lahanmm saol canımm listemziizn güzelihayırlı olsun canım..
resmini merakla bekliyoruz
güle güle tak ve devamı gelsin inş
öfff alıntıda yapamamaışım bilezik içindi mesajım
oh çok iy etiniz sinmada degişiklik iydir çidommmgünaydın şekerler,
bugün 1 lir 50 kuruşcuk attım
bugün eşimle sinemaya gidicez, ordan para kalırsa onuda atıcam inşallah..
meliscim çok iyi yapmıssın canım bayağıda uygun almışsın, bende e ulustan alırım sanırım..
muhabbeti ilerletelimde sonra buluşalım seninle, sonrada ve gezmesi gün felan yaparız
delü yaa ben pasajın adını felan yazarım sana özeldennnmelis şimcik hesapladıım gramını 52.5 almışsın cnaım,çok uyguna almışsın ay kuyumcunu adını özelden yazarmısın bende gidicem,
ulustaki kuyumcular çokk indirim yapıorlar ya
slm fsutukkslm kızlarr
zehra tanıdıkdı kuyumcu ondan cnmmselam kızlar bende ışler kesat bıraz para atamıyorummeliscim hayırlı olsun bılezıgınde canım hakkıkaten nası bu kadar ucuza aldın ben geçen ay 60 lıradan almıştım gramını nası boyle oluyokı 14 ayar falan oluyo oylemı yoksakı bu kadar farkedermı şehırden şehıre?:)
ohh hayırlı olsun canımcım.
liste yaparken yine hatırlatırsın bana.
var daha zamn unutmayalım:)tamamm canımm benimmm
daha ğüzeli senin olsun leyalcımarada oluyo canım olsun faiziyle geri koyarsın ben öyl eyaparım da
melis bileziğin hayırlı olsun canım
ben atamadım bugün çünkü annemdeyim kumbarada evde
bu ay elli tl bozuğum birikmiş ..
yarın günüm var oraya götüreceğim ve silbaştan başlayacağım kumbirikimi sevindirmeye :86:
ocak ayında 300 tl gelecek
kaz gelecek yerden tavığı esirgemiyim değil mi
çeyreği annem 2 gün önce 103ten almış cnmmmkızlar çeyreği kaça aldınız en son melisdeniz sen bu bileziği kaça aldın canım
allah bereket versn julietcimmmselam kızlar.uzun zamandır gıremedım sıteye malum bayram falan.ama sitenin bu seklını bende hıc begenmedım yaa.eskısı daha ıyıydı sankı.bu arada bayram oncesı nıhayet paramızı denklestırıp bankadan grm altın hesabı actık.20 gr. altınım var artıkinşallah daha da eklıcez aydan aya.biz bozdurana kadar bıraz kar etse barı ama cok degısken oranlar bır saat oncekıyle bır saat sonrası cok fark edebılıyor.az evvel de kumbaramı saydım bozukluklarım bırıkmıs.suan 51 tl olmus...bı yandan da ben bozukluk bırıktırmeye devam edıcem bırıktırebıldıgım kadar.bunlarlada ceyrek almayı planlıyorum.ceyrek fıyatı gecen hafta sormustum eskı tarıhlıye 102 falan olur demişti.yukselmıs bıraz ya.yenı tarıhte 104 cıvarıymıs..bu ay sanırım alamada onumuzdekı ay kesın ceyrek cepte herkese bol bol bırıkımler dılıyorum
çeyreği annem 2 gün önce 103ten almış cnmmm
oo maaşallah.
sen varya birikim kraliçesi olcan he:)
meliscim hayırlı olsun tekrardan.ray bileziklerdedemi maliyet yokmuş sordun mu canım...
hayırlı olsun altın hesabın cnaımselam kızlar.uzun zamandır gıremedım sıteye malum bayram falan.ama sitenin bu seklını bende hıc begenmedım yaa.eskısı daha ıyıydı sankı.bu arada bayram oncesı nıhayet paramızı denklestırıp bankadan grm altın hesabı actık.20 gr. altınım var artıkinşallah daha da eklıcez aydan aya.biz bozdurana kadar bıraz kar etse barı ama cok degısken oranlar bır saat oncekıyle bır saat sonrası cok fark edebılıyor.az evvel de kumbaramı saydım bozukluklarım bırıkmıs.suan 51 tl olmus...bı yandan da ben bozukluk bırıktırmeye devam edıcem bırıktırebıldıgım kadar.bunlarlada ceyrek almayı planlıyorum.ceyrek fıyatı gecen hafta sormustum eskı tarıhlıye 102 falan olur demişti.yukselmıs bıraz ya.yenı tarıhte 104 cıvarıymıs..bu ay sanırım alamada onumuzdekı ay kesın ceyrek cepte herkese bol bol bırıkımler dılıyorum
h.geldin canım, kap gel kumbaranıkızlarrrrrr...
beni de alır mısınız aranıza ?
ooo süpersin darısı bi sonraki çeyreğin başınaben pzt gunu 105 tlye aldim yeni tarihli kizlarr
iyi akşamlar kızlar dün 1,25 attım kumbaracığıma.
bugün bişey atamadım eşimde evdeydi dışarıda çıkmadık.
ama bugün 230 liralık hisse senedi aldım,eşim öğretti sağolsun internet bankacılığını.bakalım yarın kar edebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?