ayy kızlaar bişey anlatıcam bi kız var 18 yaşından beri bankaya az boz para atıyormuş 20 sinde çalışmaya başlamış 200-300 tl giibi atmış 5 sene olmuş işte 20 bini olmuş ailesinin bile haberi yokmuş ,kendini borçlu gibi hissedip atmış kenara ne güzel yaaa bizde hiç bırakmayalım bu işiçalışanlar için daha kolay olur tabi biriktirmek ama olsun az boz dememek lazım ne atsak kardır,allah bereketini de verir inşllh
olsun yine birikirBende zamanında aynı şeyi yaptım ortalama ayda 200 tl bazen hiç bazen 300 şuan 21 yaşındayım 1 yılda 3200 tl biriktirdim sonra 2000 ini çektim afiyetle yedimşimdi devam yeniden
Kızlaaarrr buarada bende müjdemi isterim sanırım bizde 5 kişi gün yapıcaz daha öncede 4 tur döndürmüştük şimdi yeniden başlıycaz çabuk sıra gelsin diye 15 te bir 100 tl olucak hayırlı uğurlu bereketli olur inşallahh dahada iyi birikimlerin darısı başınıza inşallah
Az önce kumbaramı açtım.
183.50 tl birikmiş.Üzerine 25 daha koyup Mayıs ayını bir çeyrek ve 1grla kapatmayı planlıyorum.:):92:
bu altın günleride çok karlı oluyor aslnda hani normalde o altını almazsn ama gün olunca mecbur alıyorsun...
hoş sen her ay birikim yapıyorsun zaten de toptan 15 altına birden sahip olmakta güzel
yalnız altına yatırım yaparken iyi muhafaza etmek lazım yavaş yavaş birikip toptan kaybolmaması için(allah göstermesin) ben hırsız korkuma altınlarımı bozup bankaya yatırmıştım şimdide oradan biriktirmeye devam ediyorum
ne olur kimse şom ağzını açtın demesin de uyarmak istedim
böyle mağdur olan tandıklarım olduda gerçekten büyük yıkım oluyor her anlamda..
süper yaaa maşlhbizim komşularda giriyor güne bi kadın 50 tl lik 100 tl lik vs vs diye giriyor ama ben tanımıyorum ondan girmedim teklif etmişti de,bizimde apartmandakilerle haftada çay içip mısır pörtleği yiyip 5 lira veriyoruz 10 bari olsun dedim ama başka günleri varmış bu görüşme bahanesi olsun diye dediler bu haftada bende sıra 30 liracık gelecek seninkinin yanında deve de lkulak gibi ama olsun
bu arada yazmalı hayırlı olsun ne güzel altın gününe girmişsin toptan birikimin olacak bir anda sevindim.Bende hep altın günü yapalım diye arkadaşlarıma söylerim ama altın yüksek diye girmek istemiyorlar bende kendi kendime biriktiriyorum işte.
Kızlaarr bozuk para kumbiriğimi dün dayanamıyıp açtım saydım 47 tl çıktı içindenn hepsi 1 tl lik nasıl mutlu oldum ben daha az bekliyordum oysaki
Kızlaarr bozuk para kumbiriğimi dün dayanamıyıp açtım saydım 47 tl çıktı içindenn hepsi 1 tl lik nasıl mutlu oldum ben daha az bekliyordum oysaki
Daha çok dolup taşsın kumbaranBenim kumbaram bu aralar boş :26: Pek bozuk param olmuyor .
bereketli olsun inş..
Selamlar
Ben de aranıza katılmak istesem?
Nasıl biriktiriyoruz bu altınları bana da yol gösterin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?