Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

:82:
tatilde dibindeyim hangimiz daha gölze artıracağız bakalım

dondurmayla mısır serbest ama di mi kardeş..

dün ben de baktıydım hiç inandırıcı değildi gerçekten o topikte böyle olaylar hep tekrarlıyor

ben geldlimmmmmmmmm20 götürdüm 5 harcadım 15 tl attım kumbaramakarpuz almıştım pazar arabasına koydum domates alırken devrildi arabam karpuzum yarılmış hemen kesip dolaba koydumanaaa karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktı

bu arada pazartesiye göre 2 tl kazıklandım,altını heryere sordum 134 dediler iyiki heme almamışım daha önce aldığım yere gittim 132 dedi düşmezmiki dedim hepsi de yükselecek dedi 132 tlden 3.çeyreğimide aldımmkeşke pazartesi param yanımda olsaymış 130 dan alırdımbu arada pazarda hiç sağa sola bakmadım canım bişey istemesin diye koştura koştura alıp geldim zaten aşırı sıcaktı

evet biraz falsolu bir cümle olmuş canım sanırsam buarada canım baya çok arttırmışsın nasıl başardın bunu tebrik ederim vallahi ??

evet biraz falsolu bir cümle olmuş canım sanırsam buarada canım baya çok arttırmışsın nasıl başardın bunu tebrik ederim vallahi ??

ben en çok patatese para veririm küçüklükten beri hastasıyım geçen hafta çok almıştım bu hafta almadım domates kayısı,karpuz,maydonoz aldım başka şeye bakmadım dolaptakiler yeter diye düşündüm zaten tek sayılırım eşim gündüz uyuyor gece işte,en uygun yerlerden alıyorum ama çürük çarıkta almam gezerek,fiyatlara bakarak çarşıya inerim para çeker çıkarken hangiler uygunsa alıp gelirim

sana dese biri anaaa karpuzum yarıldııı ne tepki verirdin acaba

bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..

süper almışsın canım bende düşermi diye ummuştum ama dediğim burası diğer yerlere göre her zaman pahalı oluyoryeni 134 dedi eski 132 dedi 2010 tarihli aldım

Bravo vallahi patates evet çok leziz ama kilo yapmazmı çok dikkat et bence tatlım arttırcaz diye patates yicez tombik tombik olcaz busefer em sağlığımızdan hem kilomuzdan olcaz hemde mutfak masrafımızı 2 ye katlıycaz 2 dkda nasıl yazdım ama hikayeyii :90::90::90::90:

bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..[/QUOTE]

.....................................

Son düzenleme:
bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..[/QUOTE]

Çok iyi almışsın canım bereketli olsun darısı hepimizin başına :76:

hayırlı ve de uğurlu olsun bakalım

bitanem ben 25 yaşındayım bu zamana kadar hiç kilo almadım hayatımda 45 kiloydum hep çok şey denedim alamadım,zayıflıktan herkes kızardı bana kurudun iyice diye diye ramazan bayramında gittim sağlık ocağına bisürü iştah açıcı aldım,iğne yaptırdım yedim durdum şimdi 52 kiloyum ne veriyorum ne alıyorum çok ii bana bu 7 kilo hayatımda ilk defa ideal kiloma ulaştım ama bundan sonra dediğin gibi dikkat etmem lazım alırsam çatlarım valla

süper almışsın canım bende düşermi diye ummuştum ama dediğim burası diğer yerlere göre her zaman pahalı oluyoryeni 134 dedi eski 132 dedi 2010 tarihli aldım

Altın da hergün yükseliyor . Ben de dün 2010 tarihli 127 tl den aldım . Yeni tarihli altın için 130 demişlerdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…