• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hatam varsa affola kızlar...
bu ay itibari ile liste işinden istifa ettiğimi bildirmek isterim.
üzgünüm ama artık vakit ayıramıyorum.
kusura bakmayın kızlar....

ellerinize sağlık ve bugüne kadar yaptığınız listeler için kendi adıma çok teşekkür ederim

en son ne zaman para attığımı hatırlamıyorum ama bugün 41 lira atarak arayı kapadığımı umuyorum :46:

ellerinize sağlık ve bugüne kadar yaptığınız listeler için kendi adıma çok teşekkür ederim

en son ne zaman para attığımı hatırlamıyorum ama bugün 41 lira atarak arayı kapadığımı umuyorum :46:

Süpermiş . Maşallah sana cnm :nazar: Darısı başıma . :26:

az önce 480 liraya bi ata lira aldım. imternet fiyatından 10 lira daha fazlaya yaa:(((
tüm altınlarımı çeyrek hesabıyla düşünürsem 24 tane çeyreğim oldu. :52:

Son düzenleme:
süpermiş yaa bende yapmak istiyorum birikim yapmak istiyorum benide alın aranıza evde kumbara var ama kolay açılıyo akşam alabilirsem akşam yoksa yarın alıyım bende biriktiriyim ne zzaman açıyosunuz kumbaraları ne zaman başlıyım para atmaya

süpermiş yaa bende yapmak istiyorum birikim yapmak istiyorum benide alın aranıza evde kumbara var ama kolay açılıyo akşam alabilirsem akşam yoksa yarın alıyım bende biriktiriyim ne zzaman açıyosunuz kumbaraları ne zaman başlıyım para atmaya

bende buraya sonradan girenlerdenim. ben bir ayın 15 inden diğer ayaın 15 ne biriktirdiklerimle alıyorum altın. aslında ben kumbaraya biriktirmiyorum. maaşımı alır almaz alıyorum altınımı. ama bende bir kumbara almayı düşünüyorum. daha zevkli olur ozaman..

ben cok duzenlı olmasa da kumbarama atmaya devam edıyorum
her defasında yazmıyorum ama lıste yapılması ıyı oluyordu

deren arkadasımız yapmak ıstıyorsa seve seve kabul ederım sahsım adına

ben çalışmıyorum ama bi çalışan kadar para geçiyo elime diyebilirim ama çok harcıyorum rahatsız oluyorum bu durumdan birikimim olsun isytiyorum bi ara bankaya yatırırdım şimdi on uda yapmıyorum bende bugün ayın 15i bende başlıyım napıyoruz buraya günlük ne kadar attıgımızımı yazıcaz yoksa ay sonunda ne kadar çeyrek aldıgımımızımı

ayyy:52:tam ihtiyacım olan bir konu öğrenciyim ama benimde para biriktirmem lazım ayda 1 çeyrek alamam 2 3 ayda 1 çeyrek alsam daha ne bende katılmak istiyorum:52::52:

ben çalışmıyorum ama bi çalışan kadar para geçiyo elime diyebilirim ama çok harcıyorum rahatsız oluyorum bu durumdan birikimim olsun isytiyorum bi ara bankaya yatırırdım şimdi on uda yapmıyorum bende bugün ayın 15i bende başlıyım napıyoruz buraya günlük ne kadar attıgımızımı yazıcaz yoksa ay sonunda ne kadar çeyrek aldıgımımızımı

arkdaşlar günlük kumbaraya attıklarınıda yazıyolar. mesela bugün 10 lira attım. yada günden 250 lira geldi onu attım gibi...
ama ben aydan aya alığım altını yazıyorum.
iyi birikimmler :64:

Selam kızlar ben de bu ayın başında başladım bozuklukları kumbaraya atmaya saymıyorum ay sonunda sayıp yazacağım size ne kadar birikmiş:kkk:

bende başlıyorum inşallah bu gün cüzdanımdakı bozukları atacağım inşallah :nazar:miktrı yazarım çok olmaz ama olsun :nazar::nazar:

kızlar şuanda 1 çeyrek ne kadar Türkiye'de? ben KKTC'deyim ve burda daha pahalıymış alırken, satarken de daha ucuz. beni bilgilendirebilir misiniz acaba?

Back