hadi canlarım ben pazara gidiyorum bakalım kaç lira artacak
:82:
tatilde dibindeyim hangimiz daha gölze artıracağız bakalım
bugün ne giyin topiğinde nightwalker diye biri 3 haftadır resim ekliyordu millette bayılıyordu meğer yabancı oyuncunun resimlerini yutturmuş herkese akşam herkrs şok geçirdi ama geyik topiği diye msjlar silinmiş,birde kocam türk diyordu kocada yabancı,kızıyla resimler koymuş bugün 2 yaşındaysa bebek ertesi gün yine bugün ben diyordu kızz 4 yaşında kimse de uyanamamış ben dahil arada bakıp çıkıyordum
dondurmayla mısır serbest ama di mi kardeş..
dün ben de baktıydım hiç inandırıcı değildi gerçekten o topikte böyle olaylar hep tekrarlıyor
ben geldlimmmmmmmmm20 götürdüm 5 harcadım 15 tl attım kumbarama karpuz almıştım pazar arabasına koydum domates alırken devrildi arabam karpuzum yarılmış hemen kesip dolaba koydum anaaa karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktı
ben geldlimmmmmmmmm20 götürdüm 5 harcadım 15 tl attım kumbarama karpuz almıştım pazar arabasına koydum domates alırken devrildi arabam karpuzum yarılmış hemen kesip dolaba koydum anaaa karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktı
evet biraz falsolu bir cümle olmuş canım sanırsam buarada canım baya çok arttırmışsın nasıl başardın bunu tebrik ederim vallahi ??
bu arada pazartesiye göre 2 tl kazıklandım,altını heryere sordum 134 dediler iyiki heme almamışım daha önce aldığım yere gittim 132 dedi düşmezmiki dedim hepsi de yükselecek dedi 132 tlden 3.çeyreğimide aldımmkeşke pazartesi param yanımda olsaymış 130 dan alırdım bu arada pazarda hiç sağa sola bakmadım canım bişey istemesin diye koştura koştura alıp geldim zaten aşırı sıcaktı
yaa kızlar size bişey diyim mi ben hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm
sana dese biri anaaa karpuzum yarıldııı ne tepki verirdin acaba
valla ani tepki verme huyumdan nefret ediyorum ama içimde kötülük yoktu
bereketli olsun canım. ben pazartesi 128 tl den 4 çeyrek almıştım yeni tarihli. baya iyi almışım o zaman..
ben en çok patatese para veririm küçüklükten beri hastasıyım geçen hafta çok almıştım bu hafta almadım domates kayısı,karpuz,maydonoz aldım başka şeye bakmadım dolaptakiler yeter diye düşündüm zaten tek sayılırım eşim gündüz uyuyor gece işte,en uygun yerlerden alıyorum ama çürük çarıkta almam gezerek,fiyatlara bakarak çarşıya inerim para çeker çıkarken hangiler uygunsa alıp gelirim
bu arada pazartesiye göre 2 tl kazıklandım,altını heryere sordum 134 dediler iyiki heme almamışım daha önce aldığım yere gittim 132 dedi düşmezmiki dedim hepsi de yükselecek dedi 132 tlden 3.çeyreğimide aldımmkeşke pazartesi param yanımda olsaymış 130 dan alırdım bu arada pazarda hiç sağa sola bakmadım canım bişey istemesin diye koştura koştura alıp geldim zaten aşırı sıcaktı
Bravo vallahi patates evet çok leziz ama kilo yapmazmı çok dikkat et bence tatlım arttırcaz diye patates yicez tombik tombik olcaz busefer em sağlığımızdan hem kilomuzdan olcaz hemde mutfak masrafımızı 2 ye katlıycaz2 dkda nasıl yazdım ama hikayeyii :90::90::90::90:
süper almışsın canım bende düşermi diye ummuştum ama dediğim burası diğer yerlere göre her zaman pahalı oluyoryeni 134 dedi eski 132 dedi 2010 tarihli aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?