Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar....
hele şükür gelebildim.
bu hafta sonu yeni ay tablosunu ekleyeceğim.
bildirimlerinizi bekliyorum....
geçmiş birikim + yeni ay birikim
mesajlarınızı bu şekilde yazarsanız çok çok memnun kalacağım.
ferrari mesajını aldım canım senin yazmana gerek yok
en büyük ricam lütfen kızalr.
mesajla tekrra dönmek zor oluyor.
mesela şöyle örn:
geçmiş birikim toplam 11 altın
ocak ayı birikim 50 tl gibi
bankada 400 lira birikmişim var,sizce ne yapmalıyım hanımlar? önümüzde sevgililer günü var malum,belki onun için o paraya dokunmayıp haftalığımdan halledebilriim.bi de üzerine biraz daha ekleyip telefon alma fikrim var ama en az 300 lira daha biriktirmem lazım.sizce o parayı biriktirene kadar bunlarla altın alsam,biriktirince bozdursam zarar etmiş olur muyum,değer mi yani birkaç ay için?altın almazsam da acaba elimin altında olduğu için harcar mıyım diye korkuyorum,çok afedersiniz,para azcık batar da bana:26:
eğer huyunuzu biliyor ve para olarak durursa harcarım diyorsanız çeyrek alın tel parası birikene kadar
altın olunca bozdurması zor geliyor..
ama o zaman da alış-satış farkı olmaz mı?birkaç ay içinde bozduracağım sonuçta,uzun bir zaman değil
Cnm toplam olarak yazıyorduk ? Öyle yapsak daha iyi olmaz mı ?
bankada 400 lira birikmişim var,sizce ne yapmalıyım hanımlar? önümüzde sevgililer günü var malum,belki onun için o paraya dokunmayıp haftalığımdan halledebilriim.bi de üzerine biraz daha ekleyip telefon alma fikrim var ama en az 300 lira daha biriktirmem lazım.sizce o parayı biriktirene kadar bunlarla altın alsam,biriktirince bozdursam zarar etmiş olur muyum,değer mi yani birkaç ay için?altın almazsam da acaba elimin altında olduğu için harcar mıyım diye korkuyorum,çok afedersiniz,para azcık batar da bana:26:
Altın uzun vadeli yatırımdır, bir kaç ay için altın almayın, zarar edersiniz.
bir iki ay içinde kullanacağını biliyorsun altın alma derim.
eğer kendine güvenemiyorsan bir tandığına ver benim için sakla de falan ama boşuna altın yapma derim.