sakın bozdurma jennıfer, eğer acil ihtiyacın yoksa sakın bozdurma çünkü emin olki çıkacak, amane zamn çıkar işte bunu bilemiyoruz..
sende en tavan yaptığı zamn almışsın, şans işte..
heyooooo ben geldim yarın nöbetim var 3 e kadar evdeyim perşembede sabah gelirim evekumbarama 2.65 tl attım aslında maaşım lduğu gibi duruyor 10 gün sonra daha çok gelecek,cumartesi nöbetimin parası ne zaman yatar bilmem onları saymayayım pazara hiç çıkmadım 1 aydır yol parasına fazlasını veriyorum zaten bundan sonra yine haftalık çekip eşimle bölüşüp markette lazım olursa yada yolda gidip gelirken lazımsa kullanırım kalanını kumbaraya atalım diyorum,pazara yetişemiyorum zaten onu saymıyorum:44:
hiç zannetmiyorum yazmalı
altın bence yılbaşından sonra yavaş yavaş artacak gibi
ancak bernanke parasal genişleme yaparsa altın fırlarmış teorik olarakta doğruymuş
ekonomistler söylüyordu.
zaten şu an dolara talep var ,altına yok gibi.:80::80::80::80:
kızlar bende altının çok yüksek olduğu zamanlarda altın yaptım 182den çeyrek aldığımı biliyorum şuanda düştü ve çok üzüldüm sizce dahada düşmeden bozzdurmalımıyım?yoksa çıkmasını beklemeliyim ama ya dahada düşer ve çıkmazsa diye endişelerim var sizce neyapmalıyım?:26::26:
4.20 attım kumbiriğime
amin canımm aminn inşlhececik kolay gelsin sana
allah kazancına ,bizlerinkinede bereket versin
hihihiii evet hiç maaşım olmadığı için kendimi zengin hissediyorum dokunmaya kıyamıyorumehehe zengin oldun desene
bereketli olsun canımm ben maaşımı neye yatırsam bilmiyorum araba değiştirirken eşime vermezsem altın alırım belki:44:Günaydın kızlar
Ben sabah 100'den 37 gram altın aldım, sabah saatınde daha düşük oldugu ıcın işe gelır gelmez hemen baktım kaç diye, umarım en azından 105e kadar cıkar da 103,104den alan arkadaslar zarar etmez, ben de 105 olmasını bekleyıp bozdurup sonra düşünce almayı düşünüyorum
günaydınnn canıımmmmgünaydın bacılar....
arkadaşlar bana yardım edin :):):):):) şuan altın satsam kaç paradan alıyorlar bilen var mı şimdiiden tşkler
Şu an gramı 98.5 canım, ıstersen bıraz bekle 100 cıksın öyle satarsın
ama ihtiyacımız var çok acil dün eşim ankara yaklaşık 10 kuyumcuya sormuş 92 demişler hep :)
canım ben bankadan baktım, kuyumcular ne kadar fark koymuslar öyle, eğer bılezık degılse ceyrek ya da yarım altınsa döviz bürolarına da sorun derim
keşke bende atabilsem ama çalışmayınc 1 lira bile atamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?