Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

5 tl de ben attım kızlarrrr....
evde 2 kumbara var bozuk parayı kapan atıyor

Slm kizlar ben bisey itiraf etmeliyim. ay sonu niyetine dün kuyumcuya gittim, yani kasim ayi icin bir ceyrek altin alacaktim, ama 60 euro olmus. kuyumcu tanidik ve alma dedi. aklimca parayi kenara koyup fiyatlar daha uygun olunca alacaktim ama orada bir güzel kolye gördüm altindanincecik. onu aldim :26:

hayırlı olsun cnmmm sen beğendikten sora sorun yok

olsun canım sonuçta giyim ya da kozmetik değil altın sonuçta

resmini ekle bizlerde görelim

bugün benden 2.35 çıktı

ressim ekle aygril bizde görelimmmmm...başka topiclere koyuyon ya hani...))))
gülegüle kullan canım

ressim ekle aygril bizde görelimmmmm...başka topiclere koyuyon ya hani...))))
gülegüle kullan canım

tamam canim eklerim :) ama sunu anladim, takabilmem icin biraz bronzlasmam gerekiyo. Cocuklar duymasindaki Dominant Teyze takiyo hep böyle biseyle cok hosuma gidiyordu. Sagol canim.

bendende bugun 11 tl:)listeyı gorunce şevk gelıcek aslında banaDbu ay daha ılk paramı koydum çunku bıraz aheste başladı umarım hızlı gıder

benden bugun 3 lira,ama biz ocak anneleri ile gün yapmaya başladık 50 lira da oraya verdim:)o da bir birikim sayılır sonuçta.

bende bugun 5 daha attım
aslında 10 atcaktım ya yarın atamazsam dıye yarına bıraktım 5 ını:))

evet kızlar yeni ay listemiz karşınızda.
bi sorun varsa hemen yazın ki listeyi düzelte bileyim...
hayırlı uğurlu ve bol bereketli olsun inş...

KASIM AYI BİRİKİM LİSTESİ

:92::92::92:

KK NİCK biriken altın biriken para
1 melisdeniz 1 ad bilezik
2 tatlianne
3 peppermint 3 ad
4 lachesis 7 ad
5 yasemn76
6 hera 5 ad 1000
7 angel_86 2600
8 vanilla 7 ad
9 zehra1025 14 ad
10 leylaela 70
11 başıyazmalı
12 deren1907 4 ad 20
13 angelgozde 18 ad 77
14 cozmopoli
15 fznb 264
16 boncuklar 2 ad 250
17 b-i-o 70
18 karalahana 8 gr

Son düzenleme:
Karalahana ellerine sağlık cnm . Oh be rahatladım . Görünce bir başka oluyor . Sanırım en zenginimiz angel_86 Acaba kendi aramızda 1. 2. 3. mü belirlesek .Zormu olur ? Sadece bir öneri aklıma geldi . Kitap Mekanında da yapıyoruz aynı şeyi . Her ay en çok kitap okuyan birinci ,ikinci ve üçüncülerimiz oluyor . Temsili hediyeler bile alıyoruz sanal da olsa keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…