Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melis hayırlı olsun bileziğin...
kızlar benden bugun 20 tl.benım soyle bı avantajım var.daha oncedende dedıgım gıbı bızım spor salonumuz var.esımle beraber ısletıyoruz esımden 150 tl haftalık alıyorum.(calısıyorum yaaa :)) )bıde salondakı satılan ıceceklerın parasını ben alıyorum her aksam.o yuzden ıyı bırıkım yapabılıyorum.en kotu her aksam ıcecek parası 15-20 tl cıkıyor en fazla 40-50 oluyor degısıyor yanı.evın faturalarını apartman aıdatını falan bu paralardan oduyorum kalanıda kendıme alıyorum.bırıkımımı bu sekılde yapıyorum yanı arkadaslar.o yuzden bu konuda avantajlıyım.bu arada ıceceklerı de esım alıyor ben hıcbıseye karısmıyorum dırekt kalan parayı cebe atıyorum :)))
aldım bilezigi kasım sonunda listede çeyrek toplamı 1 bilezik lahacım.
yarın eklicem vanilyamm
vanilyacım nasılsınnn
vallaaa bugün çok fazla yoruldum cnm yhaaa çok kalabalıktı dükkan sende ne var ne yokkkteşekkürler tatlım iyiyim,
sen nasılsın, nasıldı iş güçç..
vallaaa bugün çok fazla yoruldum cnm yhaaa çok kalabalıktı dükkan sende ne var ne yokkk
ohhh ne kadar güzel yapmışsınız cnmmmm film izlemeye bilem hasret kaldım yhaaacanım benimde eşim evdeydi , annemlerde bizdeydi,
bizde fırsat bilip bir sinema keyfi yaptık eşimle, güzel bi gündü
ohhh ne kadar güzel yapmışsınız cnmmmm film izlemeye bilem hasret kaldım yhaaa
tmm cnm gitmeye çalışırımm bak geyikte bnm geyik topiğim var kızlarla sohbet edioz orda isterseniz gelin sizde topiğe kızlarrrrcanım arada bir lazım, yoksa hayat çok monoton,
3 aralıkta şener şen ve cem yılmaızn filmi gösterime girecekmiş, bence ona git tam kafa dağıtacak türden