çidomm sen ismini hemde avatarını deiştirdin ya ben seni nasıl buluyorum burdan olmasada nerden bulcanı biliyon kız:))melis avatarmı değiştirdin şekercim,
kıs ismine bakmasam tanıyamıycam seniiii
tşlerr lahanammm..lisemiz hayırlı oslunderen,bio,hera,angel86,boncuklar,melisdeniz,leylaela,vanilla,angelgözde,lachesis,peppermint,zehra1025,karalahana
yeni ay listesi için bildirimlerini yapanların isimleri...
adı olmayanlar yada mesajları görmeyenler bekliyorum kızlar....
son gün yarın akşam:)
bende bugun ıtıbarıyle baslamak ıstıyorum
umarım ıstıkrarlı olurum
bugun ıcın 9 tl ıle baslayalım vırabısmıllah dıyerek
Haydi bakalım bismillah.. ben yeni başlıyorum. 6 lira attım kumbarama:))))
selam kızçeler....
evet ben 4 yıldır ev hanımıydım yeni işe girdim....:))
2006 da ayrıldım iş hayatından nişanlandım evlendim bebek yaptım kızımı 1 yaş ettim ve sahalara geri döndüm sonraa....
kısmetse bu ayın 14 15 i gibi ilk maaşımı alıcam ve kocişime kaptırcam....obirikssss kocişşşş yesin helal olsun dediğiniz gibi ilk maaşı yicez artık yıllar sonra tekrar kendi kazncım gircek cebime cimrilik etmiyim....
bugün 4 tl attım kumbarama...
selam kızçeler....
evet ben 4 yıldır ev hanımıydım yeni işe girdim....:))
2006 da ayrıldım iş hayatından nişanlandım evlendim bebek yaptım kızımı 1 yaş ettim ve sahalara geri döndüm sonraa....
kısmetse bu ayın 14 15 i gibi ilk maaşımı alıcam ve kocişime kaptırcam....obirikssss kocişşşş yesin helal olsun dediğiniz gibi ilk maaşı yicez artık yıllar sonra tekrar kendi kazncım gircek cebime cimrilik etmiyim....
bugün 4 tl attım kumbarama...
oyy dedenciğin iste harçlık balımmbugün paraaaa atamadım kumbaramaaa yaaa çünküüü evde deilim dedemlerde kalıommm
işin hayırlı olsun canımçidocum bilgi işlemciyim daha önceki işlerimle pek alakalı değil
ilk tıbbi mümessilllik yaptım daha sonra özel bir firmada yönetici asistanlığı 5 yıl çalıştım toplamda
şimdide böyle
bana çok ii geldi çalışmak,daha güzel oluyo herşey ben alışmışım bide çalışmaya yapamıyodum evde eşime çok sarıyodum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?