Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ececik bozduk bozuk papalarla demi esimde bana mutlu ol diye bankada bozdurup eve öyle getirecegim parayi diyo bide kuruslar düsün yani
evet ya çok eğlenceli oluyo saymasıda

ooo süpermişşş başlangıç güzelll

ben geçen ay bi çeyrek aldım çalışıyorum ayın başında maaşımı alınca bi tane daha alacağım 2 çeyrek edecek daha çok alamam lazım

kızlar biz bu sene ocaktan bu yana her ay bi çeyrek alıyorduk eşimle birikim olsun diye..

geçen altın gününe girdim ayda bir çeyrek 15 kişiyiz..

gelecek sene bitecek ama eylülde bana 15 çeyrek gelecek..

bu da toplu birikim olmuş olacak

slm kızlar bugün kumbişime 6.5 tl attım :92::92:

ayy kızlaar bişey anlatıcam bi kız var 18 yaşından beri bankaya az boz para atıyormuş 20 sinde çalışmaya başlamış 200-300 tl giibi atmış 5 sene olmuş işte 20 bini olmuş ailesinin bile haberi yokmuş ,kendini borçlu gibi hissedip atmış kenara ne güzel yaaa bizde hiç bırakmayalım bu işi çalışanlar için daha kolay olur tabi biriktirmek ama olsun az boz dememek lazım ne atsak kardır,allah bereketini de verir inşllh

ne güzel ya böyle insanları okudukça daha da azimleniyorum..

keşke çalıştığım dönemde de aklım başımda olsaydı..:78:

evet çalışanlar için biraz daha kolay ama biz de az demeyip atamaya devam edelim inş

zoru başarmak da çok güzel bişi

kızlar bugün kumbarama çantamdan çıkan 2 küsur lirayı attım..

ama bir de şöyle bir durum oldu. bir müvekkilim masraf yolladı. yalnız tl çıkışmamış, 400 dolar ekleyip tamamlamış, benim de gidip bozdurmaya vaktim olmadı. doları kendime alıp, tl ekledim. sonuç olarak 400 dolarım oldu şu anda acil ihtiyacım da yok bu paraya, naapsam ki dolar olarak mı dursa, bozup altın mı yapsam... bilemedim. hadi bana bi akıl verin..

bu altın günleride çok karlı oluyor aslnda hani normalde o altını almazsn ama gün olunca mecbur alıyorsun...
hoş sen her ay birikim yapıyorsun zaten de toptan 15 altına birden sahip olmakta güzel

yalnız altına yatırım yaparken iyi muhafaza etmek lazım yavaş yavaş birikip toptan kaybolmaması için(allah göstermesin) ben hırsız korkuma altınlarımı bozup bankaya yatırmıştım şimdide oradan biriktirmeye devam ediyorum
ne olur kimse şom ağzını açtın demesin de uyarmak istedim
böyle mağdur olan tandıklarım olduda gerçekten büyük yıkım oluyor her anlamda..

damlaya damlaya samanlık ev olur dermişim
bak görünmezinden 400 dolarında olmuş eğer nasibinde varsa o gelip seni buluyor zaten
inş. hayırlara vesile olur birikimlerin
doların altın kadar değer kazandığını bilmiyorum geçmişe bakıp ikisini kıyasla isteren bu aralar altın daha fazla getiriye sahip gibi...

ben şimdiye kadar hiç hesap açıp birikim yapmayı düşünmedim bu yaşıma kadar ki değil 18 yaşımdayken akıl edecem ne güzel yaaa
ama yetiştirmek eğitmekte önemli bu konuda galiba çocuklarımıza küçükten birikim yapmayı aşılamalıyız heveslendirmeliyiz bence her çocuğun bir kumbarası olmalı mutlaka biriken paralarınıda uygun görülen bir şekilde yatırım yaptırmalı...

evet canım çok haklısın haberler de gördüm bursada 1 bilezik yüzünden kadını öldürmüşler ne günlere kaldık 5 lira için anne ve 2 yavrusunu öldürenleride gördük allah korusun hepimizi

çok doğru canım ağaç yaşken eğilirmiş

süper yaaa maşlhbizim komşularda giriyor güne bi kadın 50 tl lik 100 tl lik vs vs diye giriyor ama ben tanımıyorum ondan girmedim teklif etmişti de,bizimde apartmandakilerle haftada çay içip mısır pörtleği yiyip 5 lira veriyoruz 10 bari olsun dedim ama başka günleri varmış bu görüşme bahanesi olsun diye dediler bu haftada bende sıra 30 liracık gelecek seninkinin yanında deve de lkulak gibi ama olsun

kızlar bu ay benim kazancım çok iyi oldu. 270 tl anneme yolladım kredi kartı için, kredi kartı diye korkmayın beyaz eşya borcu tatil taksidi fln var kendi borçlarımı ödedim, kredi kartımı düşürdüm, acil ihtiyaçlarımı hallettim hı birde günlük ayırdıgım paradan 10 dolar almıstım anneme 320 tl daha yollayacagım, daha alamadım paramı birde kendime 1 grcık altın alsam bari süper olacak çok fena alıstım bu duruma yaz tatilinde mahvoldum ben napcam

bu ay 130 tl kumbaraya attım ee olsun hiç atmamaktan daha iyidir.Ekstra masraf çıkınca 200 yerine bu kadar oldu ama olsun.İnşallah bende binli rakamları görürüm kumbaramda.Allah utandırmasın.Paramızı güzel yerlerde kullanmayı nasip etsin.Dün çeyrek sordum 130 tl idi.Kıyamadım almaya herhalde yine para olarak tutmaya devam edicem.Düğün mevsimi geldi az az artar diye düşünüyorum. kışa doğru belki gene altına geçerim.Herkese hayırlı birikimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…