• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

sabah 400 lira ayırdım, hisse senedi aldım.Dk 1 gol 1 miasli :) 20 lira zarardayım.

selam kızlar....
hele şükür gelebildim.
bu hafta sonu yeni ay tablosunu ekleyeceğim.
bildirimlerinizi bekliyorum....

geçmiş birikim + yeni ay birikim

mesajlarınızı bu şekilde yazarsanız çok çok memnun kalacağım.

ferrari mesajını aldım canım senin yazmana gerek yok

en büyük ricam lütfen kızalr.
mesajla tekrra dönmek zor oluyor.
mesela şöyle örn:

geçmiş birikim toplam 11 altın
ocak ayı birikim 50 tl gibi

selam kızlar....
hele şükür gelebildim.
bu hafta sonu yeni ay tablosunu ekleyeceğim.
bildirimlerinizi bekliyorum....

geçmiş birikim + yeni ay birikim

mesajlarınızı bu şekilde yazarsanız çok çok memnun kalacağım.

ferrari mesajını aldım canım senin yazmana gerek yok

en büyük ricam lütfen kızalr.
mesajla tekrra dönmek zor oluyor.
mesela şöyle örn:

geçmiş birikim toplam 11 altın
ocak ayı birikim 50 tl gibi

Cnm toplam olarak yazıyorduk ? Öyle yapsak daha iyi olmaz mı ?

bende hiç para biriktiremeyenlerdenim ne yazık ki:(bende bugünden itibaren başlıyorum ay sonuna bi çeyrek alırım umarım:46:

ocak ayında hıç bırıktıremedım:(((umarım onumuzdekı ay olur bırıkımım bırkımı olan arkadaşlara bereketli olsun:49:

bankada 400 lira birikmişim var,sizce ne yapmalıyım hanımlar? önümüzde sevgililer günü var malum,belki onun için o paraya dokunmayıp haftalığımdan halledebilriim.bi de üzerine biraz daha ekleyip telefon alma fikrim var ama en az 300 lira daha biriktirmem lazım.sizce o parayı biriktirene kadar bunlarla altın alsam,biriktirince bozdursam zarar etmiş olur muyum,değer mi yani birkaç ay için?altın almazsam da acaba elimin altında olduğu için harcar mıyım diye korkuyorum,çok afedersiniz,para azcık batar da bana:26:

bankada 400 lira birikmişim var,sizce ne yapmalıyım hanımlar? önümüzde sevgililer günü var malum,belki onun için o paraya dokunmayıp haftalığımdan halledebilriim.bi de üzerine biraz daha ekleyip telefon alma fikrim var ama en az 300 lira daha biriktirmem lazım.sizce o parayı biriktirene kadar bunlarla altın alsam,biriktirince bozdursam zarar etmiş olur muyum,değer mi yani birkaç ay için?altın almazsam da acaba elimin altında olduğu için harcar mıyım diye korkuyorum,çok afedersiniz,para azcık batar da bana:26:

eğer huyunuzu biliyor ve para olarak durursa harcarım diyorsanız çeyrek alın tel parası birikene kadar

altın olunca bozdurması zor geliyor..:34:

Cnm toplam olarak yazıyorduk ? Öyle yapsak daha iyi olmaz mı ?

böyle daha sağlıklı hem eskiyi kontrol etmiş hemde yeniyi görmüş olaacağız....

bir iki ay içinde kullanacağını biliyorsun altın alma derim.
eğer kendine güvenemiyorsan bir tandığına ver benim için sakla de falan ama boşuna altın yapma derim.

ben geçen ay araba vergisi var diye koyamamıştım kenara bişiy,maaşımı daha almadım ama hesabımı kitabımı yaptım 300 tl atacağım inş hayırlısı ile.bu sefer altın yapmayacağım oda tl olarak kalsın,gelecek ay bakarız durumlara...

bildirimlerini yapmayanlar
önceki +bu ay ki birikim bilgilerinizi mesaj bekliyorum.
son günler .
haydin bakalım...

Bende sizi okuyup başladım. 2 hafta oldu. Bozuk para kasemiz vardı, etraftaki bozuklukları toplayıp koyuyordum, şimdi her akşam hususi bozuklukları atıyorum. Dün saydım 60 TL olmuş.

Altın uzun vadeli yatırımdır, bir kaç ay için altın almayın, zarar edersiniz.

bir iki ay içinde kullanacağını biliyorsun altın alma derim.
eğer kendine güvenemiyorsan bir tandığına ver benim için sakla de falan ama boşuna altın yapma derim.

haklısınız,ben de bu yüzden kararsızdım.en iyisi banka atm sine hiç yaklaşmamak:)

kızlar yeni ay listesini yayınlayacağım ama çok az kişi var listede.
bildirmek isteyenler iletişime geçsin yoksa ekleyeceğm...:10:

Back