Bakalım çoğunluktan ne ses çıkacak ama zaten burada konu sahibi arkadaş da yok ilk sayfayı düzenlese listeyi oluştursa
bende konu adı olarak
'' BİRİKİM YAPIYORUZ ''
'' HEP BİRLİKTE BİRİKİM YAPIYORUZ''
ALTINCI KIZLARIN BİRİKİM YERİ ''
'' ALTINCI KIZLARIN MEKANI
HEP BERABER ALTIN BİRİKTİRELİM
gibi şeyler düşündüm
güzel olur aslında orada sadece listeler yayınlanmış lur ve ne kadar yol aldığımızı takip ederiz bir ay önce ne kadar şimdi ne kadar üç ay önce ne kadar gibi
kirli çıkılarda olur :)))
benden tam destek farmasi. kirli çıkılar benim de hoşuma gitti
bence de..ben şahsen '' KİRLİ ÇIKILAR'' fikrini çok beğendim
Arkadaşlar kuveyttürkün altın takılarınız boş durmasın çalışıp altın kazansın falan diye bir reklamını gördüm bununla alakalı bir fikri olan var mı???
kızlar ''kirli çıkılar '' hayırlı olsun hepimize
yeni başlığı açtım
yenı baslık hayırlı olsun cnm bu arada netım de sorun cıktı 20 gundur ancak halloldu benı unutmadınız dımı anacım
bereketli olsun yazmalı
ladyfog nasılsın
piyasa yorumun nedir ?
hosbuldumm bebeğimmmmmm....hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
kızlar ben de tam olarak bunu ifade etmek istemiştim işte.
yeni topik açma sebebimiz birikim tablosunu hemen elimizin altında bulabilmek değil miydi.
neden bu topiği feda ediyoruz anlayamadım.
farmasi bence sadece tablo olacağını belirtmen gerekiyordu canım.
naciz fikrim şu ki kirli çıkılara tıkladığımda yine sohbet şeklinde bir durum mevcut.
yeni konunun buranın bir uzantısı yani sadece tablosu için olduğu belirtilip o şekilde yapılmalıydı diye düşünüyorum.
konu adı mesela kirli çıkıların birikim tablosu yada en bileyim bu gibi şeylerle ifade edilip orda sohbet olmamalıydı bence.
yine aynı durum olacaksa bir ikinci konu sadece kafa karışıklığı olur.
farmasi sakın yanlış anlama sana değil uyarılarım,tüm arkadaşlara sölüyorum fikrimi.
:97::97::97:
yeni topik açma sebebimiz birikim tablosunu hemen elimizin altında bulabilmek değil miydi.
naciz fikrim şu ki kirli çıkılara tıkladığımda yine sohbet şeklinde bir durum mevcut.
yeni konunun buranın bir uzantısı yani sadece tablosu için olduğu belirtilip o şekilde yapılmalıydı diye düşünüyorum.
konu adı mesela kirli çıkıların birikim tablosu yada en bileyim bu gibi şeylerle ifade edilip orda sohbet olmamalıydı bence.
farmasi sakın yanlış anlama sana değil uyarılarım,tüm arkadaşlara sölüyorum fikrimi.
kesinlikle ayrıca tablo üzerinde değişiklikler yerine sürekli yeni tablonun eklenmesi üs tabloyla arasdındaki ilerlemeyi de rahat görür azimleiriz diye düşünüyorum yinede hayırlı olsun
bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar
ben de kızlara katılıyorum ayrı ayrı iki konu olmamalı
tabloyu oraya ekleme fikri mantıklı burası kalsın bece de
canım kendi açımdan yanlış anlaşılacak bir durum yok
ayrıca benim için her türlü düzen olabilir.
hatta en mantıklısı keşke konu sahibi katrem aramıza katılmış olsa da listeyi teslim edebilsem diye düşünüyorum.
hatta liste tutmak isteyen ve yeni konu açmak isteyen arkadaş da varsa listeyi yollayabilirim. inanın problem olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?