Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar çok şükür benim ekders yatmış bugün315 tl çektim. 300 tl si ile borç ödedim
kalan borcum 1900 tl şimdi.

15 tl sini de kuytu köşebankıma koydum.

deren canım listede tam altını küçüğün büyüğünü ifade etmek için mi kullandın canım ?
eğer öyleyse tam altın cumhuriyete eş değer oluyor. küçüğün büyüğüne yarım diyoruz bitanem.

merhaba tasarruflu birikimci hanımlar nasılsınız iyisinizdir iinşalalh dünden beri epey sayfa ilerlemiş okurum birazdan ben dün akşam kumbarama 6 tl attım bereketli oldu ilk gün bakalım ay sonuna kadar böyle devam edecekmi hayırlı uğurlu olsun inşallah sizlerden feyz alıp epey birikim yapmak istiyorum ...

ferihancım hayırlı uğurlu bereketli olsun canım

ayyy ne güzel bir haber bu. olma ihtimali bile çok güzel. hayırlısıysa olsun canım. heyecanını buradan hissettim. çok güzel çok...

en kirli çıkı, hangi kirli çıkı, kim kirli çıkı, en kirlisi bizim kirli çıkı.. yaşasın kirli çıkılar kulübü holeyyy

kızlar çok şükür benim ekders yatmış bugün315 tl çektim. 300 tl si ile borç ödedim
kalan borcum 1900 tl şimdi.

15 tl sini de kuytu köşebankıma koydum.

oh oh 2200 kalacak diyorduk bak nasibe kalmış 1900

hayırlı ve bereketli olsun canım.. sakın ayrılma, sıkılma biriktirmekten. çok lazım olcak bunlar.

canm hayırlısı olsun inş.çok güzel hbr.
Rabbim mübarek cuma gününde
işe girmeni nasip etsin

Allah çok çok razı olsun bitanem gönlünün muradını versin .

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
Oldu mu cnm ?

kızlar listeye 1 çeyrek 150 tl para yazabilcekmisiniz :)
az ama olsun 1 ayda bu kadar
Allah bol bereketler versin inş.

berektli olsun canım

Rabbim cuma vakti hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ece

üstte ya da altta olmak farkeder mi arkadaşlar

önemli olan birlik olup aynı yolda yürümemiz değil mi

canımcım çeyrek yarım ve cumhuriyet şeklinde olabilir çünkü küçüğün büyüğü biriktirmek isteyen de olabilir diye düşünmüştüm

berektli olsun canım

Rabbim cuma vakti hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ece

üstte ya da altta olmak farkeder mi arkadaşlar

önemli olan birlik olup aynı yolda yürümemiz değil mi

canım elbette öyle sadece derenle şakalaşıyoruz

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet

Allah çok çok razı olsun bitanem gönlünün muradını versin .

şu mübarek saatlerde, günlerde allah hepimizden razı olsun canım..

rabbim ne güzel bir yere sürüklemiş beni. hiç tanımadığımız halde birbirimizi, burada edilen dualar inanın içimi titretiyor.. anlatılmaz bir mutluluk yaşatıyor.. ne güzel kullarıyla karşılaştırmış beni rabbim diye düşünüyorum. ay ağlıycam neredeyse..

benim bozukluklar 47,5 çıktı,kumbaraya koymadığım 125 lira da kağıt para var kenarda.bir de bu hafta 100 lira alacağım var birinden.272,5 liram var yani,inşallah rahat rahat 2 çeyrek alırım önümüzdeki hafta

bu arada 4 tane de çeyreğim var,liste için söylüyorum

Son düzenleme:

offf çok zor Allah yardımcın olsun canım bu gurbet ve yalnızlık yüzünden kaç gündür nişanlımı ikna etmeye çalışıyorum benim bulunduğum şehre gelsin diye hele senin gibi yazanları okuyunca daha çok korkuyorum Allahım kimseyi yalnız bir başına bırakmasın sabret dua et geçer 4 gün inşallah eşin yanında olursa hırsız korkusuda kalmaz kapılarını iyi kilitle

kızlar size dün annemin yaptığını anlatayım;

pazara çıkacakmış, anahtarı kapının üstüne takmış, ayakkabılarını giyip kilitliycekmiş kapıyı. dalmış. sen ayakkabılarını giy, anahtarı kapının üstünde kilitlemeden unut, git pazara. pazar dönüşü anahtarı bulamayınca anlamış, anahtarını unuttuğunu. koşa koşa eve gelmiş. allahtan ki bir problem olmamış, rabbim korumuş. benim altın takılarımın hepsini geçenlerde hepimiz evden çıkıyoruz diye kayınvalideme götürmüştüm. ama evde gümüş trabzon setim, pırlanta tektaşım ve günlük kullanmadığım alyansım vardı. allah korumuş yani.. verilmiş sadakamız varmış ki hiçbirşey olmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…