Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bu arada yazmalı hayırlı olsun ne güzel altın gününe girmişsin toptan birikimin olacak bir anda sevindim.Bende hep altın günü yapalım diye arkadaşlarıma söylerim ama altın yüksek diye girmek istemiyorlar bende kendi kendime biriktiriyorum işte.

Bende zamanında aynı şeyi yaptım ortalama ayda 200 tl bazen hiç bazen 300 şuan 21 yaşındayım 1 yılda 3200 tl biriktirdim sonra 2000 ini çektim afiyetle yedim şimdi devam yeniden

Kızlaaarrr buarada bende müjdemi isterim sanırım bizde 5 kişi gün yapıcaz daha öncede 4 tur döndürmüştük şimdi yeniden başlıycaz çabuk sıra gelsin diye 15 te bir 100 tl olucak hayırlı uğurlu bereketli olur inşallahh dahada iyi birikimlerin darısı başınıza inşallah

Bende zamanında aynı şeyi yaptım ortalama ayda 200 tl bazen hiç bazen 300 şuan 21 yaşındayım 1 yılda 3200 tl biriktirdim sonra 2000 ini çektim afiyetle yedim şimdi devam yeniden
olsun yine birikir

Az önce kumbaramı açtım.
183.50 tl birikmiş.Üzerine 25 daha koyup Mayıs ayını bir çeyrek ve 1grla kapatmayı planlıyorum.:):92:

bende şimdi pazardan geldim yine bakıp bakıp bıraktım çoğu şeyi9.50 tl harcadım 10.50 tl kumbişeeee

arkadaslar gram altin nasil oluyor. kuyumcuya gidip gram altin mi almak istiyorum diyosunuz?
karsiliginda nasil bi altin veriyorlar. benim bazen ceyrek almaya gucum yetmiyor,eksik kalinca harciyorum. ceyrek almak icinde bayagi biriktirmek gerekiyor.
yardimci olursaniz sevinirim.

altın almak ne kadar karlı olur ki bu dönemde bankada param var ama biriktiremiyorum hoppp gidiyor harcanıyor.. harcamayacağım diyorum ama yıne gidiyor offfffffff.... altın yapsam harcamam heralde ama işte... altında çok yüksek kiii....:) ne yapsma kızlar

haklısın canım ben de çok korkuyorum..

bugün eşimle gidip atın hesabı açtırdık

bundan sonra ev için yaptığımız altın birikimine orda devam edicez..

gün için gelecek olan çeyreklere de bir çare düşünücem artık..

evde durursa huzursuz oluyorum :78:

maşAllah canım ne güzel az olur mu hiç..

sen benim attığım meblagları duysaydın gerçekten de damlaya damlaya göl oluyır..

Allahım bereket versin..

evet canım iyi oldu bizim içinde çocuk olmadan ne yaparsak kar/mış herkes öyle diyor

Kızlaarr bozuk para kumbiriğimi dün dayanamıyıp açtım saydım 47 tl çıktı içindenn hepsi 1 tl lik nasıl mutlu oldum ben daha az bekliyordum oysaki

Kızlaarr bozuk para kumbiriğimi dün dayanamıyıp açtım saydım 47 tl çıktı içindenn hepsi 1 tl lik nasıl mutlu oldum ben daha az bekliyordum oysaki

Daha çok dolup taşsın kumbaran Benim kumbaram bu aralar boş :26: Pek bozuk param olmuyor .

Selamlar
Ben de aranıza katılmak istesem?
Nasıl biriktiriyoruz bu altınları bana da yol gösterin :26:

bulduğumuzu harcamayıp kumbaraya atıyoruz o kadar,50 kuruşta attığımız oluyor 50 tl de ne bulursak,ay sonunda açıp ister altın l ister bütünletip kenara koy böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…