• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam kızlar ben de para biiriktirmek istiyorum bişey sorcam o kadar bozuk parayı götürüp kuyumcuya mı veryorsunuz nasıl tümletiyorsunuz

selam kızlar ben de para biiriktirmek istiyorum bişey sorcam o kadar bozuk parayı götürüp kuyumcuya mı veryorsunuz nasıl tümletiyorsunuz

marketler falan tumluyo canım mesela bızım burda goruyorum ben bim marketleri var onlar çok alıyo konuş boyle boyle bozukluğum var tumlermısınız de muhtemelen olur derler ıhtıyaçları oluyo çunku:))

marketler falan tumluyo canım mesela bızım burda goruyorum ben bim marketleri var onlar çok alıyo konuş boyle boyle bozukluğum var tumlermısınız de muhtemelen olur derler ıhtıyaçları oluyo çunku:))

çok iyi fikir canım tamam konuşcağım benii de aranıza alın bugünden başlıyorum kumbaram da var tutumlu olacağım artık

ocak ayını 506,00 tl bırıkımle kapatmıs bulunuyorum
bır oncekı ay ıle toplam soylememe gerek yok degıl mı
bu sadece ocak ayı

canım benim ne güzel ya.
güzel günlerde tak inş.
bende aklımı başıma devşirdim,bir dur dedim kendime aslında öle aman manada savurmuyırdum paracıkları.
ama çok sevindim sana tekrardan bravo...

Lahanam çok sağol canım...
Darısı basına arkadasım...

Kızlar bu ay çeyiz alısverısı ıcın sob hamlemı yapıp kalan eksıklerı tumden bıtırmek ıstıyorum, canıma tak dedı artık... :27:
Marttan ıtıbaren de ogrenım kredısı derdıme baslıyorum :14:
Elımde avucumda eccük bi para kalacak ki işten çıkmama da az bir zaman kaldı...
Artık ne arttırabilirsem...
Fakat evlendikten sonra eylemlerim devam edecek... :6: :10:

merhaba kızlar bugünden itibaren bende para birktirmeye karar verdim bir ay oluyor nerdeyse sigarayı bıraktık eşimle beraber onun parasını biriktircem her ay bi altın alabilirim sanırım
benide alın listeyee

lahanacımm ben giremmesem işleirmden dolayııı 2 çeyyrekle bitirdim ocak aynıı.....şubtaa bismillhh:66:

lahanacım bende ocakta 3 çeyrek aldım cnm :34::34:

ocakta ilk çeyreğimi aldım bugün de 10 lira attım
ikinci çeyreğe kaldı 100 lira :27:

ocakta ilk çeyreğimi aldım bugün de 10 lira attım
ikinci çeyreğe kaldı 100 lira :27:

:nazar: Çok sevindim . Ben bu aralar malesef birikim konusunda eksilerdeyim . Umarım yakın sürede toparlarım . Yetişirim hızınıza :1:

Son düzenleme:
Back