• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ben de 17 lira 25 kuruş daha koydum 67 lira 25 kuruşum oldu bu gün itibariyle...kaydirigubbakcemile3

nerdeyse hep 5 kuruş 10 kuruş...kaydirigubbakcemile3damlaya damlaya çeyrek altın olacak inşallah...

bugün bakkalın önüne koydum poşetle parayı abla dedim bak bunlar benim kumbaramdan çıktı lazım olur bozukluk sayıver de bütünle dedim tamam sana getiririm dedi
getirdi bi baktım ki 50 lira bi de altın zincir..
hocam altın da vermişin bütünleyemedim dedi
49 küsür çıktı 50 ye tamamladım dedi
bakkaldan da destek var he he he

Bu akşam 6.250 attım kumbaraya....

Ha gayrey hanımlar çok iyi gidiyoruz hepimiz.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bakarsınız alışkanlık olur sürekli biriktiririz...

katre nirlerdesin yawww akannehir millet coştu burda :sm_cool:

kızlar sonuç nasıl gidiyor.
çeyrekleri yapmaya başladınızmı
bu yöntem çok güzel bende yapacağım.
ama ben genelde evde bulduğum paraları sigaraya yatırım yapıyorum.Çok üzgünüm çoook

walla altın ii fikir ben evde bi bozuk para kutusu yapmştm ama ay sonunda çeyrek alma fikri gelmemişti aklıma uygulamaya koyuluyorm bugnden itibarenn Allah bereket versnnnnnkaydirigubbakcemile4

bugün biraz para daha ekliyicem:)))) miktarını yazarım :)):1rolleyes:

Bu akşam 6.250 attım kumbaraya....

Ha gayrey hanımlar çok iyi gidiyoruz hepimiz.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bakarsınız alışkanlık olur sürekli biriktiririz...

bende bir buçuk senelik evliyim evlendiğimden beri 8 tane almışım :D kendi kendime hırs yapıyordum o nedenle biriktirebildim :) tam sıkılmıştımki bu toik çıktı karşıma iyiki çıktı

Back