• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben saymadım ki buraya yazdığımdan beri ne biriktirdiğimi
hmm bi bütün geçmişi okuyup ne biriktirmişim çıkarayım bakalım

hehhe katremin son yazdığı toplamı buldum ondan sonra yazdığım mesajlara baktım ve sonuç 93,25 :lepi:

16,75 lira biriktirdim mi tamamdır

evvet lahanam o minnakı da cumartesi avansı alınca tamamlayıp cumartesi günü almayı düşünüyorum

Ekonomi haberlerini pek takip etmem ama bu dönemde altın almak mantıklı mı bilemiyorum arkadaşalr.
Kış ortalarında düşüş bekliyor bazı ekonomistler.
Bizimde eşimle beraber yerine koymamız gerek 61 tanecik çeyrek altınımız var.
Ama düşsün öyle alalım diyruz dilerim hata olmaz bu.
Ve bu ay elimde artırdığım 400 liram olacak.Aylık olarakta düzenli 100-150 lira daha eklenti yapacağım.
Şuan için altın mantıklı değil gibi.
Başka şekilde değerlendirenler yada fikir verecek birileri vardır belki,yorumlarınızı bekliyorum bende.
Hepinize bol paralı vakitler :)

Ekonomi haberlerini pek takip etmem ama bu dönemde altın almak mantıklı mı bilemiyorum arkadaşalr.
Kış ortalarında düşüş bekliyor bazı ekonomistler.
Bizimde eşimle beraber yerine koymamız gerek 61 tanecik çeyrek altınımız var.
Ama düşsün öyle alalım diyruz dilerim hata olmaz bu.
Ve bu ay elimde artırdığım 400 liram olacak.Aylık olarakta düzenli 100-150 lira daha eklenti yapacağım.
Şuan için altın mantıklı değil gibi.
Başka şekilde değerlendirenler yada fikir verecek birileri vardır belki,yorumlarınızı bekliyorum bende.
Hepinize bol paralı vakitler :)

candasım merhaba
burda karsılasmak nasıpmıs...

ben de bunu yazacaktım tam ardaslar...
altın fıyatlerı cok cıktı bılıyorsunuz...
sımdı pahalıdan mı alcaz ne...
ben de ayırdım bu ay ıcın 100 lıra maastan hemen ama acıkcası gıdıp altın yapma cesaretını gosteremedım cunku dususe gececegı soylentılerı yuksek...
bakalım artık yerimseniben

bende böyle düşünüyorum.
yine ayıracağım paramı ama almayacağım.
almışım gibi düşüneceğim ve dokunmayacağım parama.
bencede düşecek .
her zamn olduğu gibi...

sağol canım da kafama ne vuruyon...acıdı bak...bilmiyorumkismile

benim eşim aralıkta askere gidecek o yüzden ne biriktirirsem kar deyip atıyorum kenara... yoksa ben pek biriktiremem normalde...

şakacıktan vurdum kıs...kk üyesinin vurduğu yerde topic biter..delikafadulden ay canım sen şimdi asker yolu mu beklicen şimdi..:teselli:kısa dönemdir galiba..hayırlısı..evet canım bir yerlerden kısmazsan birikmiyor.mutlaka harcanacak yeri çıkıyo..bayanssulusmilehade inşallah ben de yenii başlıyorum hadi bismillah...buyrunnnnnnnnn

selam kızlar
dün kuyumcuya uğradım bizim tanıdık var hem çayını içtim hemde şöyle konuştuk biraz
altın almayı düşünüyorum dedim
eğer yatırım içinse bekle biraz şuanda altın yüksek düşer yakın zamanda dedi
bende onu dinlicem 110 tl mi ayırıp tekrar başlıcam bitriktirmeye

selam kızlar
dün kuyumcuya uğradım bizim tanıdık var hem çayını içtim hemde şöyle konuştuk biraz

aynen bende canım.
böyle yapmaya karar verdim.
ama paramı ayıracağım kenara sanki almış gibi...
olumunekankayizsmile

herkese Günyadınnn

sabah eşim 50 lik bozdurmaya çalışıyodu benim de kumbaramda 3 onluğum vardı... 50 yi kaptım 30 u verdim..sempatiksalakcinni 20 lira karım oldu..105 TL oldu kumbaramda...:lepi:

candasım merhaba
burda karsılasmak nasıpmıs...

ben de bunu yazacaktım tam ardaslar...
altın fıyatlerı cok cıktı bılıyorsunuz...
sımdı pahalıdan mı alcaz ne...
ben de ayırdım bu ay ıcın 100 lıra maastan hemen ama acıkcası gıdıp altın yapma cesaretını gosteremedım cunku dususe gececegı soylentılerı yuksek...
bakalım artık yerimseniben
Canım merhaba :) Nasılsın :)
Burda karşılaşmak nasip oldu ama iyi oldu :)

Bende senle aynı fikirdeyim, açıkçası cesaret edemiyorum.
61 alttın bozdurduk eşimle, araba almıştk.Bozdurduğumuzda 85,75 TL idi fiyatı.
Şubat ayındaydı.Şimdi alırsak 990 lira zrarımız olacak.Bende bekleme taraftarıyım.
İnş beklentilerimiz doğru çıkar.Hadi bizlere neysede sen ve yeni evlenecek ark.lar adına iyi bişey değil bence bu artışlar :(
Millet altın götüreceğine paraya dönderdi.İnş biraz düşer.Yada en azından belli bir süre artış yaşnmazda orta nokta bulunur...
bende böyle düşünüyorum.
yine ayıracağım paramı ama almayacağım.
almışım gibi düşüneceğim ve dokunmayacağım parama.
bencede düşecek .
her zamn olduğu gibi...
Evet genelde bu yaşanmış ekonomilerde.Önce düzenli artış ardından düşüş.
Bakalım bu düşüş ne zaman olacak...
Bende sanırım altın almayacağım.
2 seçenekte ya hazine bonosu alcam, yada borsaya gircem minikte olsa elimdeki para.
Borssada belli bir kağıt var uzun dönemli oynayanarda sürekli arrtış yapmış.
Ama tam karar veremdim :(
selam kızlar

Kuyumcu söylese vardır bi bildiği parayı iyi muhafaza etmek gerek ama.
Harcamamk gerek ama nasıl ?

ben kumrabara tutucam yine
eğer o para beni dürtmeye başlarsa da hemen bankaya yatırcam hesapta kalsın

selam tutumlu hatunlar kaydirigubbakcemile3

bende 2-3 gündür 30 tl civarı atmışımdır. bizim kumbaramız kilitli oldugu için sayamıyorum ancak bankada öğreniyorum. bende çeyrek almıyorum biriktirdiğim parayla sadece hedef koymuş oluyorum. ben biriken paraları oğlumun kumbara hesabı var oraya yatırıyorum. çekemiyoruz o parayı ufak ufak birikmiş oluyor. hem o da öğrenmeye başladı kumbara olayını buna da seviniyorum. belki tutumlu bi çocuk olur annesine babasına çekmez:) çocukları olanlara tavsiye ediyorum. ayrıca kendimin de bireysel emekliliğim var 100 tl de oraya yatıyor her ay.

sanırım haklısınız kızlar bu altının duşeceği konusunda dun haberlerde de vardı altına yatırım yapma zamanı deıl dıolar gerçı ben bı tane yaptım ama bundan sonrasınnı bende altın duşene kadar beklıcem paramı 110 lıra yapıp yapıp kenara koymaya karar verdım ınşallah harcamıycam kışın duşer dıyolar o zaman da alırım çil çil altınlarımı inşallahhhhhh

Kızlar benide alın listeye
Bende bir altın parası olunca ayırrıım kenara gidip altın almam da
Bu arada dün gece düşünürken aklıma geldi
Çeyrek değilde külçe altın almak daha mantıklı satarken değer kaybetmiyor tarih açısından
Bu konuyu bir araştırayım
Kumbaramı sayıp bugün başlıyorum
Cuma günü mübarek gün
Hadi Bismillah diyelim
Herkese bol altınlı birikimli kumbaralar....

MERHABA.......bugünkü alışverişimden 28 tl artırdım listeye 28 tl eklermisin arkadaşımcokacimcoook

Back