Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kelebeem bu devre mülk işleri nedir nasıl oluyor bi aydınlatıver bizi yaa..

Apartman dairesinden daha mı karlıdır,neden normal daire değil de devremülk düşündünüz?..

Bilelim de biz de ona göre yatırım yapalım,değil mi..

canım şöyleki bulunduğum yer afyondaki termal tesislere olukça yakın bizler de öyle bir yatırım fırsatıyla karşılaştık ve aldık. mesela şöyle basit bir hesapla izah edeyim.
diyelim ki 100000 tl lik bir apartman dairesini benim bulunduğum yerde en fazla 300 tl ye aylık kiraya verebiliriz senede 3600 tl kira getirisi olur.
ama 13000 tl lik bir devremülke eğer gidip de kalmak istemezsek kiraya verebiliyoruz günlüğü 200 tl den ve bizim devremülklerimiz 7 günlük o da 7 günde 1400 tl eder eşime ait de var vozaman da 26000 tl den 14 günde 2800 tl kazanmış oluruz değil mi?
üstelik 100000 tl den sadece 26000 tl yi harcayarak geri kalan paramızla da başkaca yatırımlar yapabilir ya da iş yapabiliriz.vs vs /COLOR]
ya da 100000 tl nin hepsiyle devremülk almış olsak kabaca 8 adet devre mülk anlamına gelir ki bu da kira geliri olarak 1400x8=11200 tl anlamına gelir.
şimdi 100000 tl ye apartman dairesi alıp kiraya vermek mi yoksa tercih edilen bir tatil beldesinden devremülk alıp kiralamak mı daha karlı?

Son düzenleme:
kızlar bende para bırıktırıyım tekrardan dedım ama olmadı gun belırlemeyınce ve buraya
yazmayınca olmuyo çeyrekte aldı başını gıttı onceden ayda 3 tane alıyodum ama
şımdı artık zor olur heralde kızım 2 aylık oldu pek dışarı çıkamıyorum parada atamıyorum o
yuzden:))ama kararlıyım aha burayada yazıyorum:))temmuzun 15 ıne kadar en az 1 çeyrek parası
bırıktırcem şımdılık 10 lıram var kumbırıkte gerıye kaldı 120 lıra

kaç günden beri nihayet bu akşam kavanozuma 2.70 lira atabildim allah bereket versin

bereketli olsun canım
kaç günden beri nihayet bu akşam kavanozuma 2.70 lira atabildim allah bereket versin

bereketli olsun canım

benim kumbaradaki bozukluklar da yine 1 gr a yaklaşmıştır herhalde. en son dün 10 liranın üstünde bozukluk atmıştım. sanırım geçen ayın 23 üydü başladığımda. yaklaşık bir ayda 2 gr desek. arada 400 dolar yapmıştım. bankadaki boşta duranla da 25 gr yapmıştım. gerçi o 25 gr lazım olucak ama şimdilik duruyor.. arada derede gümüş trabzon set aldım. bu hesapla bu topik bana baya bi yaramış. sağolun kızlar..

unutmadan kandiliniz mübarek olsun. hepinizden allah razı olsun.

senin de kandilin mübarek olsun canım.
ne güzel birikim yapmışsın ne mutlu sana devamı bereketiyle beraber gelsin inşallah.

merhaba kızlar bugün kumbaraya 5 tl daha attım.

10 günde 77,50 lira biriktirmişim kumbarada,bugün yanıma aldım paraları,üzerini tamamlayıp gidip çeyrek alacaktım ama uğrayamadım kuyumcuya

bugün bozukluk yoktu atamadım kumbarama
yol parasıda veriyrm sürekli diye üzerimde bulunduruyorum
artanları eklerim artık
birde akşam ne varsa atıcam içim rahat etsin die

Son düzenleme:
bende pazardan geldim 12.5 tl harcadım,17.5 tl attım kumbarama kaç gündür atamıyordum5 tl ye etekler vardı ne güzel iyiki de almadım param bana kaldı:84::97:

10 günde 77,50 lira biriktirmişim kumbarada,bugün yanıma aldım paraları,üzerini tamamlayıp gidip çeyrek alacaktım ama uğrayamadım kuyumcuya
çok güzel bereketli olsun gidememiş olsan bile kuyumcuya o paraya sakın dokunma canım en kısa zamanda altınını git al
bugün bozukluk yoktu atamadım kumbarama
yol parasıda veriyrm sürekli diye üzerimde bulunduruyorum
artanları eklerim artık
birde akşam ne varsa atıcam içim rahat etsin die
haydi hayırlısı akşama gelsin kumbiciğe bozukluklar diyelim o zaman
bende pazardan geldim 12.5 tl harcadım,17.5 tl attım kumbarama kaç gündür atamıyordum5 tl ye etekler vardı ne güzel iyiki de almadım param bana kaldı:84::97:

ohhhh süpersin canım

bereketli olsun inş..
saol canım hepimizin inşlhh
ohhhh süpersin canım
sayenizde canım
çok güzel bir fikirmiş bende başlıyorum. kumbaramı ayarladım bile. çok zevkli:))))

hemen başla gerçekten eğlenceli hemde karlı iş,her attığımda kumbaramı sallayıp şıngırtıya seviniyorumgerçi eşim 1 haftadır ekmek parası yürütttü durdu ama olsun eksiğim kalırsa altın için üstünü verecek

çok güzel bir fikirmiş bende başlıyorum. kumbaramı ayarladım bile. çok zevkli:))))

gel canım gel gel hem de nasıl zevkli birşey bu birikim yapma işi. konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun ve de birbirini burada destekleyip yüreklendiren çok değerli arkadaşlardan da Rabbim razı olsun.

ececim altın parasının üstünü tamamlayacaksa eşin sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…