• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Katremm birikmitor benim bu paralar yaaa :D Bu aralar bi yere gidip alışveriş falan yapmadığımdan para üstü kalmıyor ki atayım. Evde de bozukluk yok kimsede aksi gibi!!! Kaç gündür zar zor toplamda 15,15tl oldu cnm düzeltirsin bir ara.

ben sadece bozukları biriktiriyorum damlasın göl olup taşsınnn...

katremcim nüfusumuz ne kadar artmış takip edebiliyormusun zor olmasın sana :)))

6 tl daha attım bugün canım

yarının prasnı da bugunden attım ben

saydım kumbaramı 34,60 var guclubacismile

7.5 lira daha attım yuppiii

eşimle bayağıdır biriktiriyouz ama o nedense benim attığım bozuklukları alıp harcıyormuş:mymeka:

bu topici görünce hemen aldım kalpli şeffaf bebek çorabı kutusundan bozma kumbaramı saydım tek tek veee sıkıca tembihledim ve evdeki tüm bozuklukları tekrar topladım

bu topic çok iyi oldu benim için

hoya boyle ıkılı tıcketı nasıl yaptın

lazım olursa bır gun dıye :)

ılkı tamam da dıgerını nereye yazdın

ayyy maşşallah:)) ne kadar kalabalık olmuşuz... keselerimiz altınlarla dolup taşar inşallah... katrem benden bugun de 7,5 tl... ben cok sevimli bir kutu aldım. çiçekli böcekli birsey zemuszemus onun içinde biriktiriyorum. hadi hepimiz ay sonunda atalım çeyreği kenara...

açılışı 26 tl ile yapıyorum biriktirdiğim bozukluklar vardı saydım 26 tl kalan 84 inşallah çabucak toplanır

bugün benden 5 tl:) arabamda da bozukluklar vardı ama almayı unutmuşum. onları da yarın koyucam kumbarama:)

Back