çok güzel olur canım harika fikir.
bir de para kısmını kuytu köşebank ve kumbiş diye de ayırsak mı ne
evet evet şahane olur çünkü bnmkinin bir kısmı vedede bi kısmı bankamatik hesabımda altınım ayrı bozuk para kumbaram bide seninkisi gibi kuytuköşe bank'ım var
kız seni alan yaşadı
hayırlı olsun
özel finans kurumundaki mevcut varlıkları da yazıyor muyuz ?
ben sadece burayı keşfettiğim nisan ayından beri elimde olanları yazdım
pirlanta kirintisi alayim
bi bakiyormussunuz ben boynumda 5 i 1 yerde, kulaklarimda ceyrekten salantili küpeler geliyormusum
kızlar bu arada dün gidip dövizlerimi bozdurdum altına çevirdim sizin gazınızlaçok bişi değil ama damlaya damlaya göl olur.. inş dediğiniz gibi çok kar ederiz.....
bu arada farmasi nasıl aklımda kalmışsan gece rüyamda gördüm seniyani seni derken kk olarak..çok akıllı mantıklı kadın farmasi deyip duruyodum
bu arada birikimlerle ne yapacaksınız planınız ne hadi onları da paylaşalımben yazmıştım daha önce sizleri merak ediyorum bir de kocişlerin haberi var mı
çok teşekkür ederim canım güzel duyguların için. ama burada hepimiz bence mantık abidesiyiz zira hiçbirimiz burada birikim amacıyla burada olmazdık değil mi? Anadolu'nun kuytu köşelerinde ne kirli çıkılar vardır da henüz burayı keşfetmemişlerdir
sen buraya bayadır uğramıyon galiba kocalarımızla olan kısmını yazdık ya geriye azıcık dön bi oku canımcım.
benim birkaç hayalim var ama bakalım kısmet
mesela eşimle büyük bir arazi alıp seracılık faaliyeti yapmak istiyoruz . yazlık almak istiyorum. izmirden daire almak istiyorum. herşey nasip tabiki de.
ama hayatta insanın mutlaka hayallerinin planlarının olması güzeldir.
çok güzel olur canım harika fikir.
bir de para kısmını kuytu köşebank ve kumbiş diye de ayırsak mı ne
kızlar bu arada dün gidip dövizlerimi bozdurdum altına çevirdim sizin gazınızlaçok bişi değil ama damlaya damlaya göl olur.. inş dediğiniz gibi çok kar ederiz.....
bu arada farmasi nasıl aklımda kalmışsan gece rüyamda gördüm seniyani seni derken kk olarak..çok akıllı mantıklı kadın farmasi deyip duruyodum
bu arada birikimlerle ne yapacaksınız planınız ne hadi onları da paylaşalımben yazmıştım daha önce sizleri merak ediyorum bir de kocişlerin haberi var mı
ahahah yaşadımı yoksa yandımı bilemiyorum vala hayatım baksana farmasiciğim forumdaki arkadaşların bile rüyasına giriyorsun hakikaten akılıı hanımsın vala ben varımı yoğumu yazdım istersen yaz tatlım daha bi gaza geliriz
canım madem yaz dedin yazıyorum
bankada 50000 tl yi geçik param.( bana ait)
1 arabam( bana ait)
1 devremülküm ( bana ait)
kullandığım takılarım var.onların da değeri en az 3000- 5000 tl arası .
2 tane cumhuriyet altınım var.
ve kumbaramda 105
cüzdanımda 15 tl.
çantamın kuytu bir yerinde 50 tl
ve ödemem gereken 2200 tl borcum
işte benden haberler bugünlük böyle
canım haklısın tl ve altın olarak yazdırsak çok mantıklı .bence çok karışık olur bu şekilde devam edelim konuyu açan arkadaşımızda yapardı bu şekilde daha düzenli olurdu
siz toplu söyleyin paralarınızı
benim eşimin haberi var zaten o beni teşvik etti ve destek oluyor..
ihtiyaçlarımı alayım diye attığım bozuklar birkime dönüştü şimdilik ne yaparım bilmiyorum henüz yolun baındayım
Kocişlerden saklamak en güzeli bende sevgili sevgilimden saklıyorum nolur nolmaz ilerde evlenincede saklamaya devam bütçe kontrolü şuanda bile bende vallahi mali müşavir gibi hatunumben bu küçük meblalarla ne yaparım bilmiyorum ama babamın sözü var okulum bitince araba alıcak bana bir kısmınıda ben ekliyeceğim ben biraz çılgın olduğum için kafamdaki arabayı almak istiyorum tutarlar yüksek olduğu için baya kastırmam gerek kaldı 2 sene çünkü hadi bakalım hayırlısı... buarada size bir sırrımı vereyim ben kendime hedef belirliyorum böylece tam gazzz ileriiii
canım haklısın tl ve altın olarak yazdırsak çok mantıklı .
hadi hayırlısı canım bereketli olsun inşallah
hay maşallahh ne kirli çıkıymışsın sen canım benim Allah banada buradaki tüm hanımlarada senin gibi olmayı nasip etsin tamam açıklıyorum topikimizin 1. si sensin (diğer kirli çıkıları bilmiyorum onndan dedim) aferim kızlar helal olsun size
Farmasi en kisa zamanda bulusma ayarliyalimmm sen hepimize bi elini sürtü ver sendeki bu akil bu tutumluluk bizede gecsin
FARMASI SENI GURU ILAN EDIYORUM
canım çok teşekkürler güzel cümlelerin için.
ama eminim sizler beni koyup geçersiniz inşallah.
benim yaşım 34 sizler en az benden 8-10 yaş küçüksünüz ve bunlar da bence çok önemli artılar canım.
sizleri çok seviyorum ve Rabbim helalinden birikimler yapmayı hepimize nasip etsin diyorum canlar./COLOR]
ben sizleri çok öptümmmmmmmmmm
ne ilan ettin anlayamadım tatlım .
ben sizleri çok öptümmmmmmmmmm
ne ilan ettin anlayamadım tatlım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?