• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hayırlı olsun canım..
resmini merakla bekliyoruz :71:
güle güle tak ve devamı gelsin inş

öfff alıntıda yapamamaışım bilezik içindi mesajım

Son düzenleme:
günaydın şekerler,
bugün 1 lir 50 kuruşcuk attım:69:
bugün eşimle sinemaya gidicez, ordan para kalırsa onuda atıcam inşallah..
meliscim çok iyi yapmıssın canım bayağıda uygun almışsın, bende e ulustan alırım sanırım..
muhabbeti ilerletelimde sonra buluşalım seninle, sonrada ve gezmesi gün felan yaparız:1:

melis şimcik hesapladıım gramını 52.5 almışsın cnaım,:52: çok uyguna almışsın ay kuyumcunu adını özelden yazarmısın bende gidicem,
ulustaki kuyumcular çokk indirim yapıorlar ya

selam kızlar bende ışler kesat bıraz para atamıyorum:(meliscim hayırlı olsun bılezıgınde canım hakkıkaten nası bu kadar ucuza aldın ben geçen ay 60 lıradan almıştım gramını nası boyle oluyokı 14 ayar falan oluyo oylemı yoksakı bu kadar farkedermı şehırden şehıre?:)

kızlar benden bugun 20 tl.benım soyle bı avantajım var.daha oncedende dedıgım gıbı bızım spor salonumuz var.esımle beraber ısletıyoruz esımden 150 tl haftalık alıyorum.(calısıyorum yaaa :)) )bıde salondakı satılan ıceceklerın parasını ben alıyorum her aksam.o yuzden ıyı bırıkım yapabılıyorum.en kotu her aksam ıcecek parası 15-20 tl cıkıyor en fazla 40-50 oluyor degısıyor yanı.evın faturalarını apartman aıdatını falan bu paralardan oduyorum kalanıda kendıme alıyorum.bırıkımımı bu sekılde yapıyorum yanı arkadaslar.o yuzden bu konuda avantajlıyım.bu arada ıceceklerı de esım alıyor ben hıcbıseye karısmıyorum dırekt kalan parayı cebe atıyorum :)))

heh işte hep sölemk istediğim olay bu.
maaşlı olunca harçlığında gelen gidende belli oluyor.
yani elindeki belli.
ama ticaret yapmak öle değil gün içinde ne getiri var belli değil.
o yüzden gerçekten şanslısınız.
mesela ben hep babamın bakkalı olsun istemişimdir.
lisede bir arkadaş vardı bakkalları vardı,gün içinde okul çıkışı bir iki saat orda takılır hep kasadan bozukları alırdı.
okuldada çok güzel harcardı:81:

aldım bilezigi kasım sonunda listede çeyrek toplamı 1 bilezik lahacım.

yarın eklicem vanilyamm:1:

ohh hayırlı olsun canımcım.
liste yaparken yine hatırlatırsın bana.
var daha zamn unutmayalım:)

selamlar haımlar bayramda bırazcık para harcadım ama yınede ceyrek aldım....

bugunde 10 lıra attım

arada oluyo canım olsun faiziyle geri koyarsın ben öyl eyaparım da:9:
melis bileziğin hayırlı olsun canım
ben atamadım bugün çünkü annemdeyim kumbarada evde:40:

kızlar gittik geldik, azucuk hileynen, 14 tl cik artırdım kumbaraya,
azcuk hile dediğim ise patlamış mısırı ve kolaları önceden alıp çantama koydum, ay napiim ya ordan alsam 14 tl tutuooo:52:

Son düzenleme:
canım arada bir lazım, yoksa hayat çok monoton,
3 aralıkta şener şen ve cem yılmaızn filmi gösterime girecekmiş, bence ona git tam kafa dağıtacak türden
tmm cnm gitmeye çalışırımm bak geyikte bnm geyik topiğim var kızlarla sohbet edioz orda isterseniz gelin sizde topiğe kızlarrrr

Back