Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ocak ayı birikim listesi...

KK NİCK biriken altın biriken para
1 lpgli ferrari 2 cumhur
2 julia 25 çeyrek
3 başıyazmalı 817
4 b-i-o 1 çyrek
5 passionelore 1,356
6 deren1907 3 çeyrek 50
7 pasaklıtanrıca 12,15
8 pembekelebek 200
9 karalahana 11 gr 300
10 angel_86 5600
11

hatam varsa affola kızlar...
bu ay itibari ile liste işinden istifa ettiğimi bildirmek isterim.
üzgünüm ama artık vakit ayıramıyorum.
kusura bakmayın kızlar....

liste eksik lahhanam...artık istifamıe etinnnnnaa napcaz yaa..
yeniii bi adaymı bulcaz ozamn şöyle yapsak herkez kendi listesini oluşturup yazsınn kaç lira veya altın biriktirdiyse onuda bii satırda toplarızz a...artık

evet ya hepiniz harikasınız! ben de sağa sola parayı çarçur edeceğime bu taktiğe başvurayım. insan önüne hedef koymayınca para biriktiremiyor. ben de bugün 3 lirayla başlamış olayım:)

kızlar sizlerdeki azme hergün daha çok hayran oluyorum hepinizi canı gönülden tebrik ederimmm

seni mi atlamışım çok özür dilerim.
kusura bakma...

bende ocak ayında bi çeyrek aldım

aslında daha önceden biriktirdiklerim vardı ama onları listeye katmıyorum toplamda 5 çeyretk 1 yarım 2 cumhurum varr oh zenginimmm

erkek arkdaşımda 5 milyar biriktirmiş dio sana vereyim ama kararsızım yaa çalıdırırsam bişe olursa altın al diyorum ama onda saklıcak yeri yok ne yapcaz yahu

off bende 1 ay kadar çalıştım işten ayrıldım.çalıştığım sürede yanıma kar kalan sadece 1 çeyrek altınım wallaa:S.altın biriktirmek daha mantıklı.en azından daha hevesli oluyor insan.çalışmaya başlayınca devam edeceğim hemennn..para olunca harcamak istiyorum ama çeyreği bozdurmak aklıma bile gelmiyorrr.

canım kendisine banka hesabı açtırsın biz sevgiliyken bankamatik kartı çıkarmıştık o şekilde yapabilirrrsinizz

Ben bu aralar saklı gizli biriktirdiklerimle güne başladım o bitince sizlerle çeyreğe devam ederim =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…