Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Ufak ama çok şirin bir kasam var . Hedefim kasamı altınlarla doldurmak Gözüm gönlüm açılır baktıkça ahhh ahhh.

bende bugun ıtıbarıyle baslamak ıstıyorum
umarım ıstıkrarlı olurum
bugun ıcın 9 tl ıle baslayalım vırabısmıllah dıyerek

yetiş bacııı bigemmm benım saol bılgılendırdığın ııcn,,bende bugun başlıyorm o zman,,,10 tl attım kucuk pembe cuzdanıma,,,en yakı zman da bır kumbara almalıyım o zman

lahanacım kasım ayı birikimim 70 tl...
toplam birikim gene 70 tl....

belki biliyosunuz ben bu ay ilk maaaşımı alıcam ama kocamın fena gözü var paracıklarımda yaaaa
biraz da ben senin paranı yiyeyim diyo
maaşım küsuratlı 50 tl olarak diyoki... gidip tüm paranla yemek yicem içiccem 50 sinide taksi parası yapıcam diyo yaaaaa
bananeee yaaaaaa:84::84::84:

çok guldum uzulme be yemek ıstıyosa bırak yesın helal olsun sana de sanırım senı kızdırmak ıçın yapıyoama benı çok guldurdu

bu arada lahana ben sana yazmıştım ama yıne yazıyım toplam 14 çeyreğim var kenardada hıç param yok çunkı tum paramla altın aldım ve elıme daha para geçmedi:))

kızlar sağolun hepicğiniz.
yni arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde.
biliyorum büyük bir heves ile bekliyorsunuz yazanlar bildirenler oluyor diye en son cumartesi akşama kadar bekleyeceğim.

şimdi mesajımı görmeyenler için tekrar yazıyorum.

ekim ayında başladık liste yapmaya.
ekim ve kasım ayı toplu bildirimlerini yapmayan arkadaşlar yeni ay listesi için mesajlarınızı bekliyorum.
yazanlarında yanaklarından öpücklüyorum:)

Son düzenleme:

haklı ama adam ya, yiyin için o parayla. ilk maaş biriktirilmez

benden bugün 15 tl
oo çok iy süper gözdem

ay ay çok ğüldümm leylacımm ya çok yaşa emiii....ilk maşınımı alcan sen bu ay çalışıyormuydun ben seni ev hanımı sanıyodum,

selam kızlar,
Ne var ne yok,
maşallah herkez dolu dizginnnnn devam ediyor...
benimd eyine klasik günlerimden bir vardı 15 tl. götürdüm oraya 5 tlm lede süt aldım gerisini saymadan attım kumbarama,
aralık ayı hepimiz için bol birikimli olsun inşallahhh
leyla ilk maaşımı alıon canımmm, hadi hayırlı olsun,
evet ya ilk maaş yenir, sen bu ay unut maaşı, 2. ayda başlarsın biriktirmeye:)
lahanam ben özelden yazmıştım 2 çeyrek diye,
toplamda 7 oldu benim tatlım,
hepinizi öpüyorum kızlar

bu kocalar hep böle demekki geçen ayda ben ilk maaşımı aldım ve yemek ısmarladım beyefendiye gitti 60 tl em :18:

çeyrekte 108 ya düşmedi düşecek gibide değil nasıl alacaz bilmem :44:

deren,bio,hera,angel86,boncuklar,melisdeniz,leylaela,vanilla,angelgözde,lachesis,peppermint,zehra1025,karalahana

yeni ay listesi için bildirimlerini yapanların isimleri...

adı olmayanlar yada mesajları görmeyenler bekliyorum kızlar....

son gün yarın akşam:)

bugün de 5 lira attım... evde olursa harcarım diye işyerimde biriktiriyorum artık pazartesi haftasonu için de bir şeyler atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…