tabiki canım biz satarken 4-5 tl zararına satıyoruz.tşk ederim :) bizden çıkan fiyat değişiyor değil mi?
.
ceyrek cok pahalilasmis ama bugün iki tane alcamne yapalim biriktirmek lazim
.
kızlar nihayet bugün işlerimi hallettim
3700 tlik kendi devremülkümün tapu dahil borcunu tamamen kapattım.
1000 tl mi ayarlamıştım malum altıncıklarımı bozdurarak , bugün de üzerine 2700 tl yi borç aldım yakınımdan.
şimdi artık 2700 tl yi ödemeye geldi hayırlısıyla
artık eşimin devremülkünü ödeyeceğim sadece ayda 370 tl ayrıca bugün onun tapu bedeli olarak da 3700 tl den hariç 200 tl yatırdım.
benden haberler şimdilik böyle
herkese hayırlısından ve helalinden kazançlar diliyorum.
Kelebeem bu devre mülk işleri nedir nasıl oluyor bi aydınlatıver bizi yaa..
Apartman dairesinden daha mı karlıdır,neden normal daire değil de devremülk düşündünüz?..
Bilelim de biz de ona göre yatırım yapalım,değil mi..
bereketli olsun canımkızlar bende para bırıktırıyım tekrardan dedım ama olmadı gun belırlemeyınce ve buraya
yazmayınca olmuyo çeyrekte aldı başını gıttı onceden ayda 3 tane alıyodum ama
şımdı artık zor olur heralde kızım 2 aylık oldu pek dışarı çıkamıyorum parada atamıyorum o
yuzden:))ama kararlıyım aha burayada yazıyorum:))temmuzun 15 ıne kadar en az 1 çeyrek parası
bırıktırcem şımdılık 10 lıram var kumbırıkte gerıye kaldı 120 lıra
kaç günden beri nihayet bu akşam kavanozuma 2.70 lira atabildim allah bereket versin
benim kumbaradaki bozukluklar da yine 1 gr a yaklaşmıştır herhalde. en son dün 10 liranın üstünde bozukluk atmıştım. sanırım geçen ayın 23 üydü başladığımda. yaklaşık bir ayda 2 gr desek. arada 400 dolar yapmıştım. bankadaki boşta duranla da 25 gr yapmıştım. gerçi o 25 gr lazım olucak ama şimdilik duruyor.. arada derede gümüş trabzon set aldım. bu hesapla bu topik bana baya bi yaramış. sağolun kızlar..
unutmadan kandiliniz mübarek olsun. hepinizden allah razı olsun.
bende pazardan geldim 12.5 tl harcadım,17.5 tl attım kumbarama kaç gündür atamıyordum5 tl ye etekler vardı ne güzel iyiki de almadım param bana kaldı:84::97:
çok güzel bereketli olsun gidememiş olsan bile kuyumcuya o paraya sakın dokunma canım en kısa zamanda altınını git al10 günde 77,50 lira biriktirmişim kumbarada,bugün yanıma aldım paraları,üzerini tamamlayıp gidip çeyrek alacaktım ama uğrayamadım kuyumcuya
haydi hayırlısı akşama gelsin kumbiciğe bozukluklar diyelim o zamanbugün bozukluk yoktu atamadım kumbarama
yol parasıda veriyrm sürekli diye üzerimde bulunduruyorum
artanları eklerim artık
birde akşam ne varsa atıcam içim rahat etsin die
bende pazardan geldim 12.5 tl harcadım,17.5 tl attım kumbarama kaç gündür atamıyordum5 tl ye etekler vardı ne güzel iyiki de almadım param bana kaldı:84::97:
saol canım hepimizin inşlhhbereketli olsun inş..
sayenizde canımohhhh süpersin canım
çok güzel bir fikirmiş bende başlıyorum. kumbaramı ayarladım bile. çok zevkli:))))
çok güzel bir fikirmiş bende başlıyorum. kumbaramı ayarladım bile. çok zevkli:))))
saol canım hepimizin inşlhh
sayenizde canım
hemen başla gerçekten eğlenceli hemde karlı iş,her attığımda kumbaramı sallayıp şıngırtıya seviniyorumgerçi eşim 1 haftadır ekmek parası yürütttü durdu ama olsun eksiğim kalırsa altın için üstünü verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?