ayy bilmezmiyim ya en yakın zamanda yaşadığım için elde avuçta hiç bişiy kalmıyor çeyiz çimen derken ne var ne yok bitiyor Allah kolaylık versin cnm
farmasiciğim çıkardım tatlım 5 tl çıkardım hemde
ama eşimde kızmaya başladı
kuruşların hesabını yapıyorsun
sıkıyorsun sıkıyorsun fazlasıyla çıkıyor biriktirme böle en son elimizde ne kalıyorsa çeyreğini alırız dedi
ama sonrada geldi tmm nasıl istiosan öle biriktir dedi
akşamıda 15 tl verdi kumbarama.
ben paralarımı bütünletirken kurumdaki vezneye geliyrm milletin gözü kalıyor sanki
öyle bir bakıyorlar kii
nazara geliyrm
ne zaman yanıma gelseler
borç versene
sende para vardır versene ay vezeden bile geliolar para yetmedi üstünü tamamlasana diolar
artık dışarıda btünleticem paralarımı
günaydın bu arada hepinize kızlar
bol bereketli bol rızıklı şahane bir gün diliyrm
merhaba güzellikler,
yoğun bir haftasonu geçirdim. dün de giremedim. özledim sizi, merak ettim sohbetlerinizi..kumbişin karnı da aç kaldı
amma güzel havadislerim var size. 29 eylül kına 1 ekim düğün olarak belirledik. yerleri de ayarladık. elim ayağıma karıştı. napıcam şimdi ben???
2 gündür kara kara düşünüyorum. organizasyon beynimi çalıştırmaya çalışıyorum.. şimdi fazla vaktim yok, geçmişi okuyup gelicem daha sonra..
bu arada altın uçtu gitti, yakalayabilene aşkolsun. şimdilik tl mi tutsak elimizde, belki bi ara düşer de o zaman çeviririz altına.
kızlar, tecrübelerinize ihtiyacım var. düğün dernek olaylarında gereksiz harcanan paralardan olabildiğince kaçmam lazım. sorularım olacak size... öpüyorum hepinizi..
merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun ,Rabbim iki tarafı da utandırmasın , kolaylıklar versin .merhaba güzellikler,
yoğun bir haftasonu geçirdim. dün de giremedim. özledim sizi, merak ettim sohbetlerinizi..kumbişin karnı da aç kaldı
amma güzel havadislerim var size. 29 eylül kına 1 ekim düğün olarak belirledik. yerleri de ayarladık. elim ayağıma karıştı. napıcam şimdi ben???
2 gündür kara kara düşünüyorum. organizasyon beynimi çalıştırmaya çalışıyorum.. şimdi fazla vaktim yok, geçmişi okuyup gelicem daha sonra..
bu arada altın uçtu gitti, yakalayabilene aşkolsun. şimdilik tl mi tutsak elimizde, belki bi ara düşer de o zaman çeviririz altına.
kızlar, tecrübelerinize ihtiyacım var. düğün dernek olaylarında gereksiz harcanan paralardan olabildiğince kaçmam lazım. sorularım olacak size... öpüyorum hepinizi..
ya kızlar nasıl alıyosunuz cidden almam lazım alamıyorum çok fazla para harcıyorum yaa yardım edin napıcam ben bu savrukluğumu
Herkeze merhaba kızlarr..keyifler nasıl ??
kumbarayı saymadım henüz ama acaba gram altınmı alsam diyorum.su ana kadar gram altın alıcak kadar birikmiştir sanırım.bana akıl verin kızlar napsam acaba?sabredemiyorum hemen gidip alasım geliyo
ezgicim ben de altın yükselmişken al-sat mı yapsam diyorum. düşünce de tekrar alsam diye içimden geçiriyorum
selammmmmmmmm kızlar..ben bugün para ataayacağam heralde..çok canım sıkkın zaten bu aralar çok para harcıyorum..ayrıca çok yemek yiyorum..güya zayıflayacaktım..farmasicimm yardım et bana kendimi frenleyemiyorum..sürekli,çikolata,dondurma abur cubur nereye kadar..
offfff sinir oluyorum kendime...
ben geçenlerde nişann alışverişimizi yaptığımız kuyumcuya gitttim biraz dertlendim ne olacak bu altın filan dedim artık satmak içinmi bilmem ama şimdiden al kenara koy dedi eylülde tavan yapacak bak görürsün dedi ya yapmazda düşerse dedim,kolay kolay düzşmez altın yükseliyor dedi,sonra pat diye altyın benim yanımda kuruşluk artış yaptı bak derdi 2 dk ile kazandın dedi ne kadar doğru bilmiyorum faydası olur belkim size
Gr altın ne kadar ? Bilgisi olan varmı kızlar?
derencim 24 ayar altının gramı 82 tl yi geçti
22 ayarın gramı da 75 tl yi geçti canım
ve aleyküm selam canım
canım ya regl yaklaşmıştır .tabi bir de şöyle bir durum var dolunaya yaklaşırkez büyüyen ay fazında insanın yedikleri 2 kat etki yapıyormuş ve de iştahı da zaten açık oluyormuş mümkün olduğunca meyvelerle glisemik indeksi düşük yiyeceklerle bu dönemi atlatmaya çalış canım kuru meyve kuruyemiş vs gibi
evet reglime 4 gün var..Bende ne yesem diye canavar gibi dolanıyorum ortalıkta...Adet olmakta istemiyorum ama çünkü bebiş istiyorum...(.AYYY inşş yaa..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?