bereketli olsun lahanam
Allah korusun canım
sokağa bakan bir odanın ışığını açık bırak bari
herkesler dağılmış kaç saatttir mutfaktaydım,sarma yaptım taze fasulye yaptım yarın için,birde hamur yaptım aızıck sabah için poğaça yapıcamkomşum geldi enjeksiyon yaptırmaya dün gece aşağı mahalleye hırsız girmiş yine deyip korkuttu gitti,bu gece yine uyku yok bana evimden soğudum resmen:18:
bu arada bakkala gitmiştim 4 tl attım kumbarama
bu gurbetin gözü kör olsun memleketten uzak kimsem yok,eşim desen yazık 12 saat çalışıyor hayatıdan bişey anlamıyor evden işe işten eve,tabii ki işi olduğu için binlerce şükürler olsun ama milletin tatili oluyor ama eşimin hafta da 1 günü bile yok,zaten yazları hiç sevmem sıkıcı oluyorbakkala gidip gelirken caminin önüne oturup ağladım bir akrabam olsa gidip gelsem o bana gelse başıma birşey gelse koşup gelenim olmaz gurbet elde off çok bunalımdayım dua okuyorum tıkırtı dinliyorum bari şu 4 gün geçse de eşim geceleri yanımda olsa
saol canımsokak tarafı yola bakıyor yol aydınlık ordan korkmuyorum da yatak odam arkada vede arkada boş arazi var otluk falan 2.kattayım ama 1. gibi arkadan alt katım boşlukta arka taraf yokuş yüksek mahalle gibi birde iskele kurdular tam balkonla camın önüne karanlık girsen girilir ordan çok korkuyorum,hiç böyle olmazdım eeskiden aklıma bişey gelmezdi
kızlar boş Sarelle kavanozlarından biriini kumbara yaptım kendime
eşime de söyledim, herkes her akşam cebinden ne çıkarsa atacak kumbaraya
dün gece bozuk paraları topladım, 7 tl ile açılışı yaptım
hafta sonu mutfak alışverişimden artan parayı da atıcam, sevdim ben bu işii :93:
Hayırlı cumalar herkese
saol canımharikasın canım
bereketli olsun inşallah ne güzel işte önemli olan bir yerden başlamak gerisi hayırlısıyla geliyor inşallah
ay en fakir benim yaaa siz eyetişmem lazım ama cok az bozukluk gelıyo yaa pek bı kıpırdama yok yani.bırde ben aynı zamanda dıyet yapmaya calıstıgımdan ve kılo veremedıgımden eşim sabah dıyokı kım yasak sey yerse (işte cips kola hamurişi vs.) her biri için 10 tl atsın kumbaraya ooo dedım o bana sökmez ben kumbara dolsun dıye yerimEkledim cnm umarım doğru anlamışımdır .
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI TAM ALTIN
1 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 4çeyrek 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
canım allah yardımcın olsun beni de ağlatcan bende yalnızım yanı yalnız hıssedıyorum aılem burda ama bana cok bı faydaları yok acıkcası tabı varlıkları yeter ama en yakın olarak oğluşuma bakan ablam var ama işte ben çalıştığım için bunalıyorum evden işe işten eve modubu gurbetin gözü kör olsun memleketten uzak kimsem yok,eşim desen yazık 12 saat çalışıyor hayatıdan bişey anlamıyor evden işe işten eve,tabii ki işi olduğu için binlerce şükürler olsun ama milletin tatili oluyor ama eşimin hafta da 1 günü bile yok,zaten yazları hiç sevmem sıkıcı oluyorbakkala gidip gelirken caminin önüne oturup ağladım bir akrabam olsa gidip gelsem o bana gelse başıma birşey gelse koşup gelenim olmaz gurbet elde off çok bunalımdayım dua okuyorum tıkırtı dinliyorum bari şu 4 gün geçse de eşim geceleri yanımda olsa
saol canıminşallah ayın 31inde ilk altınımı aldım diye de yazarım buraya
kızlar günaydınnn geçmişi okuyamadım heyecandannnsabah 6 da yattım 9 da eczanedeki tanıdığım bir abla aradı balıkesire 35 tane hemşire alınıyormuş dedi sağlık ocakların aile hekimliğine benim bulunduğum ilçeye 3 tane alınıyor dedi fırladım hemen alt katımda sağlık ocağı var oraya sordum 2.noluve 1.noluya alınacak dedi eski aile hekimimiz 2.noludaymış eşimde işten gelmişti atladık arabaya gittik beni tanıyordu zaten sevindi numaranı bırak dedi doktorlar kendisi seçiyor hemşiresini sözleşme yapılıyor.seni çok isterim tanıyorum ama kaymakam belediye başkanı baskı yapıyor torpil için bizimkini al diye dedi bende hayırlısı olsun dedim ararız y,ne dedi hayallaerim suya düştü torpilim yok zaten neyse 1.nolu bana daha yakın evime,ordan hiçumudum yok daha çarşıda sağlık ocağı oraya zatnen torpilli alınır dedim gittim doktoru hiç tanımıyorum bayan ama o kadar cana yakın ki güleryüzlüsün,üni.mezunusun hem burda oturuyosun valla çok sevindim dedi ben hastalarımla ilgilenirim kakarakikiri pek sevmem,zaten çok aşırı yoğunum hastam çok dedi çok güler yüzlü aşı vs biliyomusun dedi bende hepsini gördüm ama aradan yıllar geçti unuttum gibi dedim ebe olsa daha ii olurdu dedi ama sen istedikten sonra ben sana herşeyi öğretirim dedi sarıldı başımı okşadı seni çok sevdim dedi cana yakınsın dedi gelin bakalım dedi çıkınca dışarı koridor hasta dolmuş 12 de gelsene yine dedi sarıldı bana şaştım kaldım yanındaki çalışan ebe izmire tayin istemiş eşi çocukları ordaymış 2 gündür aağlıyormuş yazık kızzzlar nolursunuz bana dua edin sırf burda işe gireyim diye kpss den çok yüksek puan aldım tercih yapmadım belki de nasibim burdaymıştır çok ümitlendim olmazsa çok üzülürüm alacak gibi ama torpillilerden bahsetmmedi hiç hayırlısıysa olsun diyor dua edin nolurr
kızlar günaydınnn geçmişi okuyamadım heyecandannnsabah 6 da yattım 9 da eczanedeki tanıdığım bir abla aradı balıkesire 35 tane hemşire alınıyormuş dedi sağlık ocakların aile hekimliğine benim bulunduğum ilçeye 3 tane alınıyor dedi fırladım hemen alt katımda sağlık ocağı var oraya sordum 2.noluve 1.noluya alınacak dedi eski aile hekimimiz 2.noludaymış eşimde işten gelmişti atladık arabaya gittik beni tanıyordu zaten sevindi numaranı bırak dedi doktorlar kendisi seçiyor hemşiresini sözleşme yapılıyor.seni çok isterim tanıyorum ama kaymakam belediye başkanı baskı yapıyor torpil için bizimkini al diye dedi bende hayırlısı olsun dedim ararız y,ne dedi hayallaerim suya düştü torpilim yok zaten neyse 1.nolu bana daha yakın evime,ordan hiçumudum yok daha çarşıda sağlık ocağı oraya zatnen torpilli alınır dedim gittim doktoru hiç tanımıyorum bayan ama o kadar cana yakın ki güleryüzlüsün,üni.mezunusun hem burda oturuyosun valla çok sevindim dedi ben hastalarımla ilgilenirim kakarakikiri pek sevmem,zaten çok aşırı yoğunum hastam çok dedi çok güler yüzlü aşı vs biliyomusun dedi bende hepsini gördüm ama aradan yıllar geçti unuttum gibi dedim ebe olsa daha ii olurdu dedi ama sen istedikten sonra ben sana herşeyi öğretirim dedi sarıldı başımı okşadı seni çok sevdim dedi cana yakınsın dedi gelin bakalım dedi çıkınca dışarı koridor hasta dolmuş 12 de gelsene yine dedi sarıldı bana şaştım kaldım yanındaki çalışan ebe izmire tayin istemiş eşi çocukları ordaymış 2 gündür aağlıyormuş yazık kızzzlar nolursunuz bana dua edin sırf burda işe gireyim diye kpss den çok yüksek puan aldım tercih yapmadım belki de nasibim burdaymıştır çok ümitlendim olmazsa çok üzülürüm alacak gibi ama torpillilerden bahsetmmedi hiç hayırlısıysa olsun diyor dua edin nolurr
bu gurbetin gözü kör olsun memleketten uzak kimsem yok,eşim desen yazık 12 saat çalışıyor hayatıdan bişey anlamıyor evden işe işten eve,tabii ki işi olduğu için binlerce şükürler olsun ama milletin tatili oluyor ama eşimin hafta da 1 günü bile yok,zaten yazları hiç sevmem sıkıcı oluyorbakkala gidip gelirken caminin önüne oturup ağladım bir akrabam olsa gidip gelsem o bana gelse başıma birşey gelse koşup gelenim olmaz gurbet elde off çok bunalımdayım dua okuyorum tıkırtı dinliyorum bari şu 4 gün geçse de eşim geceleri yanımda olsa
kızlar boş Sarelle kavanozlarından biriini kumbara yaptım kendime
eşime de söyledim, herkes her akşam cebinden ne çıkarsa atacak kumbaraya
dün gece bozuk paraları topladım, 7 tl ile açılışı yaptım
hafta sonu mutfak alışverişimden artan parayı da atıcam, sevdim ben bu işii :93:
Hayırlı cumalar herkese
Farmasi ciğim seni en başa aldımBİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI TAM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
Günaydın kızlar . Hayırlı cumalar . Bol birikimli günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?