• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar size birşey danışmak istiyorum. bizim evin burda tek kuyumcu var, eski çeyreği 106ya satıyor, herkes başya yerden 103 e falan alıyor. ben de şimdi 5 çeyrek var, onları verip üstünü de ekleyip bilezik almak istiyorum ama, bu adam beni kazıklar diye korkuyorum, ne yapsam almasam mı, 12-14 gram bir bilezik ne kadar eder sizce?

kızlar size birşey danışmak istiyorum. bizim evin burda tek kuyumcu var, eski çeyreği 106ya satıyor, herkes başya yerden 103 e falan alıyor. ben de şimdi 5 çeyrek var, onları verip üstünü de ekleyip bilezik almak istiyorum ama, bu adam beni kazıklar diye korkuyorum, ne yapsam almasam mı, 12-14 gram bir bilezik ne kadar eder sizce?
bence alma cnm altın ocaktaaaa fiyatlanacak o zaman bozdururuz bilezikteee bozulunca işçilik varsaaaa bozdururken değeri düşüo cnmm altını bozdur yılbaşında daha iiii

bence alma cnm altın ocaktaaaa fiyatlanacak o zaman bozdururuz bilezikteee bozulunca işçilik varsaaaa bozdururken değeri düşüo cnmm altını bozdur yılbaşında daha iiii

fiyatı artıcak mı, düşücek deniliyordu:( e o zaman ben diğer birikmişlerimle çeyrek alsam mı? değeri düşüyorsa hep çeyrek altın alıyım o zaman ben, bileziğe gerek yok.

Son düzenleme:
fiyatı artıcak mı, düşücek deniliyordu:( e o zaman ben diğer birikmişlerimle çeyrek alsam mı? değeri düşüyorsa hep çeyrek altın alıyım o zaman ben, bileziğe gerek yok.
çeyrek altın yılbaşına doru hep artıooo cnmmm ama geenede sen bilirsnnn :34:

selam kısçeler :71:

25 lira attık bugun :34:

melis hayırlı olsun cnm :nazar: nasıl bu kadar ucuza aldın bacım anlat bakalım :53:

oyy kısçelerim yoğunum çok uğrayamıyorum.
yeni teşrif eden arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.

bende maaş almayı bekliyorum .
altın hesabına ek yapıcam ya büyük hevesle .
bende yeni listeye artık gram olaraka yazarım altınımı:)

normal hesabta tutuyordum paramı.harcamıyordum ama her ay kart ödemeleri falan bir türlü birikmiyordu.
şimdi ama altın hesabına dokunamadığım için dahada güzel olcak inş.
çok tavan yaparsa altın bozdururum ama bir süre ellemeyeceğim.
hadi hayırlısı bakalım.ama siz şimdi çıkmış diyince merak ettim bi girip bakayım ne durumda bankada gramı.
öptüm hepiciğinizi:7:

kızlar şimdi baktım.
Bana yardımcı olun kafam karıştı .
Ben gram altın aldığımda 63,95 di gramı.
şimdi hesaba girdim .
Alış:64,62
satış:65,65

ben hangisini baz alacağım.
Bu alış satış bankaya göre dimi .
Yani alış onun benden alışı,satışta onun bana satışı.
Ben şimdi bozdursam mesela alıştan mı bakacağım hesaplamak için.
O benden alıyor gibi

of yaa 112 ye çeyrek olurmu :(:( bunların yüzünden evlenemicez galiba..düğün için bilezik almak zorundayız ama nasıl olucak maaşıda çok az asgari ücretle çalışıo kızlar bi akıl verin yaa

kızlar şimdi baktım.
Bana yardımcı olun kafam karıştı .
Ben gram altın aldığımda 63,95 di gramı.
şimdi hesaba girdim .
Alış:64,62
satış:65,65

ben hangisini baz alacağım.
Bu alış satış bankaya göre dimi .
Yani alış onun benden alışı,satışta onun bana satışı.
Ben şimdi bozdursam mesela alıştan mı bakacağım hesaplamak için.
O benden alıyor gibi

cnm evet alis-satis bankaya gore
yani banka senden aldigi icin altini alis fiyati olan 64,62 yi baz alacaksin..

kafan karismamasi icin her zaman daha dusuk olanidir bozdururken baz alinan deger (dovizde de boyledir bu ) :34:

(yine de kardasin ) :61:

lahana sen şuan satarsan 64-olandan satacaksın..
tekrar alcaksan da 65 olandan banakdan alacaksın canım..

lahana gunluk veya 2 3 gunde bir al- sat yapıp paranın durumana göre para kazanabilirsin.birkaç milyarın olsa minik bir çıkış bile sana 20-30lira kazandırır gunluk..

cnm bozdururken alıştan bakacaksın, herzaman aldığımızdan daha ucuza bozdururuz malesef, bende bugünden itibaren başlıycam bozuklukları biriktirmeye:21:

of yaa 112 ye çeyrek olurmu :(:( bunların yüzünden evlenemicez galiba..düğün için bilezik almak zorundayız ama nasıl olucak maaşıda çok az asgari ücretle çalışıo kızlar bi akıl verin yaa

Rabbim yardımcınız olsun...

cnm evet alis-satis bankaya gore
yani banka senden aldigi icin altini alis fiyati olan 64,62 yi baz alacaksin..

kafan karismamasi icin her zaman daha dusuk olanidir bozdururken baz alinan deger (dovizde de boyledir bu ) :34:

(yine de kardasin ) :61:

bir anda kafam karıştı sağol canımcım...

lahana sen şuan satarsan 64-olandan satacaksın..
tekrar alcaksan da 65 olandan banakdan alacaksın canım..

lahana gunluk veya 2 3 gunde bir al- sat yapıp paranın durumana göre para kazanabilirsin.birkaç milyarın olsa minik bir çıkış bile sana 20-30lira kazandırır gunluk..

günlük olarak kar yapabilir miyim sence.
banada şöle geliyor bak şimdi 63,90 na almışım ben bugün diyelim bozdum 64,40 atıyorum.
tmm şimdi kar var ama yarın yine alırsam 65 alcam ..
eee bu zarar değil mi?
burayı çözemedim:)

cnm bozdururken alıştan bakacaksın, herzaman aldığımızdan daha ucuza bozdururuz malesef, bende bugünden itibaren başlıycam bozuklukları biriktirmeye:21:

hadi bakalım hayırlısı:)

lahanacım sürekli takip etceksin işte,mesela 64-60 den aldın 65-10 çıktı ama düşmeye başladı ozaman sat yapacaksın.ertesi gun düşmüş olur biraz daha ya alacaksın yada daha çok düşmesini bekleyeceksin yada eğer döviz alınalbilcek noktadaysa dövize çevirceksin,ugraşacaksın takip edeceksin biraz da riske gireceksin.yada aldığını 3-4 gun tutcaksın düşüşe geçmeye başlayınca sat yapacaksın..

Back