• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Selam kızlar ben de size katılmak istiyorum.

Hep altın almayı ve biriktirmeyi istemişimdir ama bir türlü faaliyete geçemiyorum.

Belki sizlerin sayesinde bende gaza gelip bir yerden başlayabilirim.

Siz bir ayda nasıl biriktiriyorsunuz?

Altın fiyatları malum?

Burarada hoşgeldin canııımm :3::3: hayatım sana önereceğim tek şey lüzümsuz harcamalarını kıs boşuna harcadıklarını hesaplayıp bunlardan kendine ders çıkar ve topiği takip etmeyi ihmal etme gerisi geliyor zaten kendiliğinden :66::66:

Hep altın almayı ve biriktirmeyi istemişimdir ama bir türlü faaliyete geçemiyorum.

Altın fiyatları malum?

hoşgeldin canımm:3:nur arkadaşımızında dediği gibi gereksiz hiçbişeye para verme,pazardan ordan burdan artırıp bir kumbara edinip ona atıver çok güzel oluyo şıngır şıngır:1:

Ayyy buarada kızlarr ben telefon faturamdan tasarruf edicem diye sms paketimi iptal ettim gelen fatura 57.30 TL cik nasıl moralim bozuldu :5::5:

bende:60::60::60:

süpersin canım maşallah çocuklarına da yerim ben onları yaa:1: evet şimdiden alışsınlar para biriktirmeye anne olursam bende öyle yapıcam,allah bereketini versin inşlhh:nazar::34:
çok teşekkür ederim canım .
ne demişler ağaç yaş iken eğilir ben de bunları şimdiden eğmeye başladım hayırlısı bakalım. inşallah şimdi tutumlu olup sonradan savurgan olmazlar:9:

Altın fiyatları malum?
hoşgeldin canım nur ve ece arkadaşlarımız gerekli bilgileri vermişler.
ama ilk adımı atmışsın ve birikim yapmaya karar vermiş ya önemli olan da bu zaten gerisi topikte gelir inşallah.
illa altın diye birşey yok ne istersen nasıl istersen kendi gerçeklerine uygun öyle biriktir. yeterki birikim yap yani.:34:
hayırlı olsun şimdiden yatırımlarınız.:16:

Burarada hoşgeldin canııımm :3::3: hayatım sana önereceğim tek şey lüzümsuz harcamalarını kıs boşuna harcadıklarını hesaplayıp bunlardan kendine ders çıkar ve topiği takip etmeyi ihmal etme gerisi geliyor zaten kendiliğinden :66::66:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ötesi açıklamışsın canım benim :13::70:

Son düzenleme:
Ayyy buarada kızlarr ben telefon faturamdan tasarruf edicem diye sms paketimi iptal ettim gelen fatura 57.30 TL cik nasıl moralim bozuldu :5::5:

baya çokmuş canım iptal etmesen nasıl geliyordu ki:50:benim eşimin turkcell sabit 35 geliyor hep limiti çok diye ondan konuşuyprum kendime 3 ayda bir 5 tl yüklerim hep:97:

canım son 20 yıldır iletişime verdiğim parayı aklıma bile getirmek istemiyorum.
Allah muhafaza kafayı yerim herhalde.:43::43::43:

hoşgeldin canımm:3:nur arkadaşımızında dediği gibi gereksiz hiçbişeye para verme,pazardan ordan burdan artırıp bir kumbara edinip ona atıver çok güzel oluyo şıngır şıngır:1:

Hoşbulduk kızlar...

Sıcak karşılamanız için teşekkürler...

Valla benim işim zor görünüyor. Çalışıyorum ama eşimle hesaplarımız ortak ayrı gayrı yok.

Artı aynı iş yerinde çalışıyoruz yapışık ikizler gibiyiz. Çarşı pazar heryere beraber gideriz.

Ben şimdi düşünüyorum da ben nerden artırabilirim diye işim zor benim yaaa...

baya çokmuş canım iptal etmesen nasıl geliyordu ki:50:benim eşimin turkcell sabit 35 geliyor hep limiti çok diye ondan konuşuyprum kendime 3 ayda bir 5 tl yüklerim hep:97:

İptal etmeden öncede o civarda geliyordu ama yaklaşık 9 tl azalması gerekliydi en azından neyse artık olan oldu birdahaki ay daha çok dikkat edicem :59:

Hoşbulduk kızlar...

Sıcak karşılamanız için teşekkürler...

Valla benim işim zor görünüyor. Çalışıyorum ama eşimle hesaplarımız ortak ayrı gayrı yok.

Artı aynı iş yerinde çalışıyoruz yapışık ikizler gibiyiz. Çarşı pazar heryere beraber gideriz.

Ben şimdi düşünüyorum da ben nerden artırabilirim diye işim zor benim yaaa...

Eşin tasaaruf sevmez mi ?? durumu eşinede izah et bence ve beraber bir adım atın bence yasa sen tamamen hesaplara el koy :1::1::1:

canım son 20 yıldır iletişime verdiğim parayı aklıma bile getirmek istemiyorum.
Allah muhafaza kafayı yerim herhalde.:43::43::43:

Kesinlikle telefonlara kontörlere verdiğim parayla araba alırdım kendime şöyle orta hallice birşeyy ahh bu benim teknoloji merakım :18::18: sizler dizginliyorsunuz beni :1:

bende çok seviyorum pazarcılarınkinde gözüm kalıyor pazarcılıkmı yapsam ne etsem birpoşet şıngır şıngır para:52::1:

Erkek arkadaşım bu konuda benimle dalga geçiyor onada pet şişeden kumbara yapmıştım ama ben herseferinde ondan daha fazla para biriktiriyordum bana ne dese beğenirsiniz sen heralde gidip bütün paraları bozdurup bozdurup kumbarana atıyorsun demezmi :1::1::1::1: dedim nazar etme ne olur çalış çabala seninde olur :1::1::1:

Eşin tasaaruf sevmez mi ?? durumu eşinede izah et bence ve beraber bir adım atın bence yasa sen tamamen hesaplara el koy :1::1::1:

Canım eşimden gizli biriktirmek istiyorum. Çünkü şuanda yeteri kadar fazlasıyla kredi ödüyoruz. Bu zamanda ne yatırımı der bana bunu biliyorum. Yoksa istesem her ay bir çeyrek alırım ama krediler belimizi büküyor.

Ben de artık ayda bir değil de iki ayda bir çeyrek alırım napalım...

İnşallah destekleriniz için çok teşekkür ederim canlar seviyorum sizleri :54:
bizde seni seviyoruz canım:127:
Erkek arkeviyoruz adaşım bu konuda benimle dalga geçiyor onada pet şişeden kumbara yapmıştım ama ben herseferinde ondan daha fazla para biriktiriyordum bana ne dese beğenirsiniz sen heralde gidip bütün paraları bozdurup bozdurup kumbarana atıyorsun demezmi :1::1::1::1: dedim nazar etme ne olur çalış çabala seninde olur :1::1::1:

süpermiş ped şişe işi de:46::1::1:

Canım eşimden gizli biriktirmek istiyorum. Çünkü şuanda yeteri kadar fazlasıyla kredi ödüyoruz. Bu zamanda ne yatırımı der bana bunu biliyorum. Yoksa istesem her ay bir çeyrek alırım ama krediler belimizi büküyor.

Ben de artık ayda bir değil de iki ayda bir çeyrek alırım napalım...

canım ev yada araba kredisi falansa zaten birikim yapmış oluyorsunuzdur,harçlığın falan oluyorsa pazar market için onlardan artırabilirsin:34:

Kesinlikle telefonlara kontörlere verdiğim parayla araba alırdım kendime şöyle orta hallice birşeyy ahh bu benim teknoloji merakım :18::18: sizler dizginliyorsunuz beni :1:
elbette canım bu abartı kesinlikle değil çok basit bir hesapla
bugünkü şartlarda ben ev tel 13-14 tl
adsl 30 -31tl bazen kotayı aşınca 58 -60 oluyor
cep tel 40 tl
hadi diyelim hepsine 114-115 tl ama düz hesap 100 tl diyelim.( eşimin sadece 100 tl yi geçik cep tel geliyor o hariç )
100 x12= 1200 tl yılda
1200x20=24000 tl 20 yılda işte bukadar basit bir de bunlar herşey sabit düşünülüdüğünde kısacası tablo oldukça vahim...:43:

İnşallah destekleriniz için çok teşekkür ederim canlar seviyorum sizleri :54:
biz de seni çok seviyoruz canım :38:
Erkek arkadaşım bu konuda benimle dalga geçiyor onada pet şişeden kumbara yapmıştım ama ben herseferinde ondan daha fazla para biriktiriyordum bana ne dese beğenirsiniz sen heralde gidip bütün paraları bozdurup bozdurup kumbarana atıyorsun demezmi :1::1::1::1: dedim nazar etme ne olur çalış çabala seninde olur :1::1::1:

:52::52::52::52::52::52::60::60::60::60::60::60: nur beni gülmekten öldürdün burda :38:

Back