Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

uzun zamndır gelmemştim burayaa 2 çeyrek de ben aldımm berketli olsunn kızlarr

Melisim nerdesin sen ya . Evet yoktun baya zamandır . Hoşgeldin cnm .

günaydın kızlarr.
dün sonunda maaşımı aldım ve kumbarama 51 tl attım
yol parasından arta kalan para kumbiriğe gitti

Hayırlı olsun cnm kumbaralarımız dolup taşsın inşallah.

Bereketli olsun cnm . Para parayı çekiyor demek ki

kumbiş, kuytu köşe bank... ha ha ne güzel tabirler bunlar. tuttum valla..

ben de nişanlımın evrak çantasına dalamadım daha. aklıma geldiğinde yanımda olmuyor, yanımda olduğunda aklıma gelmiyor. bugün unutmıyım da kumbişim aç kalmasın diye bi katkısı olsun onun da

benim 110 tl hep bozuk, aslında azar azar bütünlemek iyi olur herhalde ama o zamanda kumbiş ağırlaşmıyo, şıkır şıkır ses gelmiyo

kızlar altın fiyatları gene aldı başını gidiyor

eğer takmayacağım diyoduysan iyi yapmışsın

al sattan gelen çeyreğin hayırlı olsun

döktüm kumbiriği saydım..

tamı tamına 110,90 TL. çıktı.

bereketli olsun melis

bereketli olsun ayse

Ne güzel bende sizler gibi çeyrek alıp biriktirmek istiyorum ama şimdiye kadar hiç yapmadım ve nasıl yapacağım ona nasıl para ayırabilirim.:44:

Ne güzel bende sizler gibi çeyrek alıp biriktirmek istiyorum ama şimdiye kadar hiç yapmadım ve nasıl yapacağım ona nasıl para ayırabilirim.:44:

hoşgeldin neriman.. katıl bize.. cebimizde kalan her metal para akşamları doğru kumbiriğe...

bazen 50 kuruş çıkıyor, bazen 20 tl. yalnız kumbirik saklanacak. ekmek parası, gazete parası diye kumbişe saldırılmayacak. atılacak unutulacak

hoşgeldin neriman

hiç zor değil inan herkes bütçesine göre kenara para atıyor

ev hanımı olanlar mutfak harçlığından çalışanlar aylıklarından hopp birikim

ne atarsak kar

hoşgeldin cnaım.inş bereketli ve daim olsun birikimlerin...

ben olsam direk altın hesabına...boşa bekletme paranı...

ne gzel canım daim olsun bereketi paracıklarının...

Kızlaaaarr bozuk para cüzdanımdan tam tamına 22.20 tl cıktııı

:82:
tatilde dibindeyim hangimiz daha gölze artıracağız bakalım

ne güzel haberler bunlar cnaım.hayırlı solun.evet malesef bu ay birde vergi ayı...

aminnnnnnnnnnnnnn

en güzel para hiç tahmin etmediğin yerden ve zamnda gelen paradır.hayırlı olsun altıncığın canım...

döktüm kumbiriği saydım..

tamı tamına 110,90 TL. çıktı.

melis canım nerelerdesin sen.ama bu arada boş durmamışsın.helal sana:
65:

bileziği alcam diye gaza gelme he.iyi düşün taşın:)

günaydın kızlarr.
dün sonunda maaşımı aldım ve kumbarama 51 tl attım
yol parasından arta kalan para kumbiriğe gitti

hayırlı olsun canımcım...

hoşgeldin ayşecim.aynen senin gibi düşünüyorum hesaba koyma konusunda ama başka çare yok malesef.ama sen kardasın her ay koyabilmişsin bravo.bereketli olsun...

günaydın fıstıklarımbilezik için kimse beni gaza getiremez ne hazır hissedersek nasip ne zaman sa bebiş o zaman olsunbirazdan pazara gidicem şimdi çok sıcak bakalım ne kadar artırıcam:18:ne güzel kumbaralarınızı doyurmuşsunuz ya benimki aç kaldıbakalım çeyrek ne kadar inşlh fazla demez de alırım

Cnm dün 130-131 tl ydi .

bugün ne giyin topiğinde nightwalker diye biri 3 haftadır resim ekliyordu millette bayılıyordu meğer yabancı oyuncunun resimlerini yutturmuş herkese akşam herkrs şok geçirdi ama geyik topiği diye msjlar silinmiş,birde kocam türk diyordu kocada yabancı,kızıyla resimler koymuş bugün 2 yaşındaysa bebek ertesi gün yine bugün ben diyordu kızz 4 yaşında kimse de uyanamamış ben dahil arada bakıp çıkıyordum

Bereketli olsun cnm . Para parayı çekiyor demek ki
sağol canım
evet canım kuytuköşebank ve kumbişşşşşş
dünde eşim baya düşmüş diyor 524 e bozdurdugumuz cumhurıyet altınını 505 e alıyolarmıs dedı:44:
arama motorundaki altın fiyatları sayfalarına bak canım artışa geçti.
şimdi baktım da 80 e ramak kalmış.. pazartesi haftaya 77.2 ile başlamıştı...
evet çok doğru canım
canım herkes kendi evinin ve hayatının gerçeklerine göre bir birikim yapma yolu buluyor
bu arada hoşgeldin

çok güzelllllllllllllllllllllllllll

canım inşallah alırsın şimdiden hayırlı olsun

hoşbulduk canım bende bu8 hafta başlamayı düşünüyorum gaza geldim sayenizde :))

valla çok hoşuma gitti bu iş en kısa sürede başlıyorummmm sonra unuturm birikir birikir bir anda çıkınca ortaya çok mutlu olurumm ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…