evet ya çok eğlenceli oluyo saymasıdaececik bozduk bozuk papalarla demi esimde bana mutlu ol diye bankada bozdurup eve öyle getirecegim parayi diyo bide kuruslar düsün yani
çantamı ceplerimi karıştırdım, tam 13 tl bozukluk çıktı
attım kumbaraya, kumbarayı da sakladım. içinde biraz da vardı ha saymadım. dimek babam bayadır yanaşmamış
neredeyse çeyreğin onda biri kumbaramda
ayy kızlaar bişey anlatıcam bi kız var 18 yaşından beri bankaya az boz para atıyormuş 20 sinde çalışmaya başlamış 200-300 tl giibi atmış 5 sene olmuş işte 20 bini olmuş ailesinin bile haberi yokmuş ,kendini borçlu gibi hissedip atmış kenara ne güzel yaaa bizde hiç bırakmayalım bu işiçalışanlar için daha kolay olur tabi biriktirmek ama olsun az boz dememek lazım ne atsak kardır,allah bereketini de verir inşllh
kızlar biz bu sene ocaktan bu yana her ay bi çeyrek alıyorduk eşimle birikim olsun diye..
geçen altın gününe girdim ayda bir çeyrek 15 kişiyiz..
gelecek sene bitecek ama eylülde bana 15 çeyrek gelecek..
bu da toplu birikim olmuşolacak
kızlar bugün kumbarama çantamdan çıkan 2 küsur lirayı attım..
ama bir de şöyle bir durum oldu. bir müvekkilim masraf yolladı. yalnız tl çıkışmamış, 400 dolar ekleyip tamamlamış, benim de gidip bozdurmaya vaktim olmadı. doları kendime alıp, tl ekledim. sonuç olarak 400 dolarım olduşu anda acil ihtiyacım da yok bu paraya, naapsam ki dolar olarak mı dursa, bozup altın mı yapsam... bilemedim. hadi bana bi akıl verin..
ayy kızlaar bişey anlatıcam bi kız var 18 yaşından beri bankaya az boz para atıyormuş 20 sinde çalışmaya başlamış 200-300 tl giibi atmış 5 sene olmuş işte 20 bini olmuş ailesinin bile haberi yokmuş ,kendini borçlu gibi hissedip atmış kenara ne güzel yaaa bizde hiç bırakmayalım bu işiçalışanlar için daha kolay olur tabi biriktirmek ama olsun az boz dememek lazım ne atsak kardır,allah bereketini de verir inşllh
evet canım çok haklısın haberler de gördüm bursada 1 bilezik yüzünden kadını öldürmüşler ne günlere kaldık 5 lira için anne ve 2 yavrusunu öldürenleride gördük allah korusun hepimizibu altın günleride çok karlı oluyor aslnda hani normalde o altını almazsn ama gün olunca mecbur alıyorsun...
hoş sen her ay birikim yapıyorsun zaten de toptan 15 altına birden sahip olmakta güzel
yalnız altına yatırım yaparken iyi muhafaza etmek lazım yavaş yavaş birikip toptan kaybolmaması için(allah göstermesin) ben hırsız korkuma altınlarımı bozup bankaya yatırmıştım şimdide oradan biriktirmeye devam ediyorum
ne olur kimse şom ağzını açtın demesin de uyarmak istedim
böyle mağdur olan tandıklarım olduda gerçekten büyük yıkım oluyor her anlamda..
ben şimdiye kadar hiç hesap açıp birikim yapmayı düşünmedim bu yaşıma kadar ki değil 18 yaşımdayken akıl edecem ne güzel yaaa
ama yetiştirmek eğitmekte önemli bu konuda galiba çocuklarımıza küçükten birikim yapmayı aşılamalıyız heveslendirmeliyiz bence her çocuğun bir kumbarası olmalı mutlaka biriken paralarınıda uygun görülen bir şekilde yatırım yaptırmalı...
kızlar biz bu sene ocaktan bu yana her ay bi çeyrek alıyorduk eşimle birikim olsun diye..
geçen altın gününe girdim ayda bir çeyrek 15 kişiyiz..
gelecek sene bitecek ama eylülde bana 15 çeyrek gelecek..
bu da toplu birikim olmuşolacak
bende altının 102 olduğu zamanda 2 tane çeyrek yaptım.Ama şimdi altın pahalılandı baya kumbaram var ona her ay 200 tl atıyorum.yalnız ben tek seferde o ay için birikimim diyerek 200 tl'yi baştan koyuyorum. kendime böyle bir hedef koydum ilerliyorum .Hayırlısı 2 çeyreğim 600 tl de nakit varHepinizin birikimi hayırlı olsun.Bu arada çalışmıyorum ve 2 tane de çocuğum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?