10 günde 77,50 lira biriktirmişim kumbarada,bugün yanıma aldım paraları,üzerini tamamlayıp gidip çeyrek alacaktım ama uğrayamadım kuyumcuya
bende pazardan geldim 12.5 tl harcadım,17.5 tl attım kumbarama kaç gündür atamıyordum5 tl ye etekler vardı ne güzel iyiki de almadım param bana kaldı:84::97:
tamamlarım dedi zaten maaş kartı bende o karışmazececim altın parasının üstünü tamamlayacaksa eşin sorun yok
oo maşşallah baya iyi bir birikim bnece çok güzel...
ece 17,50 artmış kız eteği alsanda geri azımsanmayacak kalanın olacakmış.bir seni bilirim birde yazmalıyı aferin size:)
tamamlarım dedi zaten maaş kartı bende o karışmazama hep trip attım ben atıyorum sen alıyosun diye ama ekmek parası sonuçta olsun
caanım çok saol almadım yaa bu sıralar tutuyorum kendimi dolap dolu zaten iyiki almadım alllah ihtiyaç etmesin diyorum
kızlar duydunuz mu koşun koşun kuyumcuya,koşunben de biriktirdiklerimi (tabi biriktirebilirsem) altına çevireyim o zaman
çeyrek altının fiyatı ne kadar kızlar 2 tane yaptırmayı düşünüyorum 270tl var kenarda harcamadan yaptırayım
çeyrek altının fiyatı ne kadar kızlar 2 tane yaptırmayı düşünüyorum 270tl var kenarda harcamadan yaptırayım
kızlar nasipse önümüzdeki ay cep telefonumu başka bir operatörün kampanyalarından faydalanmak amacıyla taşıyacağım. böylelikle her ay 45 yerine 25 tl ye faturamın gelmesini sağlayarak 20 tl yi kumbişe atacağım inşallah. her ay 20 tl demek senede 240 tl demek hiç fena sayılmaz sanırım
süper fikirr hemen geç vallaben de aylardır yüklemedim en son 5 yüklemiştim
canım elbette onlar bizim eşimiz bir yastığa baş koyduk acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle iyi günde kötü günde deyip ama dünyanın binbir türlü halini de gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.( gözlemlediğim hayatlardan çıkardığım sonuç bu yönde)
eteğe gelince de ihtiyaç yoksa o bir kazanç değil bence kayıptır
evett süpersin
kızlar hani çeyreğin 10 katı olan altın hangisi oluyor şuan da 1330 tl olması lazım atamı cumhuriyetmi:26:her kuyumcu farklı söylüyor bizim memlkette altın çok takılır:))
ececim ben aklıma takılan herhangibir şeyi arama motorundan ararken kadınlar kulübündeki yorumlara da rastlardım geçmişte düzenli takip ettiğim bir yer değildi üye oldum üye olduktan sonra resmen hayatımda bir takım şeyler artı yönde değişti . şöyle ki; kilolarım gitti paracıklarım geldi diyebilirim özetlebu kadınlar kulübüyle daha çok şeyler değişecek görünen o ki
canım bugün pazara çıkınca sordum ben 133 tl olmuş 130 dan almıştım geçenllerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?