Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

herkese bol bereketlü günler bugün benden tık yok kızlar sanırım hiç bozuğum almayacak tümlerde lazım ailem yanımda değil tatilde acayip para gidiyor yalnızken atarsam bişiler yazarım yinee

ay sonbahar sorma varya hem almak istiyorum hem frenliyorum düğünün son günleri sıfırı tüketmiş durumdayımm acayip zorlanıyorum

hayırlı olsun canım bende eylül geliniyim biizmm topikçiğe gelsene yada bak ekim gelinleri varsa onlarla konuş çokişe yarıyor yardımlaşma dostluk çok güzel beklerizz

ya kızlar nasıl alıyosunuz cidden almam lazım alamıyorum çok fazla para harcıyorum yaa yardım edin napıcam ben bu savrukluğumu

Herkeze merhaba kızlarr..keyifler nasıl ??

kumbarayı saymadım henüz ama acaba gram altınmı alsam diyorum.su ana kadar gram altın alıcak kadar birikmiştir sanırım.bana akıl verin kızlar napsam acaba?sabredemiyorum hemen gidip alasım geliyo

merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun ,Rabbim iki tarafı da utandırmasın , kolaylıklar versin .
ben elimdeki 2 cumhuriyeti şimdi yüksekken satsam da tl olarak saklayıp düşünce yeniden altın alsam diye düşünüyorum. altın alacak olsam şu yüksek vakitte alma taraftarı değilim açıkçası. bakalım hayırlısı olsun. ama tl olarak çok şükür saklayamama gibi bir sıkıntım yok atıyorum kuytuköşe banka ve ellemiyorum kesinlikle

ya kızlar nasıl alıyosunuz cidden almam lazım alamıyorum çok fazla para harcıyorum yaa yardım edin napıcam ben bu savrukluğumu

canım burada kal ve burayı takip et deneyimlerden faydalanmaya bak sen deneyimlerini paylaş.
bu arada herkes 1 kuruş bile olsa mutlaka biriktiyor, herkes kendi gerçeklerine göre bir yol tuttu hayırlısıyla gidiyor bakalım .
sen de hoşgeldin hayırlı birikimler dileğiyle...

ezgicim ben de altın yükselmişken al-sat mı yapsam diyorum. düşünce de tekrar alsam diye içimden geçiriyorum

kızlar nasipse ayın 23- 24 ünde dışardan okul bitirme sınavları var. dün müdür yardımcım beni aradı sınavda gözetmenlik yapmak isteyip istemediğimi sordu ve de dedi 2 saat gözetmenlik yap git dedi 5 saat ekders alırsın engelin yoksa gel dedi ,tamam dedim
35- 40 tl arası olacak .hayırlısı bakalım

ezgicim ben de altın yükselmişken al-sat mı yapsam diyorum. düşünce de tekrar alsam diye içimden geçiriyorum

valla bende tereddüte düştüm altın konusunda ılk altını mecbur alıcaz yegene takılacak olan ama ondan sonrası bılmıyom ya daha da cıkarsa dıyorum.evde 1000 tl var köşede belkı ordan bırazını araba vergısıne verırız kalanı napsak acaba dıyorum zor bı karar:44:

ben geçenlerde nişann alışverişimizi yaptığımız kuyumcuya gitttim biraz dertlendim ne olacak bu altın filan dedim artık satmak içinmi bilmem ama şimdiden al kenara koy dedi eylülde tavan yapacak bak görürsün dedi ya yapmazda düşerse dedim,kolay kolay düzşmez altın yükseliyor dedi,sonra pat diye altyın benim yanımda kuruşluk artış yaptı bak derdi 2 dk ile kazandın dedi ne kadar doğru bilmiyorum faydası olur belkim size

selammmmmmmmm kızlar..ben bugün para ataayacağam heralde..çok canım sıkkın zaten bu aralar çok para harcıyorum..ayrıca çok yemek yiyorum..güya zayıflayacaktım..farmasicimm yardım et bana kendimi frenleyemiyorum..sürekli,çikolata,dondurma abur cubur nereye kadar..

offfff sinir oluyorum kendime...

ve aleyküm selam canım

canım ya regl yaklaşmıştır .tabi bir de şöyle bir durum var dolunaya yaklaşırkez büyüyen ay fazında insanın yedikleri 2 kat etki yapıyormuş ve de iştahı da zaten açık oluyormuş mümkün olduğunca meyvelerle glisemik indeksi düşük yiyeceklerle bu dönemi atlatmaya çalış canım kuru meyve kuruyemiş vs gibi

Açıkcası bende altının yükseleceğini düşünüyorum . Param olsa hiç düşünmeden altın alırdım . Bu ay çeyrek alamazsam 1 gr sertifikalı altın almayı düşünüyorum .
Yatırım için gr altın da öneriliyor .

kızlaar,yaz bana yarıcak galibaa.
normalde 10-12 tl lik yemek söylerdim.şişirdiler zaten beni,hem de parama yazık dedim.
şimdi gidiyorum marketten 3-4 liralık bi şeyler alıyorum hem pek iştahım olmuyor yazları,yiyebilceğim kadar alıyorum.heheyyht
kendi çapımda tasarruuuffff

aslında ayda 100 atılır çok zor bişe değil :44: ama çok savruğum çoooooook kozmetik ve kıyafete dünya para veriyorum allahtan ayakkabı çanta delisi değilm bi de öle olsam düşünemiyorum yani

evet reglime 4 gün var..Bende ne yesem diye canavar gibi dolanıyorum ortalıkta...Adet olmakta istemiyorum ama çünkü bebiş istiyorum...(.AYYY inşş yaa..)

Kızlar bu ay altın almasak mı çok yüksek sanki..gerçi ben pek anlamıyorum bu altın işlerinden..burda öğreneceğim inş..

evet reglime 4 gün var..Bende ne yesem diye canavar gibi dolanıyorum ortalıkta...Adet olmakta istemiyorum ama çünkü bebiş istiyorum...(.AYYY inşş yaa..)

canım herşey gönlünce olsun istersen kilo ile ilgili yazacaklarımızı diğer topikte yazalım ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…