liste eksik lahhanam...artık istifamıe etinnnnnocak ayı birikim listesi...
KK NİCK biriken altın biriken para 1
lpgli ferrari 2 cumhur 2 julia 25 çeyrek 3 başıyazmalı 817 4 b-i-o 1 çyrek 5 passionelore 1,356 6 deren1907 3 çeyrek 50 7 pasaklıtanrıca 12,15 8 pembekelebek 200 9 karalahana 11 gr 300 10 angel_86 5600 11
hatam varsa affola kızlar...
bu ay itibari ile liste işinden istifa ettiğimi bildirmek isterim.
üzgünüm ama artık vakit ayıramıyorum.
kusura bakmayın kızlar....
ocak ayı bende 2 çeyrekk.....:92:
hoşgeeldin sende ğüzel birikimler olsun cnm..tebrik ederim.benden yarından itibaren başlıyorum:)
liste eksik lahhanam...artık istifamıe etinnnnnaa napcaz yaa..
yeniii bi adaymı bulcaz ozamn şöyle yapsak herkez kendi listesini oluşturup yazsınn kaç lira veya altın biriktirdiyse onuda bii satırda toplarızz a...artık
canım kendisine banka hesabı açtırsın biz sevgiliyken bankamatik kartı çıkarmıştık o şekilde yapabilirrrsinizzbende ocak ayında bi çeyrek aldım
aslında daha önceden biriktirdiklerim vardı ama onları listeye katmıyorum toplamda 5 çeyretk 1 yarım 2 cumhurum varroh zenginimmm
erkek arkdaşımda 5 milyar biriktirmiş dio sana vereyim ama kararsızım yaa çalıdırırsam bişe olursa altın al diyorum ama onda saklıcak yeri yok ne yapcaz yahu
senide bekelriz kendi adıma tşklerrrkızlar sizlerdeki azme hergün daha çok hayran oluyorum hepinizi canı gönülden tebrik ederimmm
evittttttseni mi atlamışım çok özür dilerim.
kusura bakma...
niyee kızz ne oldukii sıkma canını:44:maaşımı alamadım daha
niyee kızz ne oldukii sıkma canını:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?