altın alan canlar altınlarınız bereketli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
devamı hayırlısıyla gelsin inşallah
ben de bugün eğitim ödeneğimi aldım üzerine 20 tl kadar ekleyip 6 gr altın aldım Allah bereket versin inşallah
Kızlar bende dün 2 gr altın aldım 99 dan arkadaşın biri 96 dan almış nasıl oluyo ya 3 tl oynuyo beni kandırdılarmı ya
bide bu altın daha çıkarmı kızlar ya
Farmasi canım bu liste aralarda kaybolup gidiyor. Bu durumu engellemek için yeni bir konu açsan nasıl olur acaba? En azından istediğimizde rahatlıkla listeye ulaşabiliriz. Tabi herkes kabul ederse. buradan devam etmek güzel ama işte listeyi bulmak zor oluyor. Ya da bunun başka bir çözümü olabilir mi?
amin Allah razı olsun bitanemcanım senın ve tüm altın alan arkadasların bırıkımlerı hayırlı olsun
listenin kaybolup gitmesi hakkında haklısın bitanem çoğu kişi listeyi soruyor ama konu sahibi ben olmadığım için elimden gelen birşey yok maalesef.Farmasi canım bu liste aralarda kaybolup gidiyor. Bu durumu engellemek için yeni bir konu açsan nasıl olur acaba? En azından istediğimizde rahatlıkla listeye ulaşabiliriz. Tabi herkes kabul ederse. buradan devam etmek güzel ama işte listeyi bulmak zor oluyor. Ya da bunun başka bir çözümü olabilir mi?
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSelam kızlar... Ben de Eylül için artı bir birikim yapamadım çünkü ödenecek borçlar vardı. Öte yandan son aldığım 7 gr. altını da şimdiye kadar satmamayı başarabildimÇünkü satsam şu an 50-60 tl arası zarardaydım, onu muhafaza edebilirsem Ekim ayının listesine ekleyeceğim inşallah. Bunun dışında bugün 5 tane fatura için kredi kartına otomatik ödeme talimatı verdim çünkü banka kampanya yapmıştı. 3 faturaya 30 tl, 5 faturaya 60 tl hediye veriyordu. Şimdi daha yatmasa da kumbaraya 60 tl.mi bu şekilde attım diyebilirim
Zeynep teşekkür ederim.
Burada değildim geç cevaplıyorum kusura bakma lütfen.
Umarım sen de iyisindir.
Piyasa şu sıra al satçılara çalışıyor.
Gerçi bugün dolar yüzünden gr fiyatı düşüktü.
Ben de altın dolar üzerinden işlem yapmaya başladım.
ons 1652 deyken dolar aldım.
1632 deyken sattım.
Ons- altın işlemi olduğu için dolar artmış, çıkmış önemli değil.
Tl fiyatı durağanken gr arttırdım biraz.:)
Fed'e kadar böyle gider bence. En fazla 1680-1700olur.
Bu Bernanke denen adam çok etkiliyor altını.
Şimdi millet sabah alıp akşam 16.30 dan sonra satıyor.
Bu arada altın alan arkadaşlar, hayırlı olsun birikimler.
bereketli olsun canım
bir konu açıp listeleri orda yayınlamak mantıklı.
Benim düşündüğüm konu bölünür mü,burada ki payllaşım oraya kayar mı...
Sadece liste takibiyse konu benden okey...
Konu ismide
altıncıların aylık karnesi oalabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?