Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar
Ben de aranıza katılmak istesem?
Nasıl biriktiriyoruz bu altınları bana da yol gösterin :26:
eşim bu sıralar pek tutumlusun hevslisin al benden de 20 tl dedi hemen kumbaraya attımreklamda dondurma gördüm kahvaaltı yaparken ayy canım çekti dedim al aşkım dedi yok ona verene kadar kumbaraya atarım dedim abartma dedi
Kızlar sizi okuya okuya gaza geldim gün işine bende girdim 15 günde 50 tl 11 kişiyiz haziranın 5 inde başlayacağız şimdiden 30 tlsini ayırdım köşeye bozuklukları işe yaramaz demeden 50 kuruşu bile atıyorum kenarıya
Selamlar
Ben de aranıza katılmak istesem?
Nasıl biriktiriyoruz bu altınları bana da yol gösterin :26:
Bende para biriktirmeyi düşünürken topiğinizi gördüm.Hep biriktirecegım derken biriktiremedim.Belki burda sizden azimlenirim de biriktiririm :
Kızlar sizi okuya okuya gaza geldim gün işine bende girdim 15 günde 50 tl 11 kişiyiz haziranın 5 inde başlayacağız şimdiden 30 tlsini ayırdım köşeye bozuklukları işe yaramaz demeden 50 kuruşu bile atıyorum kenarıya
ayy çok alemsinn bari azıcık nefsini körleseydinn. Azmin başarısı
kızlar bende 19 haftaya girmek üzereyim evliyim ve ben uzun zamandır
para toplayıp kumbaraya atıyodum eşimden süreklüi para alıp kumbaraya atardım ama eşim bi gün bana para lazım demezmi borç olarak ver ben sana sonra paramı alınca verecem dedi bende kumbaramı kırdım içinde tam biriktirdiğim para 500 çıktı
ama eşim ha bugü yarın verecem diyo :84::84::84: ama vermedi bi türlü bende soğudum artık para birikmekten şimdi taksidim var o bitince bende sizinle birlikte toplarım kızlarrr
topiğimiz hayırlı uğurlu olsuuunn
dün günüm vardı gün paramın 510 tl si ile 1 tane cumhuriyet altını aldım.
90 tl arttı ama durmak yok ekdersimden ve de 15 inde maaşımdan üzerine ekleyip bir tane daha cumhuriyet altını alırım inşallah
süpersinn canım maşallhh
Kızlarrr kaç zamandır forumda takılmaktayım bukadar samimi sıcak topik görmedim