ya canim hevesini kirmak istemem ama uzmanlar diyorki,krizden dolayi yatirimcilar en saglam yatirim olan altin a yönerlmisler.altin fiyatlarida bu aralar onun icin almis basini gitmis.ekonomi düzeldigi zaman altin da düsecek diyorlar. birikim yapalim derken zarar etmeyelim.cünkü bende her ay almaya calisiyodum ama son bi kac aydir para atiyorum sadece.
tamam bende varım inşallah biriktirelim hep beraber opuyorumnanaktan
bende bu ay böyle yapmaya karar vermistim ki bu basligi gördüm
ayni dediginiz gibi ay boyunca kumbaramda para biriktirip ay sonunda bi ceyrek almayi düsünüyodum...
öyle böyle birikir...
bende varııımmm....
bizde de hesap giden gelen ortak herkes birbirinin harcamasını bilir gerçi bana eşimden daha çok kalır kuzucum kendine daha az alır o yüzden belki benim biriktirmem daha kolay olur...ben 3 e 5 e pek önem vermem bozuklar öyle gezer ortada ama damlaya damlaya göl olur toparlanmam için iyi bir fırsat çok heveslendim canım beni de yaz oki??
ben de varım ,pembe domuz kumbaram bu anı beklıyordu
inşallah basarabılırım :)
aaa canim ne güzel yapmisin :))
benim baya birikmis bozugum var ama... sayayim bi yarinda söylerim..
bi ceyrek alacak kdr birikmistir büyük ihtimal
kumbaraya günlük ne kadar attığımızı burdan mı yazalım özel msj mı atalım sana...
Bende böyle bişey düşünmüştüm ama hiç denemedim parayı bankaya atıyım dedim ama kartla harcamak daha kolay oldu altını anında bozduramayacağım için harcamamış olurum ve birikir :):) benide alırmısınız ??
yazdım canım seni dekatrem benide yazarmısın listeye tatlım?? elimden geldiği kadarıyla biriktiricem bende.. bir tane ördek kumbaram var önceden işyerinde büfeden alışverişten sonra kalan bozukları atıyordum içine, içinde biraz birikmiş vardır onun üstüne devam edicem biriktirmeye, hergün 4 tl atmak hedefim opuyorumnanaktan
ben de varım ,pembe domuz kumbaram bu anı beklıyordu
inşallah basarabılırım :)
ay ne olmuş böyle ya edit tuşu da yok akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?