• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

10 günde 77,50 lira biriktirmişim kumbarada,bugün yanıma aldım paraları,üzerini tamamlayıp gidip çeyrek alacaktım ama uğrayamadım kuyumcuya:50:

oo maşşallah baya iyi bir birikim bnece çok güzel...

bende pazardan geldim 12.5 tl harcadım,17.5 tl attım kumbarama kaç gündür atamıyordum:8:5 tl ye etekler vardı ne güzel iyiki de almadım param bana kaldı:84::97:

ece 17,50 artmış kız eteği alsanda geri azımsanmayacak kalanın olacakmış.bir seni bilirim birde yazmalıyı aferin size:)

ececim altın parasının üstünü tamamlayacaksa eşin sorun yok :34:
tamamlarım dedi zaten maaş kartı bende o karışmaz:1:ama hep trip attım ben atıyorum sen alıyosun diye ama ekmek parası sonuçta olsun:1:

oo maşşallah baya iyi bir birikim bnece çok güzel...

ece 17,50 artmış kız eteği alsanda geri azımsanmayacak kalanın olacakmış.bir seni bilirim birde yazmalıyı aferin size:)

caanım çok saol almadım yaa bu sıralar tutuyorum kendimi dolap dolu zaten iyiki almadım alllah ihtiyaç etmesin diyorum:16:

tamamlarım dedi zaten maaş kartı bende o karışmaz:1:ama hep trip attım ben atıyorum sen alıyosun diye ama ekmek parası sonuçta olsun:1:

caanım çok saol almadım yaa bu sıralar tutuyorum kendimi dolap dolu zaten iyiki almadım alllah ihtiyaç etmesin diyorum:16:

canım elbette onlar bizim eşimiz bir yastığa baş koyduk acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle iyi günde kötü günde deyip ama dünyanın binbir türlü halini de gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.( gözlemlediğim hayatlardan çıkardığım sonuç bu yönde):34:
eteğe gelince de ihtiyaç yoksa o bir kazanç değil bence kayıptır :1:

çeyrek altının fiyatı ne kadar kızlar 2 tane yaptırmayı düşünüyorum 270tl var kenarda harcamadan yaptırayım

kızlar duydunuz mu koşun koşun kuyumcuya,koşun:10: ben de biriktirdiklerimi (tabi biriktirebilirsem) altına çevireyim o zaman

canım biz eşimle bir sene önce cumhuriyet altınlarını 375 ten almıştık

şimdi 530 540larda seyrettiğini düşünürsek altının karını anlamak kolay :71:

kesinlikle ucuz pahalı dememeli uzun vadede düşünülüyorsa

çeyrek altının fiyatı ne kadar kızlar 2 tane yaptırmayı düşünüyorum 270tl var kenarda harcamadan yaptırayım

canım 270 tl ile çok rahat alırsın 2 tane çeyrek altın :34:
altın 130 -134 tl den satılıyor.

kızlar nasipse önümüzdeki ay cep telefonumu başka bir operatörün kampanyalarından faydalanmak amacıyla taşıyacağım. böylelikle her ay 45 yerine 25 tl ye faturamın gelmesini sağlayarak 20 tl yi kumbişe atacağım inşallah. her ay 20 tl demek senede 240 tl demek hiç fena sayılmaz sanırım:34:

kızlar nasipse önümüzdeki ay cep telefonumu başka bir operatörün kampanyalarından faydalanmak amacıyla taşıyacağım. böylelikle her ay 45 yerine 25 tl ye faturamın gelmesini sağlayarak 20 tl yi kumbişe atacağım inşallah. her ay 20 tl demek senede 240 tl demek hiç fena sayılmaz sanırım:34:

süper fikirr hemen geç valla:34:ben de aylardır yüklemedim en son 5 yüklemiştim :1:

ececim ben aklıma takılan herhangibir şeyi arama motorundan ararken kadınlar kulübündeki yorumlara da rastlardım geçmişte düzenli takip ettiğim bir yer değildi üye oldum üye olduktan sonra resmen hayatımda bir takım şeyler artı yönde değişti . şöyle ki; kilolarım gitti paracıklarım geldi diyebilirim özetle :9::9::9::66::66::66: bu kadınlar kulübüyle daha çok şeyler değişecek görünen o ki :34:

Son düzenleme:
canım elbette onlar bizim eşimiz bir yastığa baş koyduk acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle iyi günde kötü günde deyip ama dünyanın binbir türlü halini de gözardı etmemek lazım diye düşünüyorum.( gözlemlediğim hayatlardan çıkardığım sonuç bu yönde):34:
eteğe gelince de ihtiyaç yoksa o bir kazanç değil bence kayıptır :1:

:46::46::46:evett süpersin

kızlar hani çeyreğin 10 katı olan altın hangisi oluyor şuan da 1330 tl olması lazım atamı cumhuriyetmi:26:her kuyumcu farklı söylüyor bizim memlkette altın çok takılır:))

Son düzenleme:
kızlar hani çeyreğin 10 katı olan altın hangisi oluyor şuan da 1330 tl olması lazım atamı cumhuriyetmi:26:her kuyumcu farklı söylüyor bizim memlkette altın çok takılır:))

canım benim bildiğim o gremse altın :34:
kesinlikle cumhuriyet ya da ata değil onlar farklı ata kulpsuz cumhuriyet olrak geçiyor hatta

Son düzenleme:
ececim ben aklıma takılan herhangibir şeyi arama motorundan ararken kadınlar kulübündeki yorumlara da rastlardım geçmişte düzenli takip ettiğim bir yer değildi üye oldum üye olduktan sonra resmen hayatımda bir takım şeyler artı yönde değişti . şöyle ki; kilolarım gitti paracıklarım geldi diyebilirim özetle :9::9::9::66::66::66: bu kadınlar kulübüyle daha çok şeyler değişecek görünen o ki :34:

değişir canım daha çok şey değişir, burası farklı bir dünya. kk yı keşfedeli 6 yıldan fazla oldu. kız kardeşim yok, arkadaşlarımı her zaman yanımda bulamayabiliyorum, hepimizin ayrı bir telaşı var sonuçta. ama kk hep yanımda. çok faydasını gördüm ama hiç zararını görmedim..:kkk::kkk:

eşimle eve yaptığımız birikimi altın hesabı olarak devam ediyoruz

ben bu konu sayesnde yaptığım birikimimi banka hesabında saklıyorum

ama ben çeyrek olarak biriktirmek istiyorum :63::63:

evde tehlikeli diye alamıyorum ama altın almak daha zevkli değil mi :57::57:

Back