Nasıl gidiyor birikim cnm
ben 2 gün önce başladım tatlım 9 tl civarı oldu dışarı çıktıkça bozukları atacağmsenin nasıl gidiyor
Cnm benim elime bozuk para geçmiyor :) Ben genelde maaşımı alınca toplu şekilde çeyrek alıyorum
kızlar 3-5 demeyin kenara atın. ben bu yolla hemde hiç bütçemi sarsmadan 1 yılda 11 çeyrek 2 tanede yarım aldım. şimdi onlardan güzel bir bilezik almayı düşünüyorum. :82:
kızlar 3-5 demeyin kenara atın. ben bu yolla hemde hiç bütçemi sarsmadan 1 yılda 11 çeyrek 2 tanede yarım aldım. şimdi onlardan güzel bir bilezik almayı düşünüyorum. :82:
bende bu ay ikinci çeğreğimi aldım 30 kadar biriktirdim gerinide etek alcaktım onun parasını kattım
bende bu ay ikinci çeğreğimi aldım 30 kadar biriktirdim gerinide etek alcaktım onun parasını kattım
kızlar benim 14 tane birikmişti..bugünde 11 tane daha aldım..
ikramiyem vardı baktım 100 er 100 er harcıyorum altın alıp atayım kasaya dedim..benimde hayalim ilerde bebişim olursa elimin dara düşmemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?