• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben çalışmıyorum ama bi çalışan kadar para geçiyo elime diyebilirim ama çok harcıyorum rahatsız oluyorum bu durumdan birikimim olsun isytiyorum bi ara bankaya yatırırdım şimdi on uda yapmıyorum bende bugün ayın 15i bende başlıyım napıyoruz buraya günlük ne kadar attıgımızımı yazıcaz yoksa ay sonunda ne kadar çeyrek aldıgımımızımı

günlük attığımızı yazıyoruz ki motivasyom olsun canım :29:

ay sonuda altın alanlar altınlarını para biriktirenler paracıklarını yazıyor :52:

inşallah tatlım:52: inşallah seninde taşar :16:
ben her gün dışarı çıkmıyorum dışarı çıkınca kalan bozukları kumbaraya atacağım inşallah:16:

Olsun cnm başlangıç yapman bile güzel . Zaten birikim olayına girince iyice kilitleniyorsun . Alışkanlık yapıyor :16:

Olsun cnm başlangıç yapman bile güzel . Zaten birikim olayına girince iyice kilitleniyorsun . Alışkanlık yapıyor :16:

:16::16:inşallah böle devam ederim de ayda 1 çeyrek alırım öğrenci olduğum için zor ama allaha şükür elime para geçiyo:66:ayda 1 çeyrek çok iyi:52:

[COLOR="red" .!.:
airlikfeer[/COLOR];17681140]:16::16:inşallah böle devam ederim de ayda 1 çeyrek alırım öğrenci olduğum için zor ama allaha şükür elime para geçiyo:66:ayda 1 çeyrek çok iyi:52:[/QUO

Tabiki cnm hele ki öğrenci olduğunu düşünürsek çok çok iyi :16: Ben daha 2 ay öncesine kadar aldığım çeyrekten 17 tl kardayım . Altın da bu aralar sürekli yükselişte . Ne kadar birikim o kadar garanti :16: Açıkcası ben birikim yapınca kendimi huzurlu hissediyorum . :46:

Son düzenleme:
Tabiki cnm hele ki öğrenci olduğunu düşünürsek çok çok iyi :16: Ben daha 2 ay öncesine kadar aldığım çeyrekten 17 tl kardayım . Altın da bu aralar sürekli yükselişte . Ne kadar birikim o kadar garanti :16: Açıkcası ben birikim yapınca kendimi huzurlu hissediyorum . :46:

:53::53::53:ayyy iyiki görmüşüm bu sayfayı şimdi daha mutluyum bu ayın 10 unda 1 çeyrek atıyorum hemen keseye inşallah:52:

zor günlerimiz için şart:7:

kızlae ben güne girdim kendimi borçlu gibi hissediyorum, maaşı alınca götürüp veriyorum..

cevremde gun yapacak kısılerı bulsam ben de yapıcam ama kımse yanasmadı
ben de kendı kendıme gun yapıyorum her ay bana cıkıyor :9:

evet gün iyi oluyor ben de ilk kez girdim.. ayda 50 tl veriyoruz ..

bir a boyunca kumbirike bozukları atıyorum sonra hop güne :74:

Kızlar isterseniz listeyi düzenlemeyi ben üstlenebilirim .

kendi adıma memnuniyetle kabul ederim :71:

dün 15 lira attım
hadi bugün de 5 atıyorum :46:
bakalım ay sonuna ne olacak halim :46:
geçen ay sonu 113liraya bir çeyrek aldım, bugün çeyrek alış 112,65 satış 119 görünüyor... satarsam zarardayım ama alışta 6 lira yükselmiş gibi kafam karıştı :44:

ellerinize sağlık ve bugüne kadar yaptığınız listeler için kendi adıma çok teşekkür ederim

en son ne zaman para attığımı hatırlamıyorum ama bugün 41 lira atarak arayı kapadığımı umuyorum :46:

rica ederim...

Kızlar isterseniz listeyi düzenlemeyi ben üstlenebilirim .

:65:

neden olmasın canım kendi adıma :34:

yeter ki biri bu zor görevi alıversin :92:

lahanayada emeği için teşekkürler bu arada :46:

öenmli değil canım...

drencimm liste düzenlme işinii bende kendi adıma ele alırsan memenun olurum bu zor göreviiii:71:

lahanada sonsuz ememgine tşklerr:38:buğün benden 50tllllll:52:

Back