Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

eşim bu sıralar pek tutumlusun hevslisin al benden de 20 tl dedi hemen kumbaraya attımreklamda dondurma gördüm kahvaaltı yaparken ayy canım çekti dedim al aşkım dedi yok ona verene kadar kumbaraya atarım dedim abartma dedi

ayy çok alemsinn bari azıcık nefsini körleseydinn. Azmin başarısı

Bende para biriktirmeyi düşünürken topiğinizi gördüm.Hep biriktirecegım derken biriktiremedim.Belki burda sizden azimlenirim de biriktiririm :

Kızlar sizi okuya okuya gaza geldim gün işine bende girdim 15 günde 50 tl 11 kişiyiz haziranın 5 inde başlayacağız şimdiden 30 tlsini ayırdım köşeye bozuklukları işe yaramaz demeden 50 kuruşu bile atıyorum kenarıya

Bir arkadaşımız şey demişti topikte yanlış hatırlamıyorsam damlaya damlaya samanlık ev olur gibi bişeydi

Selamlar
Ben de aranıza katılmak istesem?
Nasıl biriktiriyoruz bu altınları bana da yol gösterin :26:

Bende para biriktirmeyi düşünürken topiğinizi gördüm.Hep biriktirecegım derken biriktiremedim.Belki burda sizden azimlenirim de biriktiririm :

hoşgeldinizz
tek yapmanız gereken boşa harcadığınız paracıkları artık kumbiriğe atmak

zaten istem dışı birikime yönlendiğinizi farkedeceksiniz..

ister her ay çeyrek alın ister para olarak biriktirin..

bozuklar işe yarıyor canım

ben her ay 50 tl lik güne bozuklardan veriyorum

kızlar bende 19 haftaya girmek üzereyim evliyim ve ben uzun zamandır
para toplayıp kumbaraya atıyodum eşimden süreklüi para alıp kumbaraya atardım ama eşim bi gün bana para lazım demezmi borç olarak ver ben sana sonra paramı alınca verecem dedi bende kumbaramı kırdım içinde tam biriktirdiğim para 500 çıktı
ama eşim ha bugü yarın verecem diyo :84::84::84: ama vermedi bi türlü bende soğudum artık para birikmekten şimdi taksidim var o bitince bende sizinle birlikte toplarım kızlarrr
topiğimiz hayırlı uğurlu olsuuunn

Olsun canım zorluklar yıldıramaz bizi tam gaz devam

ben girmeyeli ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza renk gelmiş topikimize.
hepinize maaşallah diyorum kızlar.
tam yol ileri......:92::92:

geçmişe bende üzülüyorum ama yapamıyodum yetmiyordu kenara adam gibi koymaya param ,şimdi inş hayırlı günler hayırlı birikimler olsun en azından bişiyler olduğunu göreyim bende

dün günüm vardı gün paramın 510 tl si ile 1 tane cumhuriyet altını aldım.
90 tl arttı ama durmak yok ekdersimden ve de 15 inde maaşımdan üzerine ekleyip bir tane daha cumhuriyet altını alırım inşallah

Son düzenleme:
bakkala gittim geldim 1.55 tl attımadam yanlışlıkla 1 lira fazla vermiş geri dönüp verdim geldim paramıza haram karışmasın inşlahh ki bereketi olsun:13:

Son düzenleme:
süpersinn canım maşallhh

sağolasın canım bu topiği 18 nisanda keşfettim iyiki de keşfetmişim o zamandan bu zamana 4 tane cumhuriyet altınım oldu. gün paralarımı maaşımdan biriktirdiklerimi topladım altın aldım.
bozukluklarımı da kumbaraya atıyorum

Son düzenleme:
slm kızlar maşallah iyice bitimiz kanlandı he bu gidişle bu birikim tecrübelerimizden bi danışman bürosu neyim açabiliriz yani
ben de dün biriktirdiğim 1500 tl ile çeyrek aldım 12 tane 1512 tl tuttu.126 dan aldım Allah bereket versin.
bide bşe diycam;hani para biriktirmek için mutfak masrafından artırmaya çalışan kızlara diycam.artırmaya çalışmayın direk para varken parayı kenara koyun ben öyle yapıyorum yoksa artmıyo valla:) o zaman acil bişey lazım olmadıkça harcamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…