• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

açtım canım bundan sonra kapamam valla.

bugün para atamamıştım akşam eşim berbere gitti geldi saçını yıkatmamış oraya verene kadar karıma veririm demiş.bozukluk vermek için bahane üreten kociş saçımı yıkayana 1,5 lira diye ortada dolandı.benden kaçarmı hemen yıkarım.kese atarsam pahalıya patlar dedim.hem eğlendik hemde benim kumbara bugün mahzun kalmadı.

hahaa haaaa

supersin kiz vallaa
:60:

Ocak ayında tavan yapar o halde altın eğer böyle giderse .Geçen hafta aldım çeyrek 101 e:) Ama pazarlık yaptım kuyumcu 103 dedi ben de kapıdan tam çıkıyordum kiiii geri çağırdı hehe:) Ben paraları biriktirebilmek için neler çekiyorum :82:

ayyy çok heyecanlııı ben 5 tane altın alıcam bugün kızlarrr bakalım altın kaç paraaaa :18::18::18:

bak cnm,
bize de bildir kac para olmus

canim kuyumcuya gidersen bisey sorabilir misin rica etsem;
bilezigin gramini kactan bozuyorlar..

sagol simdidenn

senin ceyreklerde hayirli olsun simdidenn

slm kızlarrrrrr
19191181095.gif

napıosun cnmmm nasıl gidio birikimmmlerrrrr çeyrek yapabilcen mi bu ay cnmmm
19191181095.gif
:16:

Senin kadar yapamasam da 1 tane çeyrek almayı düşünüyorum cnm . Maaş konusunda biraz şanslı olabilseydim bende hiç düşünmeden her ay mutlaka 3 çeyrek altın alırdım . Ama koşullarım dahilinde ayda 1 tane çeyrek alabiliyorum çok zorlarsam 2 tane oluyor işte:) :92: Bunu alışkanlık haline getirdim. Burası sayesinde:):emir_bebek:

bak cnm,
bize de bildir kac para olmus

canim kuyumcuya gidersen bisey sorabilir misin rica etsem;
bilezigin gramini kactan bozuyorlar..

sagol simdidenn

senin ceyreklerde hayirli olsun simdidenn

tabiki sorarımm cnmm
19191181095.gif

Senin kadar yapamasam da 1 tane çeyrek almayı düşünüyorum cnm . Maaş konusunda biraz şanslı olabilseydim bende hiç düşünmeden her ay mutlaka 3 çeyrek altın alırdım . Ama koşullarım dahilinde ayda 1 tane çeyrek alabiliyorum çok zorlarsam 2 tane oluyor işte:) :92: Bunu alışkanlık haline getirdim. Burası sayesinde:):emir_bebek:

cnm sen bana bakma ben çalışıorum o yüzdende çar çur etmek istemiom paramı ilerde araba almayı düşünüorum ona yatırım yapıorum yaniiiii ne kadar biriktirirsem o kadar kar bana yaniii

merhabaa beni de eklermisiniz :) aralık 1 dedimi başlarım bende

ben zaten biriktiriyordum ara ara ama bayadır tatıldı bayramdı vırt zırt derken gitti paracıkalr :)

çok güzel olur hemde ya inşallah biriktiririz :)) kumbaramıda iş yerimde tutarıum böylece kimse görmez :)

merhabaa beni de eklermisiniz :) aralık 1 dedimi başlarım bende

ben zaten biriktiriyordum ara ara ama bayadır tatıldı bayramdı vırt zırt derken gitti paracıkalr :)

çok güzel olur hemde ya inşallah biriktiririz :)) kumbaramıda iş yerimde tutarıum böylece kimse görmez :)

ayyyy bende düşünüyordum şimdi katılayım diyeeee benide ekleyinnnn hep aklımda böyle birşey yapmak vardı ama yapamıyordum para olarak kaldığı zaman ara yerde carr curr oluyooo altın olursa hiç bişeee olmassss :66::66:

ayyyy bende düşünüyordum şimdi katılayım diyeeee benide ekleyinnnn hep aklımda böyle birşey yapmak vardı ama yapamıyordum para olarak kaldığı zaman ara yerde carr curr oluyooo altın olursa hiç bişeee olmassss :66::66:

canım ben ev almadan once her ay 2 çeyrek alıyodum ama ev taksidi olunca zor oluyo bir bir iki iki
burda biriktiririz belki boşa gitmesındense ayda bı olmasında 2 ayda bı ceyrek olsun
kaç aydır ne gectı elımıze dımı ama eheueheu :32:

kızlarrr bende geldimmmm benide ekleyin bugün eve gidince evde ne kadar bozuk para varsa hepsini sayarım haber veririm size:))
ay süpper olcak çok sevdim ben bu işi:))

Back