• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

şu mübarek saatlerde, günlerde allah hepimizden razı olsun canım..

rabbim ne güzel bir yere sürüklemiş beni. hiç tanımadığımız halde birbirimizi, burada edilen dualar inanın içimi titretiyor.. anlatılmaz bir mutluluk yaşatıyor.. ne güzel kullarıyla karşılaştırmış beni rabbim diye düşünüyorum. ay ağlıycam neredeyse..

:nazar:
canım benim o senin gönlünün güzelliği
ama demekki hepimiz için birbirimizle paylaşmamız gereken şeyler varmışki Yüceler Yücesi Rabbim her birimizi bu topik vasıtasıyla karşılaştırmış.:38:

benim bozukluklar 47,5 çıktı,kumbaraya koymadığım 125 lira da kağıt para var kenarda.bir de bu hafta 100 lira alacağım var birinden.272,5 liram var yani,inşallah rahat rahat 2 çeyrek alırım önümüzdeki hafta:66:

bu arada 4 tane de çeyreğim var,liste için söylüyorum

harikaaaaaaaaa

bereketli olsun canım :38::nazar::nazar::nazar:

kızlar size dün annemin yaptığını anlatayım;

pazara çıkacakmış, anahtarı kapının üstüne takmış, ayakkabılarını giyip kilitliycekmiş kapıyı. dalmış. sen ayakkabılarını giy, anahtarı kapının üstünde kilitlemeden unut, git pazara. pazar dönüşü anahtarı bulamayınca anlamış, anahtarını unuttuğunu. koşa koşa eve gelmiş. allahtan ki bir problem olmamış, rabbim korumuş. benim altın takılarımın hepsini geçenlerde hepimiz evden çıkıyoruz diye kayınvalideme götürmüştüm. ama evde gümüş trabzon setim, pırlanta tektaşım ve günlük kullanmadığım alyansım vardı. allah korumuş yani.. verilmiş sadakamız varmış ki hiçbirşey olmamış..

büyük büyük geçmişler olsun canım
gerçekten de verilmiş sadakanız varmış:38:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 4 çeyrek
Pasaklıtanrıca ekledim cnm seni de listeye . Bol birikimler .

hayırlı ve bereketli olsun canım.. sakın ayrılma, sıkılma biriktirmekten. çok lazım olcak bunlar. :34:
bilmezmiyim canım nasıl hayallendim anlatamam akşam nişanlıma yakın zamanda bir buzdolabı alabiliriz dedim oda hayırdır paran var galiba dedi sen veriyorsun bana bende azıcık azıcık biriktiriyorum dedim hevesle damlaya damlaya göl olurmuş alırız belki birkaç aya bir buzdolabı ne dersin :34:

benim bozukluklar 47,5 çıktı,kumbaraya koymadığım 125 lira da kağıt para var kenarda.bir de bu hafta 100 lira alacağım var birinden.272,5 liram var yani,inşallah rahat rahat 2 çeyrek alırım önümüzdeki hafta:66:

bu arada 4 tane de çeyreğim var,liste için söylüyorum

bereketli olsun pasakli :16:

pazara çıkacakmış, anahtarı kapının üstüne takmış, ayakkabılarını giyip kilitliycekmiş kapıyı. dalmış. sen ayakkabılarını giy, anahtarı kapının üstünde kilitlemeden unut, git pazara. pazar dönüşü anahtarı bulamayınca anlamış, anahtarını unuttuğunu. koşa koşa eve gelmiş. allahtan ki bir problem olmamış, rabbim korumuş. benim altın takılarımın hepsini geçenlerde hepimiz evden çıkıyoruz diye kayınvalideme götürmüştüm. ama evde gümüş trabzon setim, pırlanta tektaşım ve günlük kullanmadığım alyansım vardı. allah korumuş yani.. verilmiş sadakamız varmış ki hiçbirşey olmamış..

aynı şey geçenlerde eşimle başımıza geldi canım

ben anahtarı taktım ayakkabılarımı bağladım sonra dalmışız demek

eve döndük çantamda anahtar yok kapıda da yok

hemen yan komşunun ziline bastık

biz evden saat 2 de çıkmışız komşu saat 4 te almış anahtarı kapıdan saat 6 da döndük eve :53:

düşün yani kaç saat kapıda Rabbim koruyor gerçekten hamdolsun..

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
Arkadaşlar birikimleri söylerken toplu olarak söylerseniz benim için daha kolay olacak.

merhaba kirli cikilar cumaniz mübarek olsun ececik cumanin hürmetine allahim gönlündekine kavustursun farmasi merhaba ayni yastayiz biz(yasini zayiflama topicinden biliyorum)

dün kumbarami patlattimmm 293 frankim var :)) 563 tl yapiyormus:)))

simdi acilen kuyumcu bulmaliyim

Allah korumuş canım ya şu zamanda çok kötü 20 lira için birbirini öldüren var her yer hırsız verilmiş sadakanız varmış gerçekten dikkat etmek lazım hırsızlar takip ediyormuş birde gelin olan evleri falan neler duyuyoruz Allah korumuş gerçekten bırakmamak lazım evde altın para değerli eşya falan :18:

kızlar hepinize iyi öğlenler diliyorum . ben de yemeğimi yiyeyim geç olmadan.:34:

kızlar günaydınnn geçmişi okuyamadım heyecandannn :52::52:sabah 6 da yattım 9 da eczanedeki tanıdığım bir abla aradı balıkesire 35 tane hemşire alınıyormuş dedi sağlık ocakların aile hekimliğine benim bulunduğum ilçeye 3 tane alınıyor dedi fırladım hemen alt katımda sağlık ocağı var oraya sordum 2.noluve 1.noluya alınacak dedi eski aile hekimimiz 2.noludaymış eşimde işten gelmişti atladık arabaya gittik beni tanıyordu zaten sevindi numaranı bırak dedi doktorlar kendisi seçiyor hemşiresini sözleşme yapılıyor.seni çok isterim tanıyorum ama kaymakam belediye başkanı baskı yapıyor torpil için bizimkini al diye dedi bende hayırlısı olsun dedim ararız y,ne dedi hayallaerim suya düştü torpilim yok zaten:50:neyse 1.nolu bana daha yakın evime,ordan hiçumudum yok daha çarşıda sağlık ocağı oraya zatnen torpilli alınır dedim gittim doktoru hiç tanımıyorum bayan ama o kadar cana yakın ki güleryüzlüsün,üni.mezunusun hem burda oturuyosun valla çok sevindim dedi ben hastalarımla ilgilenirim kakarakikiri pek sevmem,zaten çok aşırı yoğunum hastam çok dedi çok güler yüzlü aşı vs biliyomusun dedi bende hepsini gördüm ama aradan yıllar geçti unuttum gibi dedim ebe olsa daha ii olurdu dedi ama sen istedikten sonra ben sana herşeyi öğretirim dedi sarıldı başımı okşadı seni çok sevdim dedi cana yakınsın dedi:1:gelin bakalım dedi çıkınca dışarı koridor hasta dolmuş 12 de gelsene yine dedi sarıldı bana şaştım kaldım:52::52::52:yanındaki çalışan ebe izmire tayin istemiş eşi çocukları ordaymış 2 gündür aağlıyormuş yazık kızzzlar nolursunuz bana dua edin sırf burda işe gireyim diye kpss den çok yüksek puan aldım tercih yapmadım belki de nasibim burdaymıştır çok ümitlendim olmazsa çok üzülürüm alacak gibi ama torpillilerden bahsetmmedi hiç hayırlısıysa olsun diyor dua edin nolurr :52::52::52:

Canım Allah işlerini denk getirsin,gönlünden geçeni ve hayırlısını versin..:70:

İnşallah hayırlısıyla sen yerleşirsin bu işe..:70:

Sonra ilk maaşınla aldığın altınları hemen listeye ekleriz:52::52:

kızlar günaydınnn geçmişi okuyamadım heyecandannn :52::52:sabah 6 da yattım 9 da eczanedeki tanıdığım bir abla aradı balıkesire 35 tane hemşire alınıyormuş dedi sağlık ocakların aile hekimliğine benim bulunduğum ilçeye 3 tane alınıyor dedi fırladım hemen alt katımda sağlık ocağı var oraya sordum 2.noluve 1.noluya alınacak dedi eski aile hekimimiz 2.noludaymış eşimde işten gelmişti atladık arabaya gittik beni tanıyordu zaten sevindi numaranı bırak dedi doktorlar kendisi seçiyor hemşiresini sözleşme yapılıyor.seni çok isterim tanıyorum ama kaymakam belediye başkanı baskı yapıyor torpil için bizimkini al diye dedi bende hayırlısı olsun dedim ararız y,ne dedi hayallaerim suya düştü torpilim yok zaten:50:neyse 1.nolu bana daha yakın evime,ordan hiçumudum yok daha çarşıda sağlık ocağı oraya zatnen torpilli alınır dedim gittim doktoru hiç tanımıyorum bayan ama o kadar cana yakın ki güleryüzlüsün,üni.mezunusun hem burda oturuyosun valla çok sevindim dedi ben hastalarımla ilgilenirim kakarakikiri pek sevmem,zaten çok aşırı yoğunum hastam çok dedi çok güler yüzlü aşı vs biliyomusun dedi bende hepsini gördüm ama aradan yıllar geçti unuttum gibi dedim ebe olsa daha ii olurdu dedi ama sen istedikten sonra ben sana herşeyi öğretirim dedi sarıldı başımı okşadı seni çok sevdim dedi cana yakınsın dedi:1:gelin bakalım dedi çıkınca dışarı koridor hasta dolmuş 12 de gelsene yine dedi sarıldı bana şaştım kaldım:52::52::52:yanındaki çalışan ebe izmire tayin istemiş eşi çocukları ordaymış 2 gündür aağlıyormuş yazık kızzzlar nolursunuz bana dua edin sırf burda işe gireyim diye kpss den çok yüksek puan aldım tercih yapmadım belki de nasibim burdaymıştır çok ümitlendim olmazsa çok üzülürüm alacak gibi ama torpillilerden bahsetmmedi hiç hayırlısıysa olsun diyor dua edin nolurr :52::52::52:

Dualarım seninle tatlım inşallah herşey istediğin gibi gönlünce olsur tatlım :48::48:

Back