selamlar kızlar
listemiz hayırlı olsun
benim 100 tl param var hala bi çeyrek alamadım.
kumbaramada 51 tl amıştım geenlerde
ondan ekleyip çeyrekmi alsam
yoksa o paraya dokunmasamda 100 tl de bekletsem mi karar veremedim
bugünde 2 tl attım kumbarama
bol bereketli olsun inş.
Sağol cnm . Ben olsam çeyrek alırdım hiç düşünmeden . Hergün yükselişte altın fiyatları ve kuyumcular bile daha da yükseleceğini ifade ediyor . Ama eğer yakın zamanda bozdurmayacaksan almanı öneririm .
bugüne kadar öyle çıkıpta bir komşuda oturmuş değilimdir gün apartman günü dışında,yolun karşısındaki komşuma gittim hırsız dolanıyormuş bu sıra mahalle de :18::18::18:tek başımayım malesef 5 gece dahaüst kat komşumun 45 yaşındaki oğlu içkic bişey anne babasıyla kırılıyor her gece babası yoğun bakımda şimdi anne oğul çok kaga ediyolar diye demin annesi onla tek kalmayayım diye kıznın evine gidiyormuş geceleri şimdi oğlu geldi ortalığı yıkıyor mutfağı dağıtıyor sanırım sanki benim evin içinde gibi:18::18::18:bu gece aşırı derece de korkuyorum karşı komşumda yok köyde üstümdeki hayırsız altta yaşlılar var off allahım bildiğim tüm duaları okuyorum ama uyku tutmaz sanırım sabah olsa keşke hemen tepedeki kendi kendine konuşuyor çok korkuyorum allahımmm sen koru
günaydın kızlar
ben de geldim para biriktiremiyorum elim biraz açık
tamam tamam itiraf ediyorum savruğum fazlasıyla
belki biraz hevese gelirim burda güzel örnekler görerek.
bende geldim kızlar
yaaa bende geldim... para biriktirmek istiyorum..
ama altın çok pahalı dolar düşünmüştüm ağustos ayında fırlayacakmış.
şimdiden alıyım atalım kenara diyordum cepte 50 TL var saklıyorum ama hiç ne harcıyorum.
nede gidip bişeyler alıyorum yaaaa
uzatın bana da elinizi yardım edin bakıyımm
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza evlenicem para biriktirmeliyim ama ben her ay altın alamam çok pahalı her ay kenara koyduğum 60 tl param var ama illaki bişey çıkıyor harcıyorum malesef onun haricinde kumbarama birkaç lira bozuk paralarımı atıyorum ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz yol gösterin banada
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81
4 karalahana
5 başıyazmalıkız
6 taydin
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 farmasi
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann
14
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza evlenicem para biriktirmeliyim ama ben her ay altın alamam çok pahalı her ay kenara koyduğum 60 tl param var ama illaki bişey çıkıyor harcıyorum malesef onun haricinde kumbarama birkaç lira bozuk paralarımı atıyorum ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz yol gösterin banada
günaydın canlaryatığımın altında merdane,bıçak,makas,tornavidam vardı sanki bişey yapıcam da korkudan sabah 5 e kadar kitap okudum korkudan geç kalktım
canım borcunu bitirmekte bir birikim zaten bitir gitsin inşlhh n kısa zaman da bitsin bende anneme altınlrı ödeyeceğim sonra kendimize birirktiririz 6 çeyrek borcum kaldıkızlar malum benim 2700 tl borcum vardı 27 haziran itibariyle
şimdi 2200 tl kaldı .
bu durumda ben nasıl bir yol izleyeyim. 15 eylüle kadar borç kapatmakla meşgul olacağım kısmetse
ama kuytuköşebankımda gene de 3 -5 kuruş tutuyorum her ihtimale karşı .ama onları da verip verip bir an önce borçtan kurtulmak istiyorum açıkcası.
canım geçmiş olsun oldukça zor bir gece geçirmişsin. Rabbim sabır versin
gittim 90 Dolar aldımm çok şükür artık bende birikim yapıyorum.
Hepinize bol kazançlar
Farmasi Toplayıp bu şekilde ekledim .BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ALTIN
1 nur_tfk
2 ececikkk35
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
9 sonbahar14
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
Ama olmadı malesef
deren canım büyük oğlanın 1 cumhuriyet
4 tam altın
3 çeyrek
küçük oğlanın
1 cumhuriyet
3 tam
1 çeyrek altın
onları da mı listeye alsak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?