• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Kızlar herkesin kendi birikimlerini ay sonunda paylaşması daha mantıklı . Benim de 1 ay sonra sınavlarım başlayacak . Tekrardan bir karmaşa ve düzensizlik olmaması açısından bir düzende gidelim derim .

Son düzenleme:
kızlar 3-5 demeyin kenara atın. ben bu yolla hemde hiç bütçemi sarsmadan 1 yılda 11 çeyrek 2 tanede yarım aldım. şimdi onlardan güzel bir bilezik almayı düşünüyorum. :82:

kızlar 3-5 demeyin kenara atın. ben bu yolla hemde hiç bütçemi sarsmadan 1 yılda 11 çeyrek 2 tanede yarım aldım. şimdi onlardan güzel bir bilezik almayı düşünüyorum. :82:

Süpermiş :nazar: Cnm altınları evdemi saklıyorsun peki . Ben de şimdi 3 tane var ama korkuyorum evde saklamaya . Aslında altın hesabımda var ama kuyumcuya gidip almak elimde olması keyif veriyor . :16:

kızlar benim 14 tane birikmişti..bugünde 11 tane daha aldım..
ikramiyem vardı baktım 100 er 100 er harcıyorum altın alıp atayım kasaya dedim..benimde hayalim ilerde bebişim olursa elimin dara düşmemesi..

kızlar benim 14 tane birikmişti..bugünde 11 tane daha aldım..
ikramiyem vardı baktım 100 er 100 er harcıyorum altın alıp atayım kasaya dedim..benimde hayalim ilerde bebişim olursa elimin dara düşmemesi..

:nazar::nazar: İnşallah cnm . Para olarak birikmiyor dediğin gibi . Şunu alayım bunu alayım derken paralar suyunu çekiyor . En mantıklısı altın :16: Çeyrek ne kadardı ? Kaçtan aldın cnm ?

ben hem kumbarada bırıktırıyorum
uzerıne de maasımdan bır kısmını ayırıyorum
sankı maasımı o kadar az alıyormusum gıbı hesaplıyorum
aslında altın alıp kenara atacaktım ama para olarak lazım olacagı ıcın yakın zamanda
euro olarak saklıyorum

Back