• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

melis avatarmı değiştirdin şekercim,
kıs ismine bakmasam tanıyamıycam seniiii
çidomm sen ismini hemde avatarını deiştirdin ya ben seni nasıl buluyorum burdan olmasada nerden bulcanı biliyon kız:))
deren,bio,hera,angel86,boncuklar,melisdeniz,leylaela,vanilla,angelgözde,lachesis,peppermint,zehra1025,karalahana

yeni ay listesi için bildirimlerini yapanların isimleri...

adı olmayanlar yada mesajları görmeyenler bekliyorum kızlar....

son gün yarın akşam:)
tşlerr lahanammm..lisemiz hayırlı oslun

Haydi bakalım bismillah.. ben yeni başlıyorum. 6 lira attım kumbarama:)))):72::nazar:

tabi konu ilk açılan başlıktan biraz saptığı için yeni arkadaşların kafası karışmakta haklı.
şimdik ben şöyle bir aydınlık getireyim konuya:28:

ilk başlık açıldığında katrem arkadaşımız her ay bir çeyrek alalım diye başlattı konuyu ve bize bir liste yapıp her zamanda güncelledi bu listeyi.
sonradan katrem işe girip bizimle ilgilenemeyince aramızda bir çözüm ürettik ve her ay bir kere liste ekelemeye karar verdik.
ay içinde attığımız bozukluklşarı burada beraber paylaşıyoruz,
ama ay sonu gelince tüm parayı sayıp bana bildiriyor arkadaşlar ve listemizi yayınlıyoruz.
bilidirm dediğimiz şeyde bu;liste eklenmeden ne kadarımız var karalahana arkidşimize bildiriyoruz.
:64:

Son düzenleme:
selam kızçeler....
evet ben 4 yıldır ev hanımıydım yeni işe girdim....:))
2006 da ayrıldım iş hayatından nişanlandım evlendim bebek yaptım kızımı 1 yaş ettim ve sahalara geri döndüm sonraa....:21:
kısmetse bu ayın 14 15 i gibi ilk maaşımı alıcam ve kocişime kaptırcam....obirikssss kocişşşş yesin helal olsun dediğiniz gibi ilk maaşı yicez artık yıllar sonra tekrar kendi kazncım gircek cebime cimrilik etmiyim....
bugün 4 tl attım kumbarama...

selam kızçeler....
2006 da ayrıldım iş hayatından nişanlandım evlendim bebek yaptım kızımı 1 yaş ettim ve sahalara geri döndüm sonraa....:21:
kısmetse bu ayın 14 15 i gibi ilk maaşımı alıcam ve kocişime kaptırcam....obirikssss kocişşşş yesin helal olsun dediğiniz gibi ilk maaşı yicez artık yıllar sonra tekrar kendi kazncım gircek cebime cimrilik etmiyim....

hayırlı olsun leylacım işin,
özel olmazsa sorabilirmiyim, ne iş yapıyorsun daha önceki işinle aynımı merak ettim..
aslında son zamnlarda bende düşünüyorum iş hayatını

çidocum bilgi işlemciyim daha önceki işlerimle pek alakalı değil
ilk tıbbi mümessilllik yaptım daha sonra özel bir firmada yönetici asistanlığı 5 yıl çalıştım toplamda
şimdide böyle
bana çok ii geldi çalışmak,daha güzel oluyo herşey ben alışmışım bide çalışmaya yapamıyodum evde eşime çok sarıyodum :))

günaydınnnn :69:

dün 22.60 attık :46:

bugun daha bişey atamadık akşama kadar atarız inşallah...

selam kızçeler....

hayırlı uğurlu olsun inş....
kendi kazancının tadı gibisi yoktur:)

akşama inş nasip olursa geliyor yeni ayın listesi.
bende daha aylığımı alamadım malesef o yüzden eskisini yazacağım.
geçen ayki listede olup bu ay hiç sesi çıkmayan arkadaşlar var.
mesaj atıp sorayım bakıyımda akşama yetişsinler...

bugün paraaaa atamadım kumbaramaaa yaaa çünküüü evde deilim dedemlerde kalıommm :50::50::50:
oyy dedenciğin iste harçlık balımm:4:
çidocum bilgi işlemciyim daha önceki işlerimle pek alakalı değil
ilk tıbbi mümessilllik yaptım daha sonra özel bir firmada yönetici asistanlığı 5 yıl çalıştım toplamda
şimdide böyle
bana çok ii geldi çalışmak,daha güzel oluyo herşey ben alışmışım bide çalışmaya yapamıyodum evde eşime çok sarıyodum :))
işin hayırlı olsun canım:70:

Back