hisse senedide iyi fikir, hadi bakalım umarım hi,sselriniz yükselir..
oo maaşallah.
sen varya birikim kraliçesi olcan he:)
meliscim hayırlı olsun tekrardan.ray bileziklerdedemi maliyet yokmuş sordun mu canım...
melisdeniz bu bilezik kaç gramlık canım cevap bekliom senden
canım çokk güzelmiş bileziğin, ay kurdelesini sevsinler,
ayrıca mesajını bekliyorum, seninde selamını söyleyimde banada indirim yapsın olmazmı
kızlarr daha iyleri ğüzelleri hepinizin olsun....ray bilezik işciliği yok eşim aldı..ulustan....melis yok ama ben yazayım geçmiş sayfalarda yazmıştı,
12 gramı 630 almış
ay akşam kuyumcuya gittim ne kadar çeyrek ddim şookkk oldum şokkkkkkk ahanda böle oldum bknz...
112 tl dedi çeyreğe yawwwww
aman kasın önümüzdeki ay alırım dedim yanındaki toptancı güldü abla 12o alırsın ozamanda dediiiiiii
nediyo bunlar beeee
ama daha önceden burdan da yazdım yıllardır altını takip edrim yıllardır her ocağa doğru bu altın artarrr...
ay akşam kuyumcuya gittim ne kadar çeyrek ddim şookkk oldum şokkkkkkk ahanda böle oldum bknz...
112 tl dedi çeyreğe yawwwww
aman kasın önümüzdeki ay alırım dedim yanındaki toptancı güldü abla 12o alırsın ozamanda dediiiiiii
nediyo bunlar beeee
ama daha önceden burdan da yazdım yıllardır altını takip edrim yıllardır her ocağa doğru bu altın artarrr...
canım benimde öyle taktıklarım o kadar çok ki,ayy leylaele ne kadar artmış öle.bayramda evde 2çeyreğimiz vardı ,kayınvalidem hediye etmişti bi ara.eltimin çocuğu oldu ona taktık bide düğün varmış ona götürdük.şimdi benim kocişin başının etini yiyom isterim ben çeyreklerimi die.bu topiğe yazmadan önce tamamen unutmuştum altınlarımı.gözümü açtınız kızlar sağolun
geçen ay sanırım 4 yada 5 tane aldım 99 dan bir ayda 10 tl ii para:76:
ben param olsun gene alıcammm dediğim gibi şimdi kaça aldığımın önemi yok benim için,4 5 yıl sonra bozdurmayı palnladığım için...
ayy canım seni okuyunca bende altın biriktirmeye karar verdim çok akıllıca dogrusu :97: şimdilik ayda bir tane atarım (ögrenciyim hanigeçen ay sanırım 4 yada 5 tane aldım 99 dan bir ayda 10 tl ii para:76:
ben param olsun gene alıcammm dediğim gibi şimdi kaça aldığımın önemi yok benim için,4 5 yıl sonra bozdurmayı palnladığım için...
bu gün de 5 lira attım..
ne zaman sayacağız kızlar ya çok merak ediyorum. kendi kendime sizden haber gelmeyene kadar saymıycam diye söz verdim, uğuru kaçmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?