyük olurmuş kuzum...
Evli olmanın da etkisi var zannımca...
Bak bana kendi yağımla et kavuruyorum :roflol:
Bi gün ben de ziyafet verecem inşallah... :roflol:
Not: Ne kadar çok '' kendi demişim''
Burda 95 e mümkün değil vermezler yakesinlikle farkediyor cnm hatta semtler arası bile farkediyor :bbo:
az önce sordum burda 95 tl bilmiyorumkismile
Canım konuyla alakasız ama özel değilse birşey sorcam.olsun allah bereket versin diyelim dimi ama
ahh ahh bundan 5-6 ay önce altın daha yükselmemişken gittim 2 tae küçük altın aldım 75 tl ye
sonra altın bir yükseldi sordum kuyumcuya 105 liraya alıyoruz demişti
o zaman 2 tane altından amma kar etmiştim
şimdi de aynı şey olsun diye bekliyorum
nişanımın olduğu zamanda altın yüksekti bende nişandan sonra olan düğünler için altın almadım nişandan takılanları taktım hep
onlarda dursaydı şimdi iyi kar etmiş olurdum
bu günden başlamam lazım ... yarına bırakmadan. ama cebimde beş kuruşum yok sanırım:)))
Ece;Canım benim bildiğimde kız tarafında kalır zaten.
Boşver iyi olmuş.Bizim cadaloz daha nişan bitmeden altınları napcan,
bilezik alalım yarın diye tutturdu milletin içinde.
sinir olmuştu o davranışına da acaba herkes mi böyle benimki dedim kendi kendime ?
İnş bozdurduklarını harcadıklarını tez vakitte yerine koyarsın canım.
aaa ne kadar ayıp bişey ya
benim kayınvalidem yaşlı olduğuna karışmaz zateno konuda hiçbirinin hakkını yiyemem
ama harcananlar gitti :gitme: ne yazık ki yerine koymam imkansız 7 çeyrek altın 1500 lira para uçtu gitti
maalesef ayıp bişey bencede.Aman olan oldu artık üzerinden de 3 yıl geçti :)
Canım san bi teselli vereyim.Yazmışmıydım hatırlayamıyorum.
bizde eşimle 61 altın bozdurduk araba almak için.Krediden kazık yemeyelim yerine koyarız diye.
Derken 85,75 ten bozdurduğumuz altın şimdi 102-103 lerde geziyor.
Biz üstelik saf gibi bi kısmına kredi çektik bi kısmını altından aldık.2 sinde de zarara girdik.
Şimdi yerine koyalım diyoruz ama zarar en az 900 lira.Yani 9 alltıncık akannehir
Keşke zamanında sahip çıksaymış altınlarımıza dimi? Ama önce bi musibet gerek.O olmasa bizimda aklımız başımıza gelmeyebilirdi:)
İşte bu canım...
Harcamayınca eli mahkum birikiyor...
Benim kumbaranın açma yeri yok bu yüzden bazen elime kağıt para geçiyor 5-10 ne ilse artık bismillah diyip atıyorum nasılsa istesem de çıkartamam :roflol:
Oh oh biriksin...
Ama benim kumbaramı açmama daha çooook var...
Çok merak ediyorum kaç para oldu CADIARZU
Kizlar bende baslamisdim, ama listeyi bulamadim :-S
Gecen kumbarama 8 lira atmisdim, bugün 18 lira oldu boshayallersmile
Bende 1 sene boyunca kayinvalidemle birlikde yasadim, kendi evimize ciktigimizda Allah'dan korkar insan hic degilse bir adet hic degilse bardak ver ya, catal ver bisy ver.. hic bisye yardim etmedigi gibi, birde kavga etti.. Kacga etmesinde ki sebep de Esimin oarasindan kendine kirpamayacagi icin.. Ki, bunu kendi agizyila dile getirmsdi
Evime ciktigimda hic birseyim yokdu, yatagimdan baska.
Bende ne var ne yok herseyimi satmis, evimi cooook iyi bi sekilde , herseyin iyisini alarak bozdurmusdum. Simdi hic biseyim yok, tabi yillar evvel ki olay ama, insanin icine oturuyor..
Diyemiyorsun ki, mecbursunuz ama iste olmuyor....
Simdi bu ufak ufak yaptigimiz altinlarla bakmisiz ki onlarin yeri dolmus (;
ben bugün ucundan baktım ellilerde bişi tam saymadım zemuszemus
iki gün daha beklim açılış ay sonu inş
neden olmasın canım..
o küçümsediğimiz bozuklar bile nelere yetiyor birikince..
önemli olan birşeye niyet etmek gerisi Allah kerim :lepi:
maalesef ayıp bişey bencede.Aman olan oldu artık üzerinden de 3 yıl geçti :)
Canım san bi teselli vereyim.Yazmışmıydım hatırlayamıyorum.
bizde eşimle 61 altın bozdurduk araba almak için.Krediden kazık yemeyelim yerine koyarız diye.
Derken 85,75 ten bozdurduğumuz altın şimdi 102-103 lerde geziyor.
Biz üstelik saf gibi bi kısmına kredi çektik bi kısmını altından aldık.2 sinde de zarara girdik.
Şimdi yerine koyalım diyoruz ama zarar en az 900 lira.Yani 9 alltıncık akannehir
Keşke zamanında sahip çıksaymış altınlarımıza dimi? Ama önce bi musibet gerek.O olmasa bizimda aklımız başımıza gelmeyebilirdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?