ayyy çok heyecanlııı ben 5 tane altın alıcam bugün kızlarrr bakalım altın kaç paraaaa :18::18::18:30 Kasım Salı günü sayacağız cnm :) Birlikte hareket etmek keyifli oluyor :):92:
açtım canım bundan sonra kapamam valla.
bugün para atamamıştım akşam eşim berbere gitti geldi saçını yıkatmamış oraya verene kadar karıma veririm demiş.bozukluk vermek için bahane üreten kociş saçımı yıkayana 1,5 lira diye ortada dolandı.benden kaçarmı hemen yıkarım.kese atarsam pahalıya patlar dedim.hem eğlendik hemde benim kumbara bugün mahzun kalmadı.
ayyy çok heyecanlııı ben 5 tane altın alıcam bugün kızlarrr bakalım altın kaç paraaaa :18::18::18:
ayyy çok heyecanlııı ben 5 tane altın alıcam bugün kızlarrr bakalım altın kaç paraaaa :18::18::18:
slm kızlarrrrrr
Günaydın cnm :)
sormam mı usta oldum artıkkkMaşallah çok sevindim cnm ama pazarlık yap mutlaka ve bi kaç farklı kuyumcuya fiyat sor :)
napıosun cnmmm nasıl gidio birikimmmlerrrrr çeyrek yapabilcen mi bu ay cnmmm
bak cnm,
bize de bildir kac para olmus
canim kuyumcuya gidersen bisey sorabilir misin rica etsem;
bilezigin gramini kactan bozuyorlar..
sagol simdidenn
senin ceyreklerde hayirli olsun simdidenn
Senin kadar yapamasam da 1 tane çeyrek almayı düşünüyorum cnm . Maaş konusunda biraz şanslı olabilseydim bende hiç düşünmeden her ay mutlaka 3 çeyrek altın alırdım . Ama koşullarım dahilinde ayda 1 tane çeyrek alabiliyorum çok zorlarsam 2 tane oluyor işte:) :92: Bunu alışkanlık haline getirdim. Burası sayesinde:)
ne demek cnm amaç birbirimizee yardımcı olmak deil miiangelgozde sagol simdidenn
ne demek cnm amaç birbirimizee yardımcı olmak deil miiama hiç bişehir birbirini tutmuo yaaaaaa sinir oluom bu duruma daaaaaaaa
merhabaa beni de eklermisiniz :) aralık 1 dedimi başlarım bende
ben zaten biriktiriyordum ara ara ama bayadır tatıldı bayramdı vırt zırt derken gitti paracıkalr :)
çok güzel olur hemde ya inşallah biriktiririz :)) kumbaramıda iş yerimde tutarıum böylece kimse görmez :)
ayyyy bende düşünüyordum şimdi katılayım diyeeee benide ekleyinnnn hep aklımda böyle birşey yapmak vardı ama yapamıyordum para olarak kaldığı zaman ara yerde carr curr oluyooo altın olursa hiç bişeee olmassss
kızlarrr bende geldimmmm benide ekleyin bugün eve gidince evde ne kadar bozuk para varsa hepsini sayarım haber veririm size:))
ay süpper olcak çok sevdim ben bu işi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?