evet canım günlük kumbara gibi biriktiriyoruzne güzel bir paylaşım olmuş ya
bende kendi çapımda biriktiriorum günlere falan giriorum ama hiçde altın alabilmiş değilim
geçen ay kenara 100 lira koymuştum buay kardeşime lazım oldu ona verdim buay günümden 500 lira gelicek onunlada bileklik alıcam kendime aylığı alıncada koyarım bişiler siz günlük kumbara gibi biriktiriosunuz snaırım oda iimiş benide alın aranızaaa
ay sonunda denkleşmezse cepten denkleştirp çeyreğimizi alıyoruz
hoşgeldin ekledim seni deee
ay canım yaa kusura bakma cevap yazıp ekliyodumbenı nıye eklemedın kıbilmiyorumkismile dun 3.75 kurustu bugunde 5 lıra....eklersen....
gözümden kaçmış sanırımmm ekledim canım tekrar hoşgeldinn
iyi bari kaldı 110 TL :))Benide ekle canım şimdilik 0 var elimde:):sm_confused:
hoşgeldin ekledim canımm
42 lira biriktirmişim.....yuppiiiiii
altın da düşüyi hacı..
beni de ekler misin çok istediğim bi konu bu
düşsün düşsün
ekledim canım hoşgeldinnn
kıy canım paraya ben bazen atıyorum valla bütünlerdenDüşsün tabi altın yaaa yoksa birikmeyecek sanki bu 110 tl üff hala bozukluk çıkmıyor hiçbi yerden bu gidişle kağıt paralarımı atmak zorunda kalacağım. Onlara kıyamıyorum da:kedi: yerimseniben
şimdi evdeyim çalışınca daha çok bozukluk çıkar benden
ekledim canımmm hoşgeldinbenide ekleyin listeye çok pis gaza gelirim hemen 5 lira ile açılışı yapayım hemenguclubacismile
ekledim canım hoşgeldin iyi başlangıç hadi hayırlı olsunKatrem, beni de eklermisin ? baslangic olarak 15 lira attim. alkisalkisalkis
biraz daha karıştırsaydın canım yayeni taşındım ev yerleştiriyorum baktım kutuların arasında 50 tl
çeyrek parası olsun:))
belki bişiler daha çıkardı :)) ekledim seni de
alırız tabii canımmm aldık bileBeni de listeye alırmısınız?
maşallah canım ekledim hoşgeldinnnBanide ekleyin listeye kızlar,arayı kapatmak için 50,00 TL kağıt para ile başlıyorum
yettim gariiiikatrem koş koş altıncılar çoğaldı
maşallah canım yaaaa darısı bizlerin başınaakızlarrr günaydınnn...bugün itibariyle tam 110 tl m oldu..çok mutluyummmmmmmm.....1 altın oldu bile...:)alkisalkisalkis
ben ilk baktığımda öyleydi ama düşmüş sanırımayy bi çeyrek 110 tl mi...
olsun üstü de öbür aya kalsın :))
evet ben de baktım netten 103 olmuşbizim burda 103 liraydı çeyrek en son
ekledim canımmben Tl olarak biriktiriyorum ama altın almak daha mı mantıklı kızlar...
ben de katılayım size... bu ay şimdilik 50 tl var..bakalım ay sonuna çoğalır mı...
cemrece gözün aydın bu arada canım....
anaaaaaammmmm tırstım kızKIZLAR BU ARADA TEYZEM EŞİNDEN HABERSİZ KENARA 200 TL ATTI DİYE EŞİ ONA BOŞANMA DAVASI AÇTI. HABERİNİZ OLSUN. HUYSUZ EŞİ OLANLAR BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN LUTFENNNNCADIARZU:Saruboceq:alsanaalsanasmile
akıl verdim ama dikkatli olun
ben mutfakta kavanozların yanına bir kavanozda saklıyorum benimki kolay kolay bulunmaz
Bu arada kocam kumbaramı gördü şimdi bozuk ekmek parası,bilmem ne parası ister duru..
Öf ya,hep Alyanın yüzünden.İçaçamaşır çekmecemdeydi kumbaram,Alya cadısı sabah çekmeceyi çekip kullanmadığım şeylerin kağıtlarıyla oynarken arka tarafta görünmüş kumbara sen al eline cadı cıngır cıngır geliyor salona.
Başka bi yol bulmam gerek:gitme:
hadi yaaa kötü olmuşşş