Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Hihih geldiğimden beri yazdıklarınızı okuyoruz cumanın bereketi herhalde ne güzel haberlerle gelmişsiniz hepiniz hepinize hayırlı cumalar bereketli günler diliyorum

görorum göroruumm.. en kısa zamanda bir buzdolabı görünoor sana.. hemi de koccamannn

valla 2.5 yıl oldu evimize girmişlerdi. benim bir laptopum ve annemin hatırası büyük ufak tefek ne takısı varsa gitmişti. sözden sonra korkudan ofisteki kasaya koymuştum altınları. ofise de girdiler. allahtan ki kasayı açmayı becerememişler, taşıyıp götürmeyi de akıl edememişler. gerçi kasa gitseydi altın dediğin ne ki bir sürü çek senet evrak var müvekkillere ait. sırf onları iptal etmek için yapacağımız masraf içindeki altınların 10 katını bulurdu herhalde. şükrettik halimize. o günden beri evde birşey bırakıp markete bile gidemedi annem. ya annemde ya kayınvalidemde duruyorlar. canım yandığı için de şimdi bankada hesap açtım. çeyrek vs almıcam, gr gr bankada tutucam, neme lazım. düğünden sonra da takıları kasaya, takılmıycak olanları da bozdurup bankadaki hesaba ekliycem..

ne diyim hırsıza kilit dayanmıyor, allah fırsat vermesin...

selam kızlar bende artık aranızdayım. bu fikrinize bayıldım. bugünden itibaren bende başlıyorum birikime Allah hepimizin kumbaralarına bereket versin. benimde mutfakta bi kavanozum vardı içine bozuklukları atıyordum ama öylesine duruyordu geçen ay birikenlerle avondan alışveriş yapmıştım :) bundan sonra bende çeyrek almaya karar verdim. benide listeye ekleyin. kalktım saydım kumbarayı 39.35 tl çıktı damlaya damlaya göl olur.

Hoşgeldinn aramıza canımmm

Amaaaann amaannn Allah'ım sen koru yarabbim :18::18::18::18::18::18:

hoşgeldin naz

zaten sıkı bi birikimcisin şimdi amacın farklılaştı

hadi bakalım hayırlı bereketli olsun

Hoşgeldin canım Allah bereketini arttırsın

Allahım Allahım ne diyeyim Allah fırsat vermesin,binbir emekle fedakarlıkla,ne hayallerle biriktirdiğimiz üç kuruşumuza göz dikemesinler inşaallah..

Beni annem 3 aylık evliyken eve hırsız girmiş..1,5 kilo altını almış götürmüş..Hem de daha yeni gelinmiş..

Allahım fırsat vermesin inşaallah..

Çoktandır uğrayamadığım bi bölüm
bu ay 350 tl atabildim ancak
şu gün paralarım gelse pek ii olacak inşallah

yazmalı anahtarı kapıdamı unutmuşunuz
salı akşamı annemlerden geldik eşimin ayıptır sölemesi tuvaleti çok geldiği için kapıyı açar açmaz lavaboya fırladı bende kapıda unutmuşum sabah açdığımızda gördükk
rabbim korumuş valla bide indik ki dış kapı bile açık

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35
Hoşgeldin nazcım ekledim seni listeye :)

evet canım kapıda bırakıp çarşıya inmişiz..

sizin gibi unuttuğumuzda çok oldu komşular zili çalıp verdiler

liste rezerveli nurcum

istediğin sıraya adını yazdırıyorsun
ilahi canım ya biz işin gırgırındayız sadece 8. sıradan birden 18 e atıvermiş onun şakasını yapmıştım arkadaşa. ilk başa yaz demedim.
bu kadar uzayacağını bilsem en ufak birşey yazmazdım.

Yok başıyazmalım ben işin gırgırındayım maksat gönüller bir olsun o işin formalitesi
aynen öyle bitanem

Sen gönlümün birincisisin cnm ya :) Farmasiye torpil geçtim sanırım . Kimseyi kıramam ki benn:)
kız deren ben 6 ya da 8 ya da 18 . sıralarımdan birini istiyorum kardeş ya madem kıramazsın kimseyi eee kırma o zaman cincan beni
maşallah bereketli olsun canım
aminnnnnnnnnnnn canım
geçmiş olsun canım
Valla ne kadar güzel......hayran kaldım sizlere....belki bende katılırım ilerde :81:

canım ileriye bırakma işini bence bugünden başla güzel şeyleri ertelemeye bakma nacizane fikrim bu. sevgiyle kal...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…